Gebe kalamayanlar buraya.....

ben 2 yılda o kiloyu aldım sen ne yatın bölee...dikkat et kendine çocuk oluncada alrsınn ... pomem olcan haa inşaalah olursun değerlendr... hakkında hayrlısı ne ise o olsunn

ben 2 yılda o kiloyu aldım sen ne yatın bölee...dikkat et kendine çocuk oluncada alrsınn ... pomem olcan haa inşaalah olursun değerlendr... hakkında hayrlısı ne ise o olsunn

amin inşaalah tek dilegim hımm bu arada bana msj atmıştın ya cevaplamadın bekliyomma.s

kuzum hiç üzülme bende kiloluyumm ama sen hızlı almışsın dur de ..ben dur dedim ama git diemedim :)))) boy kaç kilon ne

evet sinir ilacı almıştım ondan beri böle oldum güzelim fizigim gitti ya sorma 1.72 boy 90 kilo oldum 65 tim of of ama artık bi haftadır kafaya taktımta az ve sık yiyerek birazda egzersizle spor yapıyom öle pis durmuyo sanırım kemiklerim kalın çünkü kimse inanamıyo hadi bee diolar amannnnn sallaaaaalülülülülülü

farklı değilizz bende 1.70 boy 85 kiloo bendede kemik irii :)) ama zayıflamayı çok istiomm :)) istiomda çaba yok lülülülülülü

kuzum ayrıca sinir ilacı nie aldınn yaa .. keşke almasaydınnn üzüldüm şimdi kilondan dolayı değil ... yani onlar bi işe yaramıo sonuçta uyutuor sadce... sinire en ii ilaç abdest :) ben öle yapıom çok sakinleşiom

farklı değilizz bende 1.70 boy 85 kiloo bendede kemik irii :)) ama zayıflamayı çok istiomm :)) istiomda çaba yok lülülülülülü

aynen öleee ama kafaya taktım sadece kilolu olmak istemiyorummm diye diye kilo aldım ben uf anam benimki tatlı manyagı benide kendine benzetti o zayıftı yani oda kilo aldı ikimizinde kilosu var onunki belli degil azıcık benimki belli bence ama herkes inanamıyooooo kilomaaaaguclubacismile

sizde beni mübarek 1şey sanacaksınız dua abdes... ben bile kendimi öle sandım bian :)):) töbe estf. beni tanısanız çok şaşrrsınız :)) çok gülersinizzzz :):):)

ne hadi yaa ilk defa duydum iyimi şimdi herkes gibi benimde problemim vardı almak zorunda kaldım sonra iki yıkl üniv.okudum o dönemde de aldım işte öle hayatımda hiçö diet spor yapmadım ama vericem inşallahhhh berabe baslayalım senle diete :lepi:

benimki evlendikten sonra 18 kilo aldı ama zyf beyfendi hi göstermio ... hemn kilo alıp hemende verio çok kıskanıomm ya böleleriniii

benimki evlendikten sonra 18 kilo aldı ama zyf beyfendi hi göstermio ... hemn kilo alıp hemende verio çok kıskanıomm ya böleleriniii

sorma benimkide aynı kilo da ıyyyyyyyy çok sinir oluyom bendeeeee hadi yarından itibaren bizde baslayalımm sonra bebiş yapalımm he heeekaydirigubbakcemile2

olur valla çok ii olurr .. yarına başlayımm :) okeymi 10 kilo vereceğiz kiloda hamile kalmada sıkıntı yaparr bana dktrlr kilo ver demedi ama olsun ... göz görüo yanii :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…