Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaslar rahim filmi cektıren varmi

Ben geçen ay çektirdim hemde narkozsuz korkulacak hiç bişey yok.Normalde alttan muayene edilirken rahmi bi aletle açıyorlar ya işte onunla açıp Rahmin içine ilacı veriyorlar.Bu esnada 1 dakikalık adet sancısı gibi bir sancı oluyor.Zetan işlemin hepsi 5 dakika felan sürüyor hepsi bu.İlaç verilirken kendini kasma.İşlem bittikten sonra biraz kanama oluyor yanına orkid al.

sevgicim canım benim ki biraz garipti nasıl mı.benim ultrasonda sol tüpüm görünüyordu,dr.normal olmadığını gözükmemesi gerektiğini eğer görünüyorsa bi problem olduğunu söyledi.o sebepten film istedi tatlım.tahlil olarak hormon testi sadece,eşimden sperm testi okadar.genelde teslerini normal çıkarsa tüplerinin tıkalı olup olmadığına bakıyorlar.çektirdiğim yerden çok memnun kaldıım.

anladm canım peki bı sıkıntı varmıymş tuplerde tıkanıklık felan inş iyi cıkmştr?canım bendende bu ay istediler rahim filmi ama ben bidahaki ay yaptrcm 275 lira istediler çok para be sen kaça cektrdin canım?

:Saruboceq::umursamaz:slm kızlar ben yumurlama sorunu yaşıyorum 4aydır ilaç tedavısı göruyorum kilomen son kullandığım ama halen bebiş yok kızlar bırde iğne tedavısı varmış iğnenın ismını bılen varmı birde gerçekten yumurtalıkları çatlatıyormu lütfen cvp beklıyommmmmmmmmmmmm acıl sınırlerım mafvolmuş durumda:gitme:

slm kız naber bıkacgundur gırmıyodum sıteye naberler nasılsınız bakem ben yokken tabı sıkıcı gecıstır ama neysekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3akannehir

HOŞGELDİN CANIM İYİYİM YA SEN NASILSIN?
sen yokken hep ağladık burlarda tabi yaaaa:çok üzgünüm:

slmlar..aranıza yeni katılıyorum,,bana yardımcı olabilirmisiniz...yumurtlama sorunum var diye klomen verdi dr.ama kontrole çağırmadı,çatlatma için falanda bişey yapmadı..bende 3 tane kist oluştu.doğum kontrol hapı verdi 2 aydır kullanıyorum.1 ay daha kullancam galiba.bu kistleri eritmenin başka bi yolu varmı bildiğiniz;?soğan kürü denedim ama içemiyorum

canım aslında soğan kürünü ve incir kürünü denesen çok iyi olur zorla içmeye çalış bizim topikten arkadaş öyle hamiş kaldı

bende soğan kurunu deneyemedım cok pıs kokuyo ama incir kürünü kesin yapacam ama hastalıgımdan hemen sonraa bakalı işe yarıyacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…