Gebe kalamayanlar buraya.....

hayırlısı olsun inşallah tatlım kesin bişi varmı :ecrin_bebek:

yok bitanem adet günüm geçti belirtiler var bakalım adetim geçtikten 3 gün sonra yaptım idrar testi negatifti kanda baktırmadım daha şimdi de adetim geçeli 7 gün oldu geç döllenme olabilir diyorlar birde idrar testleri adetten sonra 7-10 gün sonra yapılmalıymış

canım kür yumurtalıkları olgunlaştıran doğurkanlığa hazrlayın bir ilaç gibi 1 şey artık dktr GİTMEMEYA KARAR VERDİK para peşinde hepsi Allah ıslah etsin. Ayrıca yanlış yaptığımızı fark ettik belki dilde dua edioruz yanlız fiili dua eksik .. bunun için bol bol hem dille hemmm fiillii dua edeceğiz dktra el değil Allah a el açacağız veren o cansız taşın üstünde ot bitiren O .. O OL DERSE HERŞEY OLURR.. araştrdm yapılması gereken duaları sizinlede payşlatım . inşaallah dualrdımız kabul olur

arkadaşlar ben de yaniyim burda bişey sorucam size yumurta çatlatma iğnesi yapıldı bana 7 gün 7 günün sonunda crinone diye bi jel verdi doktor her akşam kullan dedi ama tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum bilen varmı ??

kızlar ya bende cok üşüme oluyo ayak parmaklarım buz gibi sıcacık yerdeyim oda biraz soğuyor hemen üşüyorum eşim terliyo sıcaktan ben biraz ısınıyorum

ne jeli ya bilgim yok hatta ilk defa senden duydum

kızlar ya bende cok üşüme oluyo ayak parmaklarım buz gibi sıcacık yerdeyim oda biraz soğuyor hemen üşüyorum eşim terliyo sıcaktan ben biraz ısınıyorum

hormonel şeyler bunlar .. bizde öleyizzz... ben yorganı iice çekerim o atar :))) normal yanii

evet bilirim bendede öle oluyodu sonra kaç tane test yapıp agladıgımı bilirim esimde diyo acaba bu ay hamilemiyim diye düşününce vücut ters yani hormonlar calışmazmış kendini rahat bırakıcaksın sonra 14.günde adett oluyodum ogün dr.gittim hem adet düzenleyici hemde yumurtaları olgunlaştırıcı bi hap verdi şimdi oınu kullanıyorum adetim bugün bitti işte bu ay bakalım ne olucak...bilmiyorumkismile

yok kız kuru uzun zamandır yemiom bak şimdi canım cekti bazen bi tutuyo üstüste gelio kız belirti arıyoz ya bi durkaydirigubbakcemile

çok tatlısın yaaa .. :))) çok güldüm valla :))) böyle belirtide ilk defa duydummm :):):) bencesen üşütmüsün bağırsaklarını :roflol:

çok tatlısın yaaa .. :))) çok güldüm valla :))) böyle belirtide ilk defa duydummm :):):) bencesen üşütmüsün bağırsaklarını :roflol:

kız oluyo aaaaaaaaaa ohamişler bırakıp bırakıp duruyolar yoksa yalanmıya hatalarınımı örtüyo kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilelülülülülülüŞeniz

amin canım ne diyim iyi bi bakalım senin gittigin dr.ne dicek sana bi bakalım mutlaka benimle paylaş olurmueyvahedigeldismile

inşaallah dua edelimm canım bu ay tutturursun umatımm :) hepimiz tutururuzzzz inaşaallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…