Gebe kalamayanlar buraya.....

bence git yanlarına ayıp olurrr yanlış anlarlar zaten yeni gelinsinn :) beklenileri olur yani yanlız bırakma kuzum

yokk kelee aynı odadayız kayınbaba uzanıyo kaynanacıgımda simdi namazı kılıp geldi onlar tv. karıstırıyo esimde hala görevde gelir heralde bucuga dogruuuu :hulya:

inşaallah kızz bence anlaşalım aynı gece aynı anda kalalım :):dance:

yokk kelee aynı odadayız kayınbaba uzanıyo kaynanacıgımda simdi namazı kılıp geldi onlar tv. karıstırıyo esimde hala görevde gelir heralde bucuga dogruuuu :hulya:

benimkide buçukda evde olurum dedii ..yemeğin hazırmkızz... bu arada lojmandamı oturuonuzz

bu arada ne zman kele diecen die bekliodumm fısatık öğrenciyken 4 tane adanalı ile kaldım ev arkadaşlarımdı

benimkide buçukda evde olurum dedii ..yemeğin hazırmkızz... bu arada lojmandamı oturuonuzz

yok kele ne lojmanı bi sitedeyiz kira yalık 400 25 te aydatı var bizmki çevik kuvvetti işte şimdi narkotikte sivil 2 ay sonrada misyon koruma sınavına girecek eger kazanırsa yurt dışı yapıcaz ev parası birikleyip gelicez inşallahhhh ya sizzzzsengözlerimebaksanab

bu arada ne zman kele diecen die bekliodumm fısatık öğrenciyken 4 tane adanalı ile kaldım ev arkadaşlarımdı

hehhhh derik biz bu kelimeleri kullanırık çünkü adanalıyıkkkk alkisalkisalkis yemek mi evet kaynanam börek yapmış getirmiş iskenderundan saolsun bende yanına çorba yaptım işte allah ne verdiyse kıss öle yemek aramazlar çok iiiler saolsunlar çok iii anlaşıyoruz sositososito

hakkınızda hayrlısı ne ise o olasun canımm .. böle şeylerii burda konuşma kuzumm ... benimki özell yerde yani bana konuşmamam izin vermio bebişş.. o yüzden k. bakma kuzumm ... bizde istioduk yurt dışını yanlız vaz geçtikkk zaten öle istmeylede olmaz yaniii zor işler onlar... ayrıca vavatn içindeki gurbet bana zor gelirken yurt dışını hiç düşünemiomm yani dayanamammmm... Allah ordakilerede sabr versnnn

aman aman maşaallah de kuzum .. ne güzell ... :):):) kıymetlerin bill bu arada ben lojmandayımm :) herşey içinde 200 :) :lepi:

aman aman maşaallah de kuzum .. ne güzell ... :):):) kıymetlerin bill bu arada ben lojmandayımm :) herşey içinde 200 :) :lepi:

ne güzel haklısın neyse bidaha özelden sor sende yazım ok canım lojmanda oturanlar ordaki iletişimden hiç memnun degiller bana herkes oturma diyoda artık sarkta otururuz evet çok iiiler çünkü bnede iiiim onlara karsı çünküüü esimi çok ama çok seviyorummmmm ŞenizŞenizŞeniz

Allah muhabbetinizi artırsınn ben memnunun lojamndan istanbulu çok sewiorumm tabi eşimi daha çokk sevioorumm :)::)

yok hayr hiç 1 şey kullanmıorum hap içmeyi sevmiorum rabbimde mecbur bırakmasın inş.
ben artık oluruna bıraktım herşeyinnn :)) zillii kocan gelemdimi hala benmki yolda

yokkk ne yapıyosa hergün geliyodu bu satte ama simdi yok gelirim diyodu ya belli olmuyo işte anacıgım polis esi olmak böle sabır sabır sabır işiii :dilcikar:

yokkk ne yapıyosa hergün geliyodu bu satte ama simdi yok gelirim diyodu ya belli olmuyo işte anacıgım polis esi olmak böle sabır sabır sabır işiii :dilcikar:

tabi öle ben derdimki polis eşi akıl işi değil :):):)kaydirigubbakcemile3 yani gecesi belli değil gündüzü belli değil bayramı yok tatili yok zorr yanii olumunekankayizsmile

tabi öle ben derdimki polis eşi akıl işi değil :):):)kaydirigubbakcemile3 yani gecesi belli değil gündüzü belli değil bayramı yok tatili yok zorr yanii olumunekankayizsmile

al bendende o kadar canım askım benim simdi üşüyodur hava öle yagmurlu ve rüzgarlı ki deniz dalgasından belli oluyo ufff bi an önce oda gelir inşallah zaten diziside basladı ezell simdi aradı canıms en benim yerime izle diyo oyyy kuzucugum benimmmm Şeniz:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…