- 18 Ekim 2014
- 732
- 484
- 108
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #71.861
anladım canım biliyrum o ilacı normalde ağrı kesiciler kan sulandırıcı olduğu için düşük tehlikesi falan yapabilir diye yazıyor olabilirİsmi ARVELES canım
Sagolasin camim evet cok sukr korktugum kadar olmadi...simdi beklemedeyim...daha dogrusu ha olsun olsun modundan yoruldum sagligimi duzeltmeye calisiyorum...ya canım sorma o işaretleri beni tam olarak anlatan işaret bulamadım hayalimi koyayım dedim
uzun zamandır yoktum canım bende herşey aynıda sen maşallh çektrmişsin hsg ni hadi geçmiş olsun zoru atladın rabbim dahada zorlaştırmasın inş.
inş.canım görünürde problem yoksa bu hsg de sonra hamile kalan çok kişi oluyor durmak yok yola çalışmalara devam inş.olacaktır hayırdır sağlığında ne varSagolasin camim evet cok sukr korktugum kadar olmadi...simdi beklemedeyim...daha dogrusu ha olsun olsun modundan yoruldum sagligimi duzeltmeye calisiyorum...
Kullansam mı ki korkuyorum bir taraftananladım canım biliyrum o ilacı normalde ağrı kesiciler kan sulandırıcı olduğu için düşük tehlikesi falan yapabilir diye yazıyor olabilir
Evet bende duydum cok kisi hsg sonrasi hamile kalan...benim aclik sekerim yuksek cikti...onu duzenlemeye kilo vermeye calisiyorum canim...inş.canım görünürde problem yoksa bu hsg de sonra hamile kalan çok kişi oluyor durmak yok yola çalışmalara devam inş.olacaktır hayırdır sağlığında ne var
gebelik ihtimalin varsa kullanma fakat bu hap genelde iltihap olan durumlarda verilir yani sadece ağrı kesmek amaçlı olsa minoset yada parol muydü neydi hamileykn kullanmaya izin veriliyor ama iltihap varsa er yada geç iltihap için hap içmen şart olacak o yüzden gebelik için ihtimalin varsa kullanma dokturuna sor gebe kalmak istiyosanda ondan çekiniyorsan kalmadan önce iltihabını kurut derim nacizane fikrim buKullansam mı ki korkuyorum bir taraftan
ayyy canım sorma onu ya bende 1 1,5 yıl önce vardı o dert çok şükür hap falan kullandım zayıfladım da geçti sonra troit çıktı başıma tekrar kilo aldım üşeniyorum zayıflamaya ne yapcaz ya biz valla durumlar vahim....Evet bende duydum cok kisi hsg sonrasi hamile kalan...benim aclik sekerim yuksek cikti...onu duzenlemeye kilo vermeye calisiyorum canim...
Bununla birlikte antibiyotikte kullanmaya başladım canımgebelik ihtimalin varsa kullanma fakat bu hap genelde iltihap olan durumlarda verilir yani sadece ağrı kesmek amaçlı olsa minoset yada parol muydü neydi hamileykn kullanmaya izin veriliyor ama iltihap varsa er yada geç iltihap için hap içmen şart olacak o yüzden gebelik için ihtimalin varsa kullanma dokturuna sor gebe kalmak istiyosanda ondan çekiniyorsan kalmadan önce iltihabını kurut derim nacizane fikrim bu
anladım canım senin iltihabın var doğru olan zaten iltihabın geçtikten sonra gebe kalman öteki türlü riskli çünküBununla birlikte antibiyotikte kullanmaya başladım canım
Iste pko var o zaman yuleme yaptilar yuksek cikti...ama ekim ayinda oldu...aeada kaaac ay gecti...baktirmadim tekrar bu surede kilo verdim geri aldim yine basladim...yapcak bisey yok her yolu denedim hepsi normal anormal olan bu kilo ve seker problemi...sen kac kilosun?ayyy canım sorma onu ya bende 1 1,5 yıl önce vardı o dert çok şükür hap falan kullandım zayıfladım da geçti sonra troit çıktı başıma tekrar kilo aldım üşeniyorum zayıflamaya ne yapcaz ya biz valla durumlar vahim....
