S
sancaktr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.001
amin canım ne diyim iyi bi bakalım senin gittigin dr.ne dicek sana bi bakalım mutlaka benimle paylaş olurmueyvahedigeldismile
ya kızlar gelen msjlar görünmüyo illaki sayfadan cıkıp tekrar girince geli neden oluyo
inşaallah dua edelimm canım bu ay tutturursun umatımm :) hepimiz tutururuzzzz inaşaallahh
doktorumu bıraktım ayrıldık :) gitmeyeceğim artık gerizekalı bana gereksiz yere test yaptırıp durdu hiç 1şeyim yokken 1 milyar verdk o pisliğe inandık güvendik işte yanlış yaptık yanlış yere inanadık el açtıkkk
kız oluyo aaaaaaaaaa ohamişler bırakıp bırakıp duruyolar yoksa yalanmıya hatalarınımı örtüyo kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilelülülülülülüŞeniz
nasıl yani 1 milayrmı tutu alla alla özel mi ee bende gittim özele tıp merkesizne yooo okadar tutmuyo e senin esinde emniyetten degilmiydi nasıl oluyo o anlamadım benyasakkelime
valla ben ilk defa duydum gerisini bilmeme artık ama çok güldür ben iiidelikafadulden
inşallah hamiş kalırsınız hepinizde olur böylece senfoni popu orkestreası oluruz
evet emniyette canım mallık edip anlaşmalı yerlere gitmedik bu 1 2.si buraya tavsiye ile gittik muane ücreti 70 ytl düşün gerisini bide gereksz yere hsg çekti testlerdi her derken 1 i buldu ..ayrıca her gidişte ödüosun muane ücretini hsg 370 tl eee ne kaldıkı başk a yine ucuz kurtulmuşuzz :)
kızlar akşama balık var mut fağım berbat kokacak gen neyaparsam koku gider
walla yazık olmuş paranıza çok üzüldüm
aynene öle .. neyapalım artık hayrlısı olsunn ...
sen kaç yıllık evlisin ben 7 aylık bilmiyom ya hayırlısı olsun :umursamaz:
kuuzum sen çok yenisin yaa :) aslında bende çok eski değilim 2 yıllık evliyim :)
slm kızlar ben geldim 2 gündür yoktum internet yoktu yeni geldi e nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?