- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.041
olur valla çok ii olurr .. yarına başlayımm :) okeymi 10 kilo vereceğiz kiloda hamile kalmada sıkıntı yaparr bana dktrlr kilo ver demedi ama olsun ... göz görüo yanii :):):)
olsun anım canımızı sıkmak yok mücedeleye devam stressiz sıkıntısız üzme kenidni tamam mı canım duanı okudum canım sağol
heralde yani wAlla bende yeni bi hapa basladım bu hem adet düzenliyomuş hemde hamile kalamaya yardımcı oluyomuş kendi ailemde onun aileside istiyo bense hedefim var esimde farketmez benim için diyo ufff ben ne yapıcam bilmiyom yaaaasenağlama
merhaba ben yeni üye oldum.melike ece ne ilacı o hamile kalmayı kolaylaştıran
merhaba ben yeni üye oldum.melike ece ne ilacı o hamile kalmayı kolaylaştıran
canım bak göreceksin bir kaç aya kadar burda hepimiz hamile olacağız içime doğdu bu sefer dr. şu testi yaptırdı şeker yüklemesi falan oldu diye konuşacaz stres yok kızlar
banada demedi hani kimisinde yaglanma olurmuş dr.dermiş yalnız ben düşükte yaptım ya ilaç yaramıyo bana ya perhiz yapamadım yani iştah acıyo anam bana gelen haplar heralde gecenyıl sinir hapını bıraktım bu defada hep serum yedim yarım torbaa :1no2:
olsun anım canımızı sıkmak yok mücedeleye devam stressiz sıkıntısız üzme kenidni tamam mı canım duanı okudum canım sağol
kuzum ne ara düşük yaptın sen kız ne hızlı yaşıon öle maşaallah mı diim ne ... geçmiş olsun ya sen nie canını skıon kızım hamile kalabilon demmeekki doktra gidip durma bak yanlış yönlendiriorlar otur kır dizini bekle bebişini evliliğin tadını çıkar ... gez dolaş kafaını dağıt ya düşük yapmışsın ya alla alla kızdım bak sana ... düşük yapınlar belli 1 üsre hamile kalamaz kalsada riskli olr bak Allah seni sewioki hemen izin vermiooo.. otur bakiimmm kızdırma beniiklava:
selam arkadaşlar,, Yeni üye oldum ama siteyi uzun zamandır takip ediyorum..
Yerleşme kanaması ile detaylı deneyimi olan veya bilgisi olan var mı?? Klomen kullandım ve beklenen adetten 7 gün önce kahverengi kanama oluyor. Ama sadece tuvalette iken geliyor.. Normal adet kanaması gibi değil. ve 3 gündür de devam ediyor.. Yardımcı olacak ve beni rahatlatabilecek bir arkadaş var mı acaba??
öle tabi canım zaten ben rahat 1 insanımdır ümitsizliğe düşmem ümitsizlk ... aradan çekildim yaradanıma bıraktımm yumurtaya can veren Allah banada 1 bebeiş verir umarımm.. hepimize veriri :):)):
dızz ben agustota hamiştim 15.günde kanamayla gitti kürtas olmadım bidahada hiç olmadım annemde diyoki sen yazın kalırsın sıcaklarda bende öleeydim hep yazın hamiş oldıum diyooo kışın hamile kalınırmı kızım diyooooooo buna ne dersin......kaydirigubbakcemile3
allahım su duanın güzelligine bak ya dızzzzzzzzzz sen ne zillliiisinnn dızzzzzzzz:roflol:
:roflol: ay çok komiksiniz siz yaaa :roflol:
dızzz harbi zilliiisnnn haaaaaa dız walla saka maka bi yana bak annemin dedigi çıkıcak canım sonucta yeni evliyiz kendimizi fazla sıcak tuttugumuz sölenemez ama dimi annemin genelde bugüne kadar söledikleri hep çıkmıştır allahım sahit walla hayırlısı ne zamansa o zaman olsunnn :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?