Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar ya benim vajinadaki kaşıntı hala gecmedi bazen cok kuduruyo akıntı var bide süt renginde koyu bir akıntı ne yapcamya

esinte canim sana bir sey söyliyim ama inanirmisin acaba. bende senin gibi olmustum doktor krem ve hap verdi biraz iyilestim ama halä cok kasintim oluyordu.sonra ben agda yaptim iltahap, kasinti kesildi.simdi ne zaman agda yapmam gecikse tekrar kasinti yapiyor.bende sik sik agda yapiyorum rahat ediyorum.sende bir denesen.

iyiyim canım biraz iyi oldum inaşallah hamileyimdir sen neler yaptın

hadi ya gecti mi ay çok sevindim inşallah bi tanem ya walla havalar ısınsada bizde rahatlasak diyom aslında ama hayırlısı bakalım sekerimmm peki sen hap bişi kullanıyomusun hamilelik için daırısda sancaktrla bizeeeeee zemuszemus

dur canım daha bişi belli değil ama hap falan kullanmıyorum aslında kullanmakta istemiyorum şuan bi bekleyelim diyoruz sonra doktora gideceğiz

dur canım daha bişi belli değil ama hap falan kullanmıyorum aslında kullanmakta istemiyorum şuan bi bekleyelim diyoruz sonra doktora gideceğiz

canım yani çocuk olsun diye folik asit en azından yani acele etmemek gerek tabiki allahım gönlüne göre versin valla ne diyim ki baska

Amin ALLAH bizim gibi yurt disinda yasiyanlara sabir versin herkesin kederini, üzüntüsünü gidersin.

Kizlar ya ne oldu bizlere bu aralr cok yazisiyoruz.Ben sayfa okumayi yetistiremiyorum.1 günde 10 sayfa birikiyor.Ama ben bundan memnunum. eyvahedigeldismile boshayallersmile

Kizlar size bir sey sorucam .Ben bundan 1.5 yil önce flogasit kullandim yine kullanmam gerekiyormu???Doktoruma sordum sen bilirsin diyor.Ben bilsem sana niye soriyim dimi !! kaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı

Ahhhhhhhhhhhhhhh Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh Benimde daha adetime 1 hafta var. 3 4 gündür cok az leke geliyor ne olucak benim durumum hic bilmiyorum.Adetmi olucam ? yoksa baska birseymi var bilmiyorum.Bekliyorum. ALLAHIM Bizi ümitsilzlige düsmekten koru AMIN bilmiyorumkismile

günaydınlar tembeller ben annemlere gidiorum orda kalcam çarşamba döncem çarşamba test yaptırcam bana dua edin kızlar

Amin ALLAH bizim gibi yurt disinda yasiyanlara sabir versin herkesin kederini, üzüntüsünü gidersin.

amin canımm amminn !!! Allah yar ve yardımcınız olsunnn!!! canım 1 de ümitsilik için dua etmişsin onada amn :) çok güzel 1 dua ayrıca müslüman ümitsiliğe düşmez ümitsizlik haramdr kuzum onun için dedim çok güzel 1 dua die :) hakkımızdada herşeyin hayrlısı olsunnn...vereliniortak:CüvCüv:

tembeller kalkın bakiimm bu satte uykumuu olurr!!! tabi gece iş Şenizbaşındasınız sabah zor kalkıonuzz diimmii ziilliilerrr siizzziiii hihoyyyt hadii kalkınn tek kaldımm burddaaa ohaoldumsmile

Son düzenleyen: Moderatör:

aammmiinn kızzz aaammmiinn zemuszemus zilliler bakıomda gece 11de burdaymışsınız tabi kalkamazsınızzz klava:.... kızım bende sizi iş başında sandım gece burda ne arıonuz kocanızınŞeniz koynuna girsenize deliler yakında burda :ecrin_bebek:hamile k:CüvCüv: kalacaksınız :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…