- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.101
mızz mıızzz kuuzzum ne listesinden bahsedioonnn
kıssss zilliiiiii sadace biz kaldık dicem ama yine sesin solugun kesildi anacıgımmmmm
kuzum benimki gelio sofrayı hazırlamam lazım çıkıorumm bebişşş görüşüürrüüzzz ii geceleerr
bende gebe kalamıyorum korunmadığımız halde hayla bişi yok bende vajinusmus hastalığı var ve rahim filmi istemelerinden korkuyorum pap smear testide yaptırmadım korkuyorum kendime hiç güvenimde yok kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum sizlerin arasına katıldığım için inşallah hayırlı uğurlu gelir bana
bende gebe kalamıyorum korunmadığımız halde hayla bişi yok bende vajinusmus hastalığı var ve rahim filmi istemelerinden korkuyorum pap smear testide yaptırmadım korkuyorum kendime hiç güvenimde yok kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum sizlerin arasına katıldığım için inşallah hayırlı uğurlu gelir bana
bende bıse soracam bana bılgı erırmısınız benıde kıstım var kıstı kurutmak ıkın doğum kontrol hapı alsan bı sorun olmaz dımı kullansam 1 ay bısorun olmaz dımı arkadaslar.
normalde hamıle kalmamak ıcın ıcıyolar onu 1 gun içilmediği zaman hemen hamıle kalınıyo demıslerdı bana daa doğru olup olmadıgını merak ettım cvp larsanız sevınrım
inşallah hamiş kalırsınız hepinizde olur böylece senfoni popu orkestreası oluruz
3 kere kist olayı yaşadım 3ündede doktorlar doğum kontrol hapı verdi doğum kontrol hapı hormonları boz adeti düzene sokar sen en iyisi doktora git ama doğum kontrol hapı gebe kalmayı engellemekten başka bi yan etkisi yok
cok saol cnm yaa cunku artık bebek ıstıyorum bısorun olmazsa denıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?