Gebe kalamayanlar buraya.....

amin canım ne diyim iyi bi bakalım senin gittigin dr.ne dicek sana bi bakalım mutlaka benimle paylaş olurmueyvahedigeldismile

doktorumu bıraktım ayrıldık :) gitmeyeceğim artık gerizekalı bana gereksiz yere test yaptırıp durdu hiç 1şeyim yokken 1 milyar verdk o pisliğe inandık güvendik işte yanlış yaptık yanlış yere inanadık el açtıkkk

[QUOTEya kızlar gelen msjlar görünmüyo illaki sayfadan cıkıp tekrar girince geli neden oluyo
][/QUOTE]
canım yukarıda yenile düğmesine basarsan daha kolay olur

nasıl yani 1 milayrmı tutu alla alla özel mi ee bende gittim özele tıp merkesizne yooo okadar tutmuyo e senin esinde emniyetten degilmiydi nasıl oluyo o anlamadım benyasakkelime

valla ben ilk defa duydum gerisini bilmeme artık ama çok güldür ben iiidelikafadulden

nasıl yani 1 milayrmı tutu alla alla özel mi ee bende gittim özele tıp merkesizne yooo okadar tutmuyo e senin esinde emniyetten degilmiydi nasıl oluyo o anlamadım benyasakkelime

evet emniyette canım mallık edip anlaşmalı yerlere gitmedik bu 1 2.si buraya tavsiye ile gittik muane ücreti 70 ytl düşün gerisini bide gereksz yere hsg çekti testlerdi her derken 1 i buldu ..ayrıca her gidişte ödüosun muane ücretini hsg 370 tl eee ne kaldıkı başk a yine ucuz kurtulmuşuzz :)

walla yazık olmuş paranıza çok üzüldüm

kuuzum sen çok yenisin yaa :) aslında bende çok eski değilim 2 yıllık evliyim :)

stresten 7 ayda 8 kilo almışım walla yok ya istemiyom aslında bi yandanda allahımın zoruna gitymesin çünkü suan işletme 3 sınıftayım yeni yıla poolislik sınavına girip çıkacam çok kilo alırsam giremem çocuk nasıl olsa allahım izin verdeiyse bi şekilde olur diye düşünüyorum artıkkkboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…