Gebe kalamayanlar buraya.....

bacım ben evdeyim meryem suresini okuyabilirim şimdi bacm diyelim yarın başladım suyu alıp ona okuyup bitirip sonra içicem sonra ertesi gun aynı oylemi olcak bacım

cnm bak şimidi 1 sürahiye suyu doldur ona oku 1 tane sonra gün içinde o sudan iç bitmedn yyani sürahide su azalınca üzerine su ilave et 41 gün bunu böle yap 41. günden sonra iç o suyu öle yani bi suyu 41 gün bekletmene gerk yok ama dediğim gibi süraahideki su 41 gün hiç bitmmesn tammı anladınmmı cnm anlamadığın şey varsa soor

kızlar bakın bunu nihat hoca soyledi ilşkiden once yataga girince soyle demeliymişiz bebegi olmayan kişiler....(bismillahirrahmanirrahim rabbim bana senin tarafından cok temiz bir nesil nasip et muhakkah sen duayı hakkıyla işitensin)

tamam bacım allah razı olsun ben yıkanınca yapayım bunu

OKUYUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNN --------------------------------------------------------------------------------

kızlar bakın bunu nihat hoca soyledi ilşkiden once yataga girince soyle demeliymişiz bebegi olmayan kişiler....(bismillahirrahmanirrahim rabbim bana senin tarafından cok temiz bir nesil nasip et muhakkah sen duayı hakkıyla işitensin)

bunuda yapalım cnm rabbimzden başka sığınacağımzkimse yok ona yalvarmalıyız o biizim hep yanımzda

meçhulum sen nasılsın ; herşey yolunda mı ?görüşemedik seninle bir türlü.
ya sen vardın ya ben ; konuşamadık

meryem duasını netten bulamıyom yani buluyorumda türkçesini ama ben arapçasını türkçe yazılmış halde istiyorum bana yardımcı olabilecek birileri varmı

canım bi akşam Allah nasip ederse en geç haftaya perşembe gecesi senin için okurum bir tane
zaten her hafta okuyorum canım
Daha erken okuyabilirsem haber veririm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…