S
sancaktr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.021
stresten 7 ayda 8 kilo almışım walla yok ya istemiyom aslında bi yandanda allahımın zoruna gitymesin çünkü suan işletme 3 sınıftayım yeni yıla poolislik sınavına girip çıkacam çok kilo alırsam giremem çocuk nasıl olsa allahım izin verdeiyse bi şekilde olur diye düşünüyorum artıkkkboshayallersmile
slm kızlar ben geldim 2 gündür yoktum internet yoktu yeni geldi e nasılsınız
ii canım nerelerdesin yaww bende merak ettim sesin solugun çıkmıyoooduuuubilmiyorumkismile
hoş geldiinn .. .. sen nslsnz biz iiizz
ben 2 yılda o kiloyu aldım sen ne yatın bölee...dikkat et kendine çocuk oluncada alrsınn ... pomem olcan haa inşaalah olursun değerlendr... hakkında hayrlısı ne ise o olsunn
eyvahedigeldismile
net yoktu canım ya bende 2gündür sıkıldım net yok
eyvahedigeldismile
ben 2 yılda o kiloyu aldım sen ne yatın bölee...dikkat et kendine çocuk oluncada alrsınn ... pomem olcan haa inşaalah olursun değerlendr... hakkında hayrlısı ne ise o olsunn
amann hiç sorma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama
valla canlar bende bişi yok aynı işte sizler neler yaptınız bakalım varmı güzel haberler
kuzum hiç üzülme bende kiloluyumm ama sen hızlı almışsın dur de ..ben dur dedim ama git diemedim :)))) boy kaç kilon ne
evet sinir ilacı almıştım ondan beri böle oldum güzelim fizigim gitti ya sorma 1.72 boy 90 kilo oldum 65 tim of of ama artık bi haftadır kafaya taktımta az ve sık yiyerek birazda egzersizle spor yapıyom öle pis durmuyo sanırım kemiklerim kalın çünkü kimse inanamıyo hadi bee diolar amannnnn sallaaaaalülülülülülü
evet sinir ilacı almıştım ondan beri böle oldum güzelim fizigim gitti ya sorma 1.72 boy 90 kilo oldum 65 tim of of ama artık bi haftadır kafaya taktımta az ve sık yiyerek birazda egzersizle spor yapıyom öle pis durmuyo sanırım kemiklerim kalın çünkü kimse inanamıyo hadi bee diolar amannnnn sallaaaaalülülülülülü
farklı değilizz bende 1.70 boy 85 kiloo bendede kemik irii :)) ama zayıflamayı çok istiomm :)) istiomda çaba yok lülülülülülü
kuzum ayrıca sinir ilacı nie aldınn yaa .. keşke almasaydınnn üzüldüm şimdi kilondan dolayı değil ... yani onlar bi işe yaramıo sonuçta uyutuor sadce... sinire en ii ilaç abdest :) ben öle yapıom çok sakinleşiom
aynen öleee ama kafaya taktım sadece kilolu olmak istemiyorummm diye diye kilo aldım ben uf anam benimki tatlı manyagı benide kendine benzetti o zayıftı yani oda kilo aldı ikimizinde kilosu var onunki belli degil azıcık benimki belli bence ama herkes inanamıyooooo kilomaaaaguclubacismile
benimki evlendikten sonra 18 kilo aldı ama zyf beyfendi hi göstermio ... hemn kilo alıp hemende verio çok kıskanıomm ya böleleriniii
ne hadi yaa ilk defa duydum iyimi şimdi herkes gibi benimde problemim vardı almak zorunda kaldım sonra iki yıkl üniv.okudum o dönemde de aldım işte öle hayatımda hiçö diet spor yapmadım ama vericem inşallahhhh berabe baslayalım senle diete :lepi:
yok ya ben cuma adet oldum( önümüzdeki maçlara bakavaz artık :)) zeynepcimm önceki sayfalara bak dua yazmıştım alda sende oku inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?