Gebe kalamayanlar buraya.....

sende sağol canım benim paylaş bakalım arkadaşınla başka ne sıkıntın var bitanem sende çok sağol aslında benimde içim sıkılıyor bağırasım var böylesenağlama

ayyyy sna ne oldu bitanem sizler neden böyle yapıyosunuz kuzularım ya biraz sabır birz zaman yapmayın lütfen eğer sağlık sorununuz yoksa lütfen bekleyin bakın zamanla hepimizin oluyo üzmeyin kendinizi yaalmaz:

bende korunmamıza ragmen gebelik olmadı. doktora gittim.hormon normal dedi.film de normal polikistik over var dedi.klomen kullandım.1 kerede genartda aşılama yaptırdım özelde tutmadı.en son aşılama yapcaktık.kist oluştu 50mm kadar şimdi dogunm kontrol hapı

anladım canım benim son aşamalara gelirken tam kistin oluşmuş şimdide gebe kalamazsın doğum kontrol hapı kullanacaksın geçmiş olsun tatlım eşinde falan sorun varmı peki

canım çok geçmiş olsun allahım kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallah ama tedavinin peşini bırakma pko olunca zor bebek olduğunu biliyorum inşallah çabuk geçer

o zaman niye ilgilenmiyosun benimle koca memeli üstüne bide koca popolu hadi bide üstüne koca göbekli zilli burcu:hulya:

kaydirigubbakcemile3cadı seni ilgileniyorum kızzz niye ilgilenmeyeyim şu keremgülde mesaj atacaktı özelden güya hala atamadı seni seviyorum bitanem benim buradaki ilk dostumsun sen benim hiç unuturmuyum ben seni kızzzz:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…