Gebe kalamayanlar buraya.....

Sagolasin camim evet cok sukr korktugum kadar olmadi...simdi beklemedeyim...daha dogrusu ha olsun olsun modundan yoruldum sagligimi duzeltmeye calisiyorum...

Sagolasin camim evet cok sukr korktugum kadar olmadi...simdi beklemedeyim...daha dogrusu ha olsun olsun modundan yoruldum sagligimi duzeltmeye calisiyorum...
inş.canım görünürde problem yoksa bu hsg de sonra hamile kalan çok kişi oluyor durmak yok yola çalışmalara devam inş.olacaktır hayırdır sağlığında ne var

Hamilelik Takvimi

bebeem -----------------------13 Ocak-10.deneme
tm26 ----------------------------3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz ------------------17 Mart-12.deneme
ulkuu --------------------------18 Mart-6.deneme
A Ada Toprak -----------------20 Mart-7.deneme
accounter ---------------------23 Mart-5.deneme
melismailim -----------------23 Mart-1.deneme
winter_is_coming --------27 Mart-12.deneme
yaren92 ------------------------30 Mart-8.deneme
ikizlerclub --------------------31 Mart-4.deneme
@mdk35---------------------------7 Nisan-23.deneme
@emikra---------------------------31 Nisan-13.deneme
@siyahnci------------------------7 Nisan-11.deneme
gamzeli es ---------------------8 Nisan-14.deneme
mutlu umutlu ---------------9 Nisan-23.deneme
nuclear -------------------------11 Nