Gebe kalamayanlar buraya.....

kuzum sen nedion ya ben pek bişiy anlamdım daha doğrusu anlamak istemedimm..cinsellik neden günah olsun kzum HELAL DAİRE KEYFE KAFİDİR..YATAK ODANIZI CENNET BAHÇESİNE ÇEVİRİN... hiç duymadın mı bunu... sen bakma o bunu der şu onu der milletin ağzı torba deil..canım sen hak kitap oku en doğruyu o der steresede gerek kalmaz... tüm gerçekler ordaa :teselli:

:Saruboceq::ecrin_bebek:
doktora git bir kist sorunun varsa önce ama doğum kontrol hapı kullandıktan bir süre kadar seni koruyor hap doktorla iyice konuş ve inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız

inşallah canım en kısa zamanda ıyı haberlerını alırım
ben bu 2 ay doktora gıdemeyecegımden sordum cunku bu ıkıay maddi durumdan dolayı bıraz sıkışığızz ondan yoksaa şimdiye kadar coktan gıtmıstım neyse devlet hastanesındede ılgılenmıyolar hemen afedersınız ama çatala cıkmamı ıstıyolar sınır oluyorum ondan yanı 2 ayda olsa beklıyecem enazından beklerken kısttın kuruması ıcın bıse yapmak ıstedım neyse

canım kurusoğan ve maydonoz kürü deneyebilirsin yanlız hamilelik olmadıından emim olarakk...inş.

tembeller kalkın bakiimm bu satte uykumuu olurr!!! tabi gece iş Şenizbaşındasınız sabah zor kalkıonuzz diimmii ziilliilerrr siizzziiii hihoyyyt hadii kalkınn tek kaldımm burddaaa ohaoldumsmile

okadar işten sonra bak ben kalktım heheheh dermişim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gunaydın buarada : cnm naberler nasılsın bakem sende bebiş isteyenlerdensın bızım gıbı ınsallah allah bigün bizede nasıp eder inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

aammiinn bol bol dua edelliim sahibinden isteyeliimm....

günaydın kızlar ne de çok kaynatmışsınız yawwwwwwwwww ben hala hastalanmadım arkadaşlar midem yanıyor bulanıyor ve birşey yiyemiyorum anlatamam çok kötüyüm bu sabah yine idrar testi yaptım maalesef negatif sağlık ocağına gittim ordaki tanıdık hemşireye yaptırdım cuma gel dedi çıkmayadabilir erkende olabilir dedi

evet kist olayın varsa devlet hastaneleri bakmıyor canım benimde akıntım olmaya başladı acaba bu bir belirti alabiirmi

inşallah hamilesindir canım haberlerini bekliyoruz ayrıca kaç gün oldu gecikme

kız hava çok soguk ne iş bası mı yapılır bu havada walla ben çok eriniyom banane uyucam işteeee laelaelaelaelae

umarım hamilesindir canımm:sm_cool:

canım benim inşllah hamisindir , 2010 da hamile sayısının artması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…