Gebe kalamayanlar buraya.....

sancaktr ya adın ne bu arada esim aradı geliyomuş dolmuştaymış bebiş şimdi bend eçıkıyom yemek hazırlıcam tamammaı canım k.ib kocişlerede çok ii bakalım ki ellerine bebiş verelim...he heee

Bende de PKO var. yaklaşık 5 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor. Çok zor günler geçirdim. Şimdide eşimde azda olsa varikosel çıktı. HSG, tahliller hepsi temiz. Klomen kullandım bir süre. Yumurta oluyor ancak olgunlaşmıyor normalde. ancak ilaçla olabiliyor. Birde bayağı kilo aldım elimde olmayarak. Bekliyoruz bakalım ama çok zor bir durum allah kimselere yaşatmasın böyle sınamasın inşallah. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallaahh...

Vajinusmus şuan ne durumda merak ettim. Biliyorsun onunda dereceleri var. Gebe kalamıyorum demişsin. Bende ilk evlendiğimde 2 ay kadar yaşadım.

Ya inan şimdiki aklım olsa diyorum bunu yapmazdım boşuna kasmışım kendimi. Çünkü ileride de problem yaratıyor. Bu işten sürekli korkar hale geliyorsun. Aslında bu kadarda korkulacak bişey yok. Hep yanlış yönlendirmeler. Ben her gece ağlıyordum inanırmısın. Eşime karşı görevimi yapamıyorum hissi oluyordu. Tabi Allah eşimden razı olsun hiç ısrar etmedi oluruna bıraktı. Bence jel filan kullan. Söylemesi kolay ama aklından onu çıkarmalısın. Gerçekten seni rahatlatmak için söylemiyorum ama korkulacak hiçbirşey yok emin ol.

aynen canım bende 8 aydır hamile kalamıyorum ama herşeyin başı stres bunu olma rahat ol inşallah en kısa zamanda güzel haberini duyarız

off ya millete bakıyorum. ''ıstemeyerek hamile kaldım, bir kere korunmadım hamile kaldım'' filan diyorlar sinir oluyorum. ınşallah hamilelik haberlerimizi birbirimize duyurmak nasip olur. Benim yaklaşık 5 yıldır olmuyor yaa.. Gitmediğim doktor kalmadı. Demekki diyorum bir zamanı var. Allahtan herşeyin hayırlısı...

Arkadaşlar sizlre bir tanıdığım için birşey sormak istiyorum.Arkadaşım 11 senelik evli,1 kızıı var.1 çoçuk daha istiyorlar.Ama 2 yıl önce kistten dolayı yumurtalığının birini aldılar.Şu an korunmuyorlarmış.Acaba tek yumurtayla çoçuk olur mu?

bende bıse soracam bana bılgı erırmısınız benıde kıstım var kıstı kurutmak ıkın doğum kontrol hapı alsan bı sorun olmaz dımı kullansam 1 ay bısorun olmaz dımı arkadaslar.
normalde hamıle kalmamak ıcın ıcıyolar onu 1 gun içilmediği zaman hemen hamıle kalınıyo demıslerdı bana daa doğru olup olmadıgını merak ettım cvp larsanız sevınrım

3 kere kist olayı yaşadım 3ündede doktorlar doğum kontrol hapı verdi doğum kontrol hapı hormonları boz adeti düzene sokar sen en iyisi doktora git ama doğum kontrol hapı gebe kalmayı engellemekten başka bi yan etkisi yok

cok saol cnm yaa cunku artık bebek ıstıyorum bısorun olmazsa denıycem

arkadaslar merhaba aranıza yenı katıldım benımde aynı sorunlarım var yanı hamıle kalamıyorum doktorum klomen verdı ve 5 tane yumurtam olustu sonrada catlama ıgnesı verdı suan beklemedeyım acaba aranızda bunları kullananak hamıle kalan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…