Gebe kalamayanlar buraya.....

herkes dogurmuş benimle evlenenler falan annem bile moralimi bozuyor

sen hiçbirşeye takma kafanı canım kısır falanda değilsin o söyleyenlere ağzının payını veremiyormusun sen vallahi yazık ya böyle insanlara kızıyorum hemn kısır diyenlere merak etme canım kist erir tabiiki ama zaman alır

kıss nilseye attım mesajı süresi dolana kadar beklemiyelim diye nilseye dedim sende burcuya gönder diye canım şu bekleme süresine uyuz oluyorum :sm_confused:

çocugu olanlar bilemez tabi bizim içimizde kopan fırtınalaları.parka gitsek çocuk görsek hemen hayal ederiz benimde olsa.otobüste çocuk görsek üzülürüz.bir hamile görsek keşke bende olsam deriz

ne olur bana dua edin çok kötü psikolojim bozuk.bana agbimin eşi kısır dedi bir tartışmada

ya canım lütfen o gerizekalı kuş beyinli insanlar için üzme kendini baksana değerlermi kendini üzmeye elbet bizimde bebeğimiz olucak bi gün ama herşeyin bi vakti saati var sabırla beklemeliyiz biliyorum zor ama yapıcak başka çaremiz yok canım inşallah hayırlısıyla gelicek bebeğin o inanlarda utanıcak tabi biraz insanlık duygusu kalmışsa onlarda canım kusura bakma çok ağır şeyler yazdım ama çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…