Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar günaydın canınızı hiç sıkmayın valla uykunuzu alın bol incir ceviz yeyin kocanızada yedirin bi avuç fındıkta iyi gelir soğan suyunu denemek lazım kist için allahtan çok şükür öyle problemimim yok her ay düzenli gelir benimki sen yine jinekoloğa git hayatım onlar seni daha iyi yönlendirir geçmiş olsun...

kısllaarrrr yaklaşık 3 .kez bakıyorum bugün kimse yok nerelerdesiniz ya?

yada başka bir topic altındamı birleşiyorsunuz ?

Kızlar benim adetim gecikti 19 una olmam gerekiyordu.Çok düzenli olurum günü gününe.Tam 10 gün geçsin gidip test yaptıracağım.Ben hem zor hamile kalıyorum hemde düşük yapma olasılığım çok yüksek çünkü çift rahimliyim.Yani hamile kalmadan çok sağsalim bu süreci geçirmem gerekiyor.Herşeyin hayırlısı

sevgicim tatlım kusura bakma geç cvp verdim grip olmuştum pek iyi dildim canım.evet sonucum iyi çıktı.ama hala tüpümün neden ultrasonda göründüğünü anlamış dilim,dr.sordum bişey demiyor insana sanki babasının hayrına bakıyor haaaa.yaptırdığım yerde pazarlıkla 250 yaptırdım ama ocak ayından sonra zam gelirmi bilemem onuda sor çektireceğin yere.hsg yi çeken dr.erkekti bu arada senin için bi sakıncası var mı bilmiyorum çünkü bn sormamıştm eşim daha sonra söylendi.ama çok korktuğumu söyledim çok itina gösterdi bittiğini bile anlamadım diyebilirim ve hemende kalktım sedyeden 15 20 dk. dinlenme olayım olmadı.sedye diye belirttim çatal sendromu yaşama diye bitanemmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…