- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.841
hade yaaa benım gozume gozluk takam gerekıyo saırım pardon yaa allah bagıslasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
kızzz nilse kaldırdım koca popomu geldim bak yoksun işte hadee bak işte pc'yee cadı küçük memeli zillidelikafadulden
Sağ ol neşeciğim.:1hug:Allah sanada hayırlı ve sağlıklı ikizler bağışlasın inşallah.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:
kızlar merhaba,
aranıza yeni katıldım,
bende sizler gibi bebiş istiyorum ama maalesef((
bundan yedi ay önce bebeğimin kalbinin durmasından dolayı ilk hamileliğim kürtaj ile sonlandırıldı. o dönemde bir de bebiş ile birlikte 7 cm bir kistim oluştu. doktor hamilelikten önce mi sonramı oluşmuş bilemedi. neyse kürtaj sonrası bir ay içerisinde hiç bir ilaç kullanmadan o da gitti...
şimdi ise denemelerim olumsuz sonuçlanınca birde son dönemlerde adetlerim ağrılı olmaya başlayınca doktora gittim. 3 AY GİBİ kısa süreçte miyom, pko ve 3 cm bir kist oluşmuş(( kistin habis olduğundan şüphelendiler ve tahliller yaptılar değerler;
LH 6,28
PROLAKTİN 11,37
TSH 1,13
çıktı.vdoktor pko var dedi. kist için doğum kontrol hapı verdi. bu ay kistim kaybolmuş. ama tabi ki pko ve miyom duruyot. pazartesi yumurta durumuna bakacak...
değerler nasıl sizce? LH değeri çok mu yüksek... hadi bir yardım edin görüşleriniz benim için çok önemli...
sevgi3434,
biriki gün daha bekle.. biliyorum beklemek kadar zoru yok.. ben her adet dönemi bitimi 5 taneyi bulan test bitirdiğimi bilirim..çok ağlamışımdır testlerin başında:) ama yapacak birşeyimiz yok. sanırım ALLAH bize sabırı öğretiyor...
inan bu takıntılardan ve stresten dolayı bir sürü hastalıklar yaşıyoruz.. bir önce ki sayfada okumuşsun durumumu. sapasağlamken endişeden ve stresten hastalık hastası oldum.. herşey gönlünce olsun..
arkadaşlar bide gecen bi arkadaştan duydum ilişkiden sonra belini salla felan dedi dogrumudur bunlar ne dersiniz ayaklarını kaldır felan diyenlerde var dogru olsada olmasada deniyom valla napim artık istiyom
arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız? ben süperimmmm......
Söylemiştim ya geçenlerde günüm geçti diye pazar günü idrar testi yaptım pozitif çıktı ; allahım sizlerede nasip etsin arkadaşlar en kıza zamanda hayırlısı ile ; bu akşam doktora gideceğim iş çıkışı randevu aldım saat 7 de. bakalım ne diyecek...
hem korkuyorum (dış gebelik cs. falan olabiliyor dediler) hem heyecanlıyım...
Canım üzülme ve hemen bi dr.a git en azından eğer bi problem varsa onu çözer ve bir an önce hayırlısıyla hamile kalırsın zaten bir sene geçmiş tam zamanı
gözun aydın rabbim bebegine ve sana saglık versin ne mutlu sana inşallah herşey yolundadır
arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız? ben süperimmmm......
Söylemiştim ya geçenlerde günüm geçti diye pazar günü idrar testi yaptım pozitif çıktı ; allahım sizlerede nasip etsin arkadaşlar en kıza zamanda hayırlısı ile ; bu akşam doktora gideceğim iş çıkışı randevu aldım saat 7 de. bakalım ne diyecek...
hem korkuyorum (dış gebelik cs. falan olabiliyor dediler) hem heyecanlıyım...
duygu ilk gebeliginmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?