- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.021
bacım ben evdeyim meryem suresini okuyabilirim şimdi bacm diyelim yarın başladım suyu alıp ona okuyup bitirip sonra içicem sonra ertesi gun aynı oylemi olcak bacım
cnm bak şimidi 1 sürahiye suyu doldur ona oku 1 tane sonra gün içinde o sudan iç bitmedn yyani sürahide su azalınca üzerine su ilave et 41 gün bunu böle yap 41. günden sonra iç o suyu öle yani bi suyu 41 gün bekletmene gerk yok ama dediğim gibi süraahideki su 41 gün hiç bitmmesn tammı anladınmmı cnm anlamadığın şey varsa soor
OKUYUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNN --------------------------------------------------------------------------------
kızlar bakın bunu nihat hoca soyledi ilşkiden once yataga girince soyle demeliymişiz bebegi olmayan kişiler....(bismillahirrahmanirrahim rabbim bana senin tarafından cok temiz bir nesil nasip et muhakkah sen duayı hakkıyla işitensin)
canım iyi sayılır evde sorunlarım var canım onuda bir halledebilsemmeçhulum sen nasılsın ; herşey yolunda mı ?görüşemedik seninle bir türlü.
ya sen vardın ya ben ; konuşamadık
canım iyi sayılır evde sorunlarım var canım onuda bir halledebilsem
meçhulum sen nasılsın ; herşey yolunda mı ?görüşemedik seninle bir türlü.
ya sen vardın ya ben ; konuşamadık
meryem duasını netten bulamıyom yani buluyorumda türkçesini ama ben arapçasını türkçe yazılmış halde istiyorum bana yardımcı olabilecek birileri varmı
ah be cnm ben onu öle sewiyorumki sanki içime sokucm kendi çocuğum gibi sewiyorum dah 9 aylık bide bıtı bıtı yürümümyormu hasta ediyor beni artık yengede do hele ilk dediğinde saanki anne demiş gibi öle mutlu oldumki bilemezsinz yha yenge diyemiyor nenge nenge die dolanıyor peşimde eteklrmden ayrılmıyor çok gsl bi duygu olsa gerk şu annelk
araya dereye sıkışıyım diyorum ama kimse benimle ilgilenmiyo neyse iyiakşamlar
canım bi akşam Allah nasip ederse en geç haftaya perşembe gecesi senin için okurum bir tane
zaten her hafta okuyorum canım
Daha erken okuyabilirsem haber veririm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?