- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #71.821
Sana da afiyet olsunAfiyet olsun bende aynen eşimle dışardan geldim çay içiyoruz
Iyi bende esimle cay iciyoruz sen???
Yeni fark ettim kanımca ben yokum listedeHamilelik Takvimi
bebeem -------------------- ---13 Ocak-10.deneme
@tm26----------------------------3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
@umutbitmz------------------17 Mart-12.deneme
@ulkuu--------------------------18 Mart-6.deneme
@Ada Toprak-----------------20 Mart-7.deneme
@accounter---------------------23 Mart-5.deneme
@melismailim-----------------23 Mart-1.deneme
@winter_is_coming --------27 Mart-12.deneme
yaren92 --------------------- ---30 Mart-8.deneme
ikizlerclub ----------------- ---31 Mart-4.deneme
@mdk35---------------------------7 Nisan-23.deneme
@emikra---------------------------31 Nisan-13.deneme
@siyahnci------------------------7 Nisan-11.deneme
@gamzeli es---------------------8 Nisan-14.deneme
@mutlu umutlu---------------9 Nisan-23.deneme
@nuclear-------------------------11 Nisan-11.deneme
Eylulll09 ---------------------- ---14 Nisan-11.deneme
nurun_ala_nur --------------------- ---14 Nisan-11.deneme
@zumrutanka------------------15 Nisan-23.deneme
@zeynepsibel-------------------16 Nisan-12.deneme
@ekim2013-----------------------16 Nsan-6.deneme
@moryel88-----------------------21 Nisan-10.deneme
@melegggm----------------------23 Nisan-7.deneme
Tekrar hoşgeldin. Peki sebebi neymiş söylediler mi3 senedir çocuk arıyorum bende
Iyiyim canooooo napim ayni bildigin gibi bu ay kasmiyorum kendimi olsun diye hsg de temiz cikti doktor hersey normal dedi ya zamana biraktim zayiflamaya calisiyorum...sen napiyosun?senin durumlar karskmis galiba???Canimmm nasılsın gorusemedik
Iyiyim canooooo napim ayni bildigin gibi bu ay kasmiyorum kendimi olsun diye hsg de temiz cikti doktor hersey normal dedi ya zamana biraktim zayiflamaya calisiyorum...sen napiyosun?senin durumlar karskmis galiba???
Hiç bir sey yapmamanın yorgunluğu içindeyim. O süpürge kac defa gitti geldi bilmiyom :) sen bitirmişsin masallah cnmBitti Allahtan sonra elektrik gitti:)))zamanlama super sen napiyosun cano?
Adet tarihi tatlım ver ekleyeyim :)Yeni fark ettim kanımca ben yokum listede13. Deneme oldu ama diğer sayıları çözemedim
Kimyasal gebelikten beri adet tarihim üçyüz beşyüz modundaAdet tarihi tatlım ver ekleyeyim :)
Ayyy amin ya. Ben de bi umutla bekliyorum artıkEvet canım ya benim karisik biraz. Yarin kan testi yaptıracağım . ayy inşallah rahim filmi sonrası hamis olanlardan oluruz
Ayyy amin ya. Ben de bi umutla bekliyorum artık
Hosbuldum napiyosunuz?
oh ne güzel canım gerçekten elektriklerin gitmesi size yaramış maşallahBn eldm kızlarr bgn ck gzl bi gndü elektrklern gtmesi bze yaradı esimn is yeri elektrklr olmadgı içn paydos etmş 1e gldi esm ezmeye gdlm mi dedi nde ztn oma bakıodm hmn tmm dedm :) bi gzl qzdikayy ck mtlu oldm iyiki gtmş elektrklr
Amin inşallah cnm.Her ay ayni umutla bekliyoruz hayirlisiyla sonuç alırız inşallah
İnşallah canım alsam mı almasam mı derken sonunda aldım ama antibiyotiğe başladım acaba eşim bunu içmeye ne zaman başlamalı?İnşallah yarar canım bende esim icin caksir suyu aldim bakalım ins o da yarar
Nedense onunla ilgili net bir bilgi öğrenemedim canım ne aktarda ne internette. Aktardaki 21 gün dedi. Sende 21 gün içsen adet zamanına denk gelmezHım kapsül mü duymadım onu canm. Evet 30 veya 60 gün en fazla diyo. Ama regliyken içip içmeyeceğimi bilmiyorum ben
21:10 civarında geldi canım ben erenköydeyim sen?Aa bizim geleli baya oldu cnm sen hangi mahalle desin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?