Gebe kalamayanlar buraya.....

inşallah biegün bende bebişimi anlatırım size rabbim banada kısmet eder inşallah ama olmıycak heralde bu gidişte gelmiycek bebişim senağlama

nilse canım ya kalp atışalrı bu akşam duyulabilri mi ne dersin ; dr 29 kasım için gün verdi kalp atışları için ama yinede bu akşam duyabilrimyim diye düşünüyorum

kıslar ben iki dakka yatak odamı toplayıp geliyom bekleyiin beni sakın bi yere gitmeyin bak küselimm kıs nilse zilli özellikle sen haber vermeden aniden çıkıyon sakın bi yere gitme
bu arada duygu canım bu ay hiç ii düşünemiyorum hep olumsuz düşüncelerim çok kötüüüm yanii

dur bak o böyle duyar canım
kısss nniiiilllssssssseeeeeeeee zzzzzziiiiiilllllliiii çabuk buraya gel pc başında uyuma klava:klava:klava:

tatlılar çok acil bir işim yetiştirmem lazım çıkmak zorundayım, ögle molasında tekrar girerim katılırım aranıza. iyi sohbetler.

nilsecim sorumun cevabını vermedin , sen yaz ben gelince okurum .

öpldnz kocaman

aman canım istemediğim biri geldi acil kapatmak zorunda kaldım kalp atışı duyulur benimde bu dönem duyulmuştu bitanem yaa merak etme

offf ya kimse yok ama nilsecim teşekkür ederim cevabım için inşllh duyarız kalp atışını. merak ettim acaba benim tatlı nilsem yazmış mıdır soruma cevap diye girdim ki okudum .tatlım kşam için sabırsızlanıyorum

Son düzenleme:
hoşgeldin zilli neyse affettim seni madem habersiz misafirin geldi ama sana genede bu yapmadan rahat edemiycem veeeeeeenaniknaniknaniknaniknaniknanik

naber şekerim yine topladım sizi oh canıma değsin lülülülülülü ordaki geyik muhabbetinizi sevnedim sarmadı beni gel sen geyiğini burda yap ama kaçma gitme bi yere senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…