Gebe kalamayanlar buraya.....

sabır....!

Belki Sen şu Anda çok Dertlisin..
Belki Artık Yeter Diyorsun...
Belki Kendinden Geçmişsin...
Belkide Ağlıyorsun...
Belki Bu Musibetlerin Sonunda
Eline Bir şey Geçip Geçmeyeceğini Düşünmektesin...
Duy!!! Rabbin Sana Söylüyor..
"Sabredenlere Felaketlere Karşı
Dişlerini Sıkıp Göğüs Gerenlere
Mükafatları Hesapsız ödnecektir.."
Belki De Onca Insanın Arasında
Neden Senin Seçildiğini Soruyorsun...
Oysa Rabbinin Seçtikleri Kıymetlilerdir...
"içinizden Mücahidlerle Sabredenleri Ortaya çıkarıncaya
Kadar Elbette Sizi Deneyeceğiz"
Hayat Bir Imtihan Değil Mi ?
Her Soru Ebedi Hayatında Yer Alan Bir Tuğla...
Nefes Alıp Verdiğin Her An Yeni Bir Soruya Gebe...
Onlar Olmasaydı Sonsuzluk Yurdunda
Sana Ait Hiçbirşey Olmayacaktı...
Derdin Yoksa üzül asıl!
Dertliysen Bil Ki...
O Seni Seviyor....
Bak ! Sevdiğin Ne Diyor ?
"Allah Hayrını Dilediği Kişiyi Sıkıntıya Sokar!"
Belki Sen Ashab-uhdud Kadar Acı çekmedin...
Hani Kralları Onları Iman Ettikleri Için
Ateş Dolu Hendeklere Atmıştı Ya...
Belki Sen Ebu Zer (r.a) Kadar Acı çekmedin...
Amcası Inandığı Için Onu Hasıra Sarıp Yakmıştı Ya...
Belki Sen Vahşi Kadar Acı çekmedin...
Sevgilisi Ona "bana Görünme!" Demiştiya...
Belki Sen Yakup (as) Kadar Acı çekmedin...
Yusuf'u (as) Elinden Alınmıştı Ya...
Belki Sen Hatice(r. Anha) Kadar Acı çekmedin...
Muhammed (sas) Yurdundan Kovulmuştuya....
Unutma! Rabbin Kimseye Dayanabileceğinden Fazlasını Yüklemez...
Belki Kalbindir Acıyan... Belki Bedenin...
Bekki De Ruhundur Kıvranan....
Belki Yokluktur Seni Saran....
Belkide Bin Bir Türlü Muamma...
Her Ne Durumda Olursan Ol
Diline Yakışır Bu Dua...

La ılahe illa Ente Subhaneke ınni Küntü Minezzalimin...

Senden Başka Ilah Yoktur!
Sen Bütün Noksanlıklardan Münezzehsin...
şüphesiz Ben Nefsime Zulmedenlerden Oldum...

Son düzenleme:
kızzzz zilli nilseeeee
dünyalar güzeli annesi bebişimiz nasıl??
sen nasılsın??

ama ben resmi çok sevdiiiim
Çok tatlı gülüyoooo
Tatar say sen onu
noluuuur değişmiyim
Benim de bebişim olsun hep bööööle gülsüüüüün kaydirigubbakcemile3

yavru ceylan olsunda yeterki suratsız olsun be bacım ben mesela onada razıyım

slm kızlar ve katıldım.3 yılı devirdik aralıkta 1.5 yıllık evliyken hamile kaldım ve bebeğimi düşürdüm.çok zor bi durumdu benimiçin kolay olmadı atlatmak.ve hala hamile kalamadım çok üzülüyorum.Allahım inşallah hepimize nasip eder bu güzel duyguyu.

merhaba arkadaşlar bir yıllık evliyim ve bebek ıstıyoruz ama hiç bir sorun görünmüyo doktorum rahim filmi istedi korktugumdan çektiremiyorum

kızlar bilginiz iltihaptan olabilir mi?

ferhundecim bende bitmeyen bir iltihap var hem idrar yollarmda hemde rahimde ben doktora sordum hamileligi etkilemez dedi bi doktor sonra başka bi doktra sordm oda hamile kalamamanın en son ihtimalidir dedi yani belki olur ama cok az bir ihtimalmiş
ya soyle soyleym canım ilişki sırasında cok acı cekiyosan yada sık idrara cıkıyosan yada kaşıntı varsa kesin iltihap var ama bi doktora git antibiyotik yada vajina fitili verir benim rahimdeki iltihap fitilden sonra duzeldi sadece idrar yolu iltihabım bitmiyo yani bunlarn cozumu var dert etme

merhabalar.evet ben çektirdim canım 1 ay önce.sakın korkma kötü dil.abartıyor insanlarımız tabi ben özelde yaptırdım ssk da nasıldır bilmiyorum.dr.çok iyiydi benim.

bitanem kullandığın fitilin ismi ne?daha önce gebe kalmıştım ama bebeğimi düşürdüm yani neden bidaha olmadı anlamadım .

canım benm fitilin adını hatırlamıyorum ben sadece bir fitil degil 2 kutu fitil kullandm ikiside farklıydı iki ayrı doktor vermşti
oyle kafana gore fitil kullanma canım daha once bi düşügün varmış uzuldum :çok üzgünüm: senin bence bii hekime gozukmen lazım canım bide bişey soylycm canım ben iltihapın bebegi dusurmekte etkisi oldugunu duymuştm o yuzden gebe kalır kalmaz her ay kontrolumu yaptrcm cunku benm rahim iltihapım gectii fakat idrar yolu iltihabım bir turlu gecmiyo kac kutu antibiyotk içimeme ragmen sen bi dr gozuk cnm bence

merhabalar.evet ben çektirdim canım 1 ay önce.sakın korkma kötü dil.abartıyor insanlarımız tabi ben özelde yaptırdım ssk da nasıldır bilmiyorum.dr.çok iyiydi benim.

yasminel rahim filminden once ne gibi tahliller istiyolar oncelikle bende 1 yıl oldu evleneli gebelk gerçklşmedi hormon tahlili yapılmıştı kan tahlili yumurtalık filmi, bunlar hep temiz cıkmıştı 6 ay once şimdi yeniden doktora başvurucm ama merak ediyorum bunlardan sonra hemen rahm filmimi isteniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…