- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.121
slm kızlar ben geldim neler yapıyorsunuz
kızlar ya benim vajinadaki kaşıntı hala gecmedi bazen cok kuduruyo akıntı var bide süt renginde koyu bir akıntı ne yapcamya
slm tatlım nasıl oldun ya merake ttik hatta hamilelik şüphesi yaptık nasılsın canımmmbilmiyorumkismile
iyiyim canım biraz iyi oldum inaşallah hamileyimdir sen neler yaptın
hadi ya gecti mi ay çok sevindim inşallah bi tanem ya walla havalar ısınsada bizde rahatlasak diyom aslında ama hayırlısı bakalım sekerimmm peki sen hap bişi kullanıyomusun hamilelik için daırısda sancaktrla bizeeeeee zemuszemus
dur canım daha bişi belli değil ama hap falan kullanmıyorum aslında kullanmakta istemiyorum şuan bi bekleyelim diyoruz sonra doktora gideceğiz
Zeynep inşallah hamilesindir canım. Allah herkesin gönlüne göre versin.Gelsin artık bebişlerimiz yaa:teytey:
hakkınızda hayrlısı ne ise o olasun canımm .. böle şeylerii burda konuşma kuzumm ... benimki özell yerde yani bana konuşmamam izin vermio bebişş.. o yüzden k. bakma kuzumm ... bizde istioduk yurt dışını yanlız vaz geçtikkk zaten öle istmeylede olmaz yaniii zor işler onlar... ayrıca vavatn içindeki gurbet bana zor gelirken yurt dışını hiç düşünemiomm yani dayanamammmm... Allah ordakilerede sabr versnnn
Amin ALLAH bizim gibi yurt disinda yasiyanlara sabir versin herkesin kederini, üzüntüsünü gidersin.
hadi ya gecti mi ay çok sevindim inşallah bi tanem ya walla havalar ısınsada bizde rahatlasak diyom aslında ama hayırlısı bakalım sekerimmm peki sen hap bişi kullanıyomusun hamilelik için daırısda sancaktrla bizeeeeee zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?