Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar klomen yumurta oluşturuyor yha o oluşn yumurta iğne ile çatlamazsa kiste dönüşüyrmu bi bilgnz vramı ben ekimde klomen kullandım çatlatma iğnesi fln ama hamile kalamadım kasımda gtmedm doktora çarşamba günü gittiğimde doktorum bana fındk büyüklüğünde kistim olduğunu söledi tahlil fln yaptrdm kötü sonuç çıkmadı hapla eritiliirmiş şidi salı günü rahim filmi çektrcm ondn sonra ilç verjk bana ama daha once sanki okuduydm klomnle oluşn yumurta çatlamazsa kiste dönüşür die varmı aslı bunun yarddımcı olursanız sevinrim

Canım,hiç korkma. 5-10 dk.lık birşey. Ben de çok çok çok korkmuştum ama bitince bu muydu yani,dedim. Kolunu çimdiklesen inan daha çok acır.
Yalnız kendini hiç sıkmaman lazım. Olabildiğince rahat bırak tamam?
İçerden biraz yanma olabilir ama bebeklerimiz için azcık sıkcaz dişimizi di mi
Bu arada,adet sancısına çok benziyor. Biraz daha hafifi. opuyorumnanaktan

çok saol cnm yha içimi rahatlttın hoş ben bayılacam anestezi alcm hiç bişi duymucm ama yinede merk ediodum işte

ha butun acıları bız nıye cekıyoruzzz bu dunyada erkek olak varıs ama
anneolmayı kımseye degısmem tabı o baska bıde işin acısı olmasa off yazıları okurkken okadar daha korktum bende dr ye gıdecem ne dıyecek bılmıyorum

Çok kolay yeter ki kendini rahat bırak ve işlem sırasında düzenli şekilde nefas alıp ver.Böylece fazla acımıyor.Zaten 5 dakikelık bi işlem.Acısıda 1 dakika sürüyor hepsi o.Sonuçta istediğin şeye yoğunlaş bebeğin için değer.a.s

kızlar günaydın ben geldim buralardayım 3 e kadar sakın kimse yok diye gitmeyin sistem kendini iptal edebilir ben mutlaka bakıcam arada tamam gelin hadi dedikodu yapalım sıkılıyorum kısssslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr hadi kaldırın koca popolarınızı öptüm

kızzz nilse kaldırdım koca popomu geldim bak yoksun işte hadee bak işte pc'yee cadı küçük memeli zillidelikafadulden

kızlar merhaba,
aranıza yeni katıldım,
bende sizler gibi bebiş istiyorum ama maalesef((
bundan yedi ay önce bebeğimin kalbinin durmasından dolayı ilk hamileliğim kürtaj ile sonlandırıldı. o dönemde bir de bebiş ile birlikte 7 cm bir kistim oluştu. doktor hamilelikten önce mi sonramı oluşmuş bilemedi. neyse kürtaj sonrası bir ay içerisinde hiç bir ilaç kullanmadan o da gitti...

şimdi ise denemelerim olumsuz sonuçlanınca birde son dönemlerde adetlerim ağrılı olmaya başlayınca doktora gittim. 3 AY GıBı kısa süreçte miyom, pko ve 3 cm bir kist oluşmuş(( kistin habis olduğundan şüphelendiler ve tahliller yaptılar değerler;

LH 6,28
PROLAKTıN 11,37
TSH 1,13

çıktı.vdoktor pko var dedi. kist için doğum kontrol hapı verdi. bu ay kistim kaybolmuş. ama tabi ki pko ve miyom duruyot. pazartesi yumurta durumuna bakacak...

değerler nasıl sizce? LH değeri çok mu yüksek... hadi bir yardım edin görüşleriniz benim için çok önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…