- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.861
evet canım ilk. 7 aylık evliyim , hep istemiştim ağlamıştım zırlamıştım olmuyor diye ama bu sefer oldu çok şükür ama bakalım sadece hamile olmak yetmiyor ; doktor neler söyleyecek.
sağol canım benim; son 4 gündür giremedin nete ; giremeyince mutlu haberi veremedim kimselere.
allahım yaradanım isteyen herekese sağlıklı bebişler nasip etsin.
anladımki bu işin en önemli yanı ; birşeylerle meşgul olarak hiç düşünmemek.
ben son 2 ayda bunu yaptım..işimle mesgul oldum.
allahım herkese nasip eder inşllah...
canım bende bu ay 2. kez çocuk sahibi olamıyorum diye doktora gidecektim ; bakarmısın hamilemiyim diye gideceğim şimdi. bencede canım doktora gitmeliisin ; doktorla konuştuğun da psikolojikm olarak ta rahatlıyor insan .geciktirme olurmu tatlısı mutlaka git...
INSALLAH hayirli haberler aslirsin hamilelik boyunca ve soyrasinda hep mutlu olursunuz.sağol canım benim; son 4 gündür giremedin nete ; giremeyince mutlu haberi veremedim kimselere.
allahım yaradanım isteyen herekese sağlıklı bebişler nasip etsin.
anladımki bu işin en önemli yanı ; birşeylerle meşgul olarak hiç düşünmemek.
ben son 2 ayda bunu yaptım..işimle mesgul oldum.
allahım herkese nasip eder inşllah...
canım bende bu ay 2. kez çocuk sahibi olamıyorum diye doktora gidecektim ; bakarmısın hamilemiyim diye gideceğim şimdi. bencede canım doktora gitmeliisin ; doktorla konuştuğun da psikolojikm olarak ta rahatlıyor insan .geciktirme olurmu tatlısı mutlaka git...
arkadaşlar bebek için aranızda tedavi goren varmı hiç ben şunu çok merak ediyorum once hapla felanmı tedavi ediyor doktorlar yani sormak istedigim hamile kalmayı saglayan ilaçlar felan var mı hiç aranızda bu konusunda bilgisi olan varmı
hemen aşılama felanmı başlıyo yoksa
ben bebek tedavisi görüyorum
.evet önce hap veriyor doktor edetin 5 gününden itabern 5 gün kullaniyorsun yumurtalarinin büyümesine cogalmasina yardim ediyormus.bunu 3 veya 4 ay böyle devam ediyor.eger bir problemin yoksa hamile kalma olasiligin fazla.yine olamzsa asilama yine olamzsa doktor kücük bir ameliyat yapabilir.cünkü kadin rahminin ici sadece ameliyatla görünürmüs.ben oldum.benim azda olsa sorunum varmis kolay bir ameliyat oldu.ameliyattan sonra yine asilama yapti yine olamdi.bu ay kismet olursa yine deniyicem.yine olamzsa tüp bebk yaptirmayi düsünüyorum.tabi kismetinde varsa olur.doktorum bana sasiriyor artik hicbir problemim yok ama yine olmuyor.sana tavsiyem kendini en bastan kaptirma.cocuk tedavisine basladinmi insan hemen hüzünleniyor sanki yillardir cocugun olmuyormus veya her adet olusunda sanki bebegin varmista onu kaybetmissin gibi kahroluyorsun.tuhaf ama gercek.insallah hakkindan hayirlisi olur.
Merhaba Arkadaşlar,
Benim eşimde ileri derecede sayı ve hareket sorunu var ve Dr. Kaan Aydos ile tedaviye başladık.Doktor benim de rahim filmi çektirmemi söyledi.Rahim filmi regl bitiminde mi çekliliyor? tam bitmeden mi? bir de dün adetimin 21. günü idi.Hormon testini tekrar yaptırdım. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Umarım hepimiz en kısa zamanda gebe kalırız...
FSH 3.4 mIU/mL
LÜTEİNLEŞTİREN HORMON (LH) 6.9 mIU/mL
PROLAKTİN 16.9 ng/mL
ESTRADİOL 103. pg/mL
PROGESTERON 14.2 ng/mL
selam ben aranıza yeni katıldım 2 senelik evliyim 1.5 yıldır ilaçsız adet olamıyorum yumurtlama da olmuyor uzun zamandır progesteronum çok düşük ama bana gittiğim doktorlar kist falan demedi farlutalle adet oluyorum artık bebeğim olsun istiyorum lütfen deneyimlerinizi paylaşın benimle morale çok ihtiyacım var
evet tahlil yaptırıyorum her ay 2. ve 23.günlerde önceleri fsh 6.5. -7 arasıydı bir ara 9.53 çıktı ama lh hep bunun üç katı falandı ilk defa geçen ay fsh 7.77 lh 5.49 çıkınca doktor çok sevindi ve başlayacağım ilacıda iptal ederek gönderdi ama 23.gün progesteron 0.60 çıkınca yumurtlama olmadığıda ortaya çıktı ve yine adetim farlutalle 37.günden sonra geliyor hiç bir neden söylemedi kist te yok ne oluyor bilmiyorum...
benim de hiç sorunum yok ama hamile kalamıyorum
bak buda benim hormon tahlil sonucum ben doktora ustune basa basa sordum degerlerim normalmi diye hiçbir sorun yok dedi tsh 0.823 ft4 1.29 lh 6.71 ve bildigim kadarıyla lh en onemlisi seninkiyle benimki hemen hemen aynı bu uretkenligi gosteriyomuş diye biliyorum peki tedavin dvm mı ediyor yoksa bıraktınmı
tahlil sonuçların nasıl bekaf doktor sana da birşey demedi mi benim ki gibi :sinifsinif:
arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız? ben süperimmmm......
Söylemiştim ya geçenlerde günüm geçti diye pazar günü idrar testi yaptım pozitif çıktı ; allahım sizlerede nasip etsin arkadaşlar en kıza zamanda hayırlısı ile ; bu akşam doktora gideceğim iş çıkışı randevu aldım saat 7 de. bakalım ne diyecek...
hem korkuyorum (dış gebelik cs. falan olabiliyor dediler) hem heyecanlıyım...
sanırım sana başka testlerde yapılmış fsh ı göremedim önemli olan fsh değerin 9.5-10 arası tehlike sınırı yumurtalık rezervinin durumunu gösteriyor en iyi değeri de 4.5-5 ama lh ın bu değerlerinin altında olması gerekiyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?