- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.121
canım kk dayım ama pc nin başında değildim bi anda biri beni dürttü hemen koştum kk ya dedim gene nilse zillisi oklavayı almış eline :roflol:
hoşbulduk canım eeeee senin bebiş nasıl iidir inşallah
hayır o kızlarla yazışıyodun orayada cevap yazdım zaten benden kurtulamazsın açık olduğunu görüyüm bulurum hangi delikteysen CADIARZU:jeyyar:
inşallah biegün bende bebişimi anlatırım size rabbim banada kısmet eder inşallah ama olmıycak heralde bu gidişte gelmiycek bebişim senağlama
inşallah iyidir ; tatlım akşam doktor amcasıyla randevumuz var göreceğiz inşllh kesesini
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::dance::dance::teytey::teytey:
inşallah bebişin çok iidir herşey yolundadır tatlım :Saruboceq:
nilse canım ya kalp atışalrı bu akşam duyulabilri mi ne dersin ; dr 29 kasım için gün verdi kalp atışları için ama yinede bu akşam duyabilrimyim diye düşünüyorum
nilse masa başında değilmisin tatlım ya
dur bak o böyle duyar canım
kısss nniiiilllssssssseeeeeeeee zzzzzziiiiiilllllliiii çabuk buraya gel pc başında uyumaklava: klava: klava:
tatlılar çok acil bir işim yetiştirmem lazım çıkmak zorundayım, ögle molasında tekrar girerim katılırım aranıza. iyi sohbetler.
nilsecim sorumun cevabını vermedin , sen yaz ben gelince okurum .
öpldnz kocaman
nilse masa başında değilmisin tatlım ya
dur bak o böyle duyar canım
kısss nniiiilllssssssseeeeeeeee zzzzzziiiiiilllllliiii çabuk buraya gel pc başında uyumaklava: klava: klava:
aman canım istemediğim biri geldi acil kapatmak zorunda kaldım kalp atışı duyulur benimde bu dönem duyulmuştu bitanem yaa merak etme
offf ya kimse yok ama nilsecim teşekkür ederim cevabım için inşllh duyarız kalp atışını
geldım kuzum :dance:
hoşgeldin zilli neyse affettim seni madem habersiz misafirin geldi ama sana genede bu yapmadan rahat edemiycem veeeeeeenaniknaniknaniknaniknaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?