Gebe kalamayanlar buraya.....

Sağ ol neşeciğim.:1hug:Allah sanada hayırlı ve sağlıklı ikizler bağışlasın inşallah.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:

aminnnn inşallah canım inşallah ikizim olur ama öncelıkle sağlıklı olsun daa daha dogrusu 1 tane bebişim olsundaa neyse cok sagol allah herkese nasıp etsın :CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

merhaba arkadaşım bende hormon tahlili yaptırdım daha once benimde lh 6.71 çıktı ama doktorum cok normal dedi yani korkulacak bi durum yok demekki bende 1 yıldır bekliyorum rabbim hepimize nasip etsin

arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz topiğimize geçmiş olsun hepinize hepimize bizlerde aynı dertten müzdaribiz ama rabbim inşaallah verecek bizlere bebiş sizler içinde dualar ediyorum

bir gunum gecti gittim hemen test aldım ne deliyim negatif cıktı bu nasıl bi duygu ya bir yıldır her ay aynı eziyeti yapıyorum kendime acaba ne zaman yapmalıyım kızlar gerçi halen olmadım midem bulanıyo ama galiba pisikolojik

sevgi3434,

biriki gün daha bekle.. biliyorum beklemek kadar zoru yok.. ben her adet dönemi bitimi 5 taneyi bulan test bitirdiğimi bilirim..çok ağlamışımdır testlerin başında:) ama yapacak birşeyimiz yok. sanırım ALLAH bize sabırı öğretiyor...

inan bu takıntılardan ve stresten dolayı bir sürü hastalıklar yaşıyoruz.. bir önce ki sayfada okumuşsun durumumu. sapasağlamken endişeden ve stresten hastalık hastası oldum.. herşey gönlünce olsun..

mirmirmirmir gerek kalmadı canım beklemeye mahalesef bugun adet oldum 2 gun sonraya randevu aldım bi hastaneden gidicem artık tam bir yılım doldu dahada boyle bekleyemem bi sorun varsa cıksın yoksa en azından sabrederim bu duyguyu gercekten sadece yaşayan anlıyo benim bi kaç yakınım boşver olur diyolar ama oyle boşvermek olmuyo ancak ceken bilir her adet beklemek ne ancak yaşayan bilir rabbim bize çok sabır versin sen tedavi goruyomusun canım

arkadaşlar bide gecen bi arkadaştan duydum ilişkiden sonra belini salla felan dedi dogrumudur bunlar ne dersiniz ayaklarını kaldır felan diyenlerde var dogru olsada olmasada deniyom valla napim artık istiyom

arkadaşlar bide gecen bi arkadaştan duydum ilişkiden sonra belini salla felan dedi dogrumudur bunlar ne dersiniz ayaklarını kaldır felan diyenlerde var dogru olsada olmasada deniyom valla napim artık istiyom

Canım üzülme ve hemen bi dr.a git en azından eğer bi problem varsa onu çözer ve bir an önce hayırlısıyla hamile kalırsın zaten bir sene geçmiş tam zamanı

arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız? ben süperimmmm......

Söylemiştim ya geçenlerde günüm geçti diye pazar günü idrar testi yaptım pozitif çıktı ; allahım sizlerede nasip etsin arkadaşlar en kıza zamanda hayırlısı ile ; bu akşam doktora gideceğim iş çıkışı randevu aldım saat 7 de. bakalım ne diyecek...

hem korkuyorum (dış gebelik cs. falan olabiliyor dediler) hem heyecanlıyım...

gözun aydın rabbim bebegine ve sana saglık versin ne mutlu sana inşallah herşey yolundadır

gözun aydın rabbim bebegine ve sana saglık versin ne mutlu sana inşallah herşey yolundadır

sağol canım benim; son 4 gündür giremedin nete ; giremeyince mutlu haberi veremedim kimselere.

allahım yaradanım isteyen herekese sağlıklı bebişler nasip etsin.

anladımki bu işin en önemli yanı ; birşeylerle meşgul olarak hiç düşünmemek.

ben son 2 ayda bunu yaptım..işimle mesgul oldum.

allahım herkese nasip eder inşllah...

canım bende bu ay 2. kez çocuk sahibi olamıyorum diye doktora gidecektim ; bakarmısın hamilemiyim diye gideceğim şimdi. bencede canım doktora gitmeliisin ; doktorla konuştuğun da psikolojikm olarak ta rahatlıyor insan .geciktirme olurmu tatlısı mutlaka git...

Son düzenleme:
arkadaşlar bebek için aranızda tedavi goren varmı hiç ben şunu çok merak ediyorum once hapla felanmı tedavi ediyor doktorlar yani sormak istedigim hamile kalmayı saglayan ilaçlar felan var mı hiç aranızda bu konusunda bilgisi olan varmı
hemen aşılama felanmı başlıyo yoksa

duygu ilk gebeliginmi

selam kızlar ben iyiyim OGLUM iyi.kusura bakmayın giremiyorum pc bozulunca giremedim bide görümcemin nişan işleri vs onla ugrasıyorum uzun zamandır kaynana olmayıınca mecbur ben ona elimden geldigince annelik yaspıorum durumlar böle burcu nilüüüü siz naptınız bana yazın öpüyorum sizi Aeolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…