benide ekleyin bakımmm 10 mart 34.denemeHamilelik Takvimi
bebeem -------------------- ---13 Ocak-10.deneme
tm26 ------------------------- ---3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz --------------- ---17 Mart-12.deneme
ulkuu ----------------------- ---18 Mart-6.deneme
A Ada Toprak -----------------20 Mart-7.deneme
accounter ------------------ ---23 Mart-5.deneme
melismailim -------------- ---23 Mart-1.deneme
winter_is_coming ----- ---27 Mart-12.deneme
yaren92 --------------------- ---30 Mart-8.deneme
ikizlerclub ----------------- ---31 Mart-4.deneme
@mdk35---------------------------7 Nisan-23.deneme
@emikra---------------------------31 Nisan-13.deneme
@siyahnci------------------------7 Nisan-11.deneme
gamzeli es ------------------ ---8 Nisan-14.deneme
mutlu umutlu ------------ ---9 Nisan-23.deneme
nuclear ---------------------- ---11 Nisan-11.deneme
@ebrar09-------------------------14 Nisan-11.deneme
nurun_ala_nur --------------------- ---14 Nisan-11.deneme
@zumrutanka------------------15 Nisan-23.deneme
zeynepsibel ---------------- ---16 Nisan-12.deneme
ekim2013 -------------------- ---16 Nsan-6.deneme
ftsch --------------------------- ---17 Nisan-13.deneme
moryel88 -------------------- ---21 Nisan-10.deneme
M melegggm ----------------------23 Nisan-7.deneme
canım benim boyum 1,62 kilom 62-65 arası şimdi ama zayıfla dedikleri zaman 70 kiloydum 57 kilo ile evlendim doğum kontrol hapı beni maşallah güzel şişirdi sonra hapı bıraktığımda 70 kiloydum spor diyet tekrar 57 58i gördüm ve tüp bebek denedim ya ben ilaçlar saolsun şişirdi tekrar tabi boğazımda durmadı derken hooop tekrar çıktım 64 65 e....ama beni gören 60 falan bile demez göstermiyorum ama tartı inanmıyorIste pko var o zaman yuleme yaptilar yuksek cikti...ama ekim ayinda oldu...aeada kaaac ay gecti...baktirmadim tekrar bu surede kilo verdim geri aldim yine basladim...yapcak bisey yok her yolu denedim hepsi normal anormal olan bu kilo ve seker problemi...sen kac kilosun?
offf allh yardımcın olsun. Allh sabır verio demibenide ekleyin bakımmm 10 mart 34.deneme
Haklısın canım tek bir kanal yüzünden olmadı dişim. Ne zamandır diş için hastaneye gidiyorum olmadı bir türlü. En sonunda ilaçları kullan gel çekelim dedi doktorumanladım canım senin iltihabın var doğru olan zaten iltihabın geçtikten sonra gebe kalman öteki türlü riskli çünkü
Offf brn 70im bi 60a inseeeeeemcanım benim boyum 1,62 kilom 62-65 arası şimdi ama zayıfla dedikleri zaman 70 kiloydum 57 kilo ile evlendim doğum kontrol hapı beni maşallah güzel şişirdi sonra hapı bıraktığımda 70 kiloydum spor diyet tekrar 57 58i gördüm ve tüp bebek denedim ya ben ilaçlar saolsun şişirdi tekrar tabi boğazımda durmadı derken hooop tekrar çıktım 64 65 e....ama beni gören 60 falan bile demez göstermiyorum ama tartı inanmıyor
valla canım sabır dediğin olsada olmasada rabbimin dediği oluyor o yüzden ben en başında sıkıntıyı yaşadım şimdi anladım ki benim gücüm kuvvetim bu işi çözmeye yetmez o yüzden sadece rabbimin hayrınla evladımı vereceği günü bekliyorumofff allh yardımcın olsun. Allh sabır verio demi
ineriz canım ya ben başlıcam bu ay spora çünkü embiryom beni bekliyo şişko anne adayı olmak istemiyorum nisan dedimiydi ben doğru sporaOfff brn 70im bi 60a inseeeeeem((
allhım tez zamnda kavuştursun hepimizi innşşlhcanm..valla canım sabır dediğin olsada olmasada rabbimin dediği oluyor o yüzden ben en başında sıkıntıyı yaşadım şimdi anladım ki benim gücüm kuvvetim bu işi çözmeye yetmez o yüzden sadece rabbimin hayrınla evladımı vereceği günü bekliyorum
diş benimde canıma okudu ya anlıyorum seni her dişçiye gidişimde ya hamileysem şüphesiyle gittim hala daha kanal tedavili dişim arada iltihap yapıyordu 2.kez yaptı sonra geçti şimdi korkuyorum tüp bebek denemesi yapıcam çektirsem mi diye sonrası daha karışacak çünküHaklısın canım tek bir kanal yüzünden olmadı dişim. Ne zamandır diş için hastaneye gidiyorum olmadı bir türlü. En sonunda ilaçları kullan gel çekelim dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?