- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.141
naber şekerim yine topladım sizi oh canıma değsin lülülülülülü ordaki geyik muhabbetinizi sevnedim sarmadı beni gel sen geyiğini burda yap ama kaçma gitme bi yere senağlama
tmm ama sende kaçırma elinde tut canım ilgi göster kaydirigubbakcemile3kıs bi an karı kocaymışız gibi hissettim heee :roflol:
alooo bende geldim koca popolular
alooo bende geldim koca popolular
ben elimde tutcam ama otomatik form takipten takip ediyorum sen diğer tarafa kaçıyosun ordada portakal diye zilli var beni deliiii ediyoooor uleeeeeeeyyyyyyynnnnnnnnnnnnn kaçma sakınklava:
burcum bu zilliler beni deliiiii ediiiyoooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrr uleeeynnnnnnnnnnn benimle ilgilenmiyolar naber şekerim duygunun peşine düştüm onu bi getiriyim ağusdos anne adaylarında geziyo:roflol:
kıss iki tarafa da yeterim ben işte allah allah yok kıss portakalım da ii oda bizim gibi bebişini bekliyo ama gelmiyo işte bizim bebişler napalım canım ya işte birbirimizin derdinden en ii biz anlıyoruz aynı acıyı yaşadığımız için offffff offffff kıs bu gün canım sıkılıyo hiç olum lu düşünemiyorum yaaaaa oturup ağlıycam o derece yani
kıss iki tarafa da yeterim ben işte allah allah yok kıss portakalım da ii oda bizim gibi bebişini bekliyo ama gelmiyo işte bizim bebişler napalım canım ya işte birbirimizin derdinden en ii biz anlıyoruz aynı acıyı yaşadığımız için offffff offffff kıs bu gün canım sıkılıyo hiç olum lu düşünemiyorum yaaaaa oturup ağlıycam o derece yani
hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan
valla hakikaten koca popolu oldum haaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ahh kıyamam ben sana deli etmeyin benim güzel annemi kızarım haa sizeklava:
seni koca popolu zilli seni haaaa sende benim gibisin kaldır artık koca poponu bakem
kıss kaldıracam da ne için kaldıracam onu bilmiyom işim yok evde yanlızım :sm_confused:gamyoncuiremsu
kızzz nilüfer nerdesin
yaa kızlar zaten bebek konusu yüzünden çok hassas olduk birde üstüne başka sıkıntılarda binince kaldırması çok zor hayat çok zor ya
desteğiniz için ayrıca sağolun canım ya ikinizde
yaa kızlar zaten bebek konusu yüzünden çok hassas olduk birde üstüne başka sıkıntılarda binince kaldırması çok zor hayat çok zor ya
desteğiniz için ayrıca sağolun canım ya ikinizde
o zaman devir koca poponu yat canım sende boşver kaldırıpta ne yapacaksın :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?