S
sancaktr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.141
beni korkuttular yok kanar yok acır çok günah bişiydir diye bende iğrendim cinsellikten ama bana cinsellik tecavüze uğranmış gibi geliyor gıcık oluyorum cinselliğe bi kitapta okumuştum ben kadınla erkek birbirlerine sıkıca sarılınca kadın hamile kalabiliyormuş cinsellikle alakası varmı bunun bilmiyorum orasını kitapta öyle yazıyordu eee cinsellik olmadan yatakda spermle yumurtanın birleşme ihtimalı varmış onuda internetten okudum 2 aylık evliyim ve bazı hamile kadınların yazdıklarını okudum stress yapmayınca düşünmeyince oluvermiş galiba stres yapmamak gerek ve başka şeylerle meşgul olmak gerekiyor işte hep kafamıza taktığımız için elimizdende bişi gelmediği için hep beynimiz işliyor ve dahada streese giriyoruz
doktora git bir kist sorunun varsa önce ama doğum kontrol hapı kullandıktan bir süre kadar seni koruyor hap doktorla iyice konuş ve inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız
:Saruboceq::ecrin_bebek:
inşallah canım en kısa zamanda ıyı haberlerını alırım
ben bu 2 ay doktora gıdemeyecegımden sordum cunku bu ıkıay maddi durumdan dolayı bıraz sıkışığızz ondan yoksaa şimdiye kadar coktan gıtmıstım neyse devlet hastanesındede ılgılenmıyolar hemen afedersınız ama çatala cıkmamı ıstıyolar sınır oluyorum ondan yanı 2 ayda olsa beklıyecem enazından beklerken kısttın kuruması ıcın bıse yapmak ıstedım neyse
tembeller kalkın bakiimm bu satte uykumuu olurr!!! tabi gece iş Şenizbaşındasınız sabah zor kalkıonuzz diimmii ziilliilerrr siizzziiii hihoyyyt hadii kalkınn tek kaldımm burddaaa ohaoldumsmile
canım kurusoğan ve maydonoz kürü deneyebilirsin yanlız hamilelik olmadıından emim olarakk...inş.
okadar işten sonra bak ben kalktım heheheh dermişim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gunaydın buarada :d: Cnm naberler nasılsın bakem sende bebiş isteyenlerdensın bızım gıbı ınsallah allah bigün bizede nasıp eder inşallah :saruboceq::saruboceq:
:Saruboceq::ecrin_bebek:
inşallah canım en kısa zamanda ıyı haberlerını alırım
ben bu 2 ay doktora gıdemeyecegımden sordum cunku bu ıkıay maddi durumdan dolayı bıraz sıkışığızz ondan yoksaa şimdiye kadar coktan gıtmıstım neyse devlet hastanesındede ılgılenmıyolar hemen afedersınız ama çatala cıkmamı ıstıyolar sınır oluyorum ondan yanı 2 ayda olsa beklıyecem enazından beklerken kısttın kuruması ıcın bıse yapmak ıstedım neyse
günaydın kızlar ne de çok kaynatmışsınız yawwwwwwwwww ben hala hastalanmadım arkadaşlar midem yanıyor bulanıyor ve birşey yiyemiyorum anlatamam çok kötüyüm bu sabah yine idrar testi yaptım maalesef negatif sağlık ocağına gittim ordaki tanıdık hemşireye yaptırdım cuma gel dedi çıkmayadabilir erkende olabilir dedi
aammmiinn kızzz aaammmiinn zemuszemus zilliler bakıomda gece 11de burdaymışsınız tabi kalkamazsınızzzklava:.... kızım bende sizi iş başında sandım gece burda ne arıonuz kocanızınŞeniz koynuna girsenize deliler yakında burda :ecrin_bebek:hamile k:CüvCüv: kalacaksınız :roflol:
günaydın kızlar ne de çok kaynatmışsınız yawwwwwwwwww ben hala hastalanmadım arkadaşlar midem yanıyor bulanıyor ve birşey yiyemiyorum anlatamam çok kötüyüm bu sabah yine idrar testi yaptım maalesef negatif sağlık ocağına gittim ordaki tanıdık hemşireye yaptırdım cuma gel dedi çıkmayadabilir erkende olabilir dedi
ZEYNEPCİGİM naber nasılsın bitanem
iyiyim canım sen nasılsın
bende iyi walla ne olsun benimkini işe yolladım iş güç işte ne olsun daha yeni girebildim ne var ne yok yaaa aklinialirimsmile
aynen iş güc şimdi gezmeye gideceğim bende sonra yine görüşürüz kendine dikkat et
aammiinn bol bol dua edelliim sahibinden isteyeliimm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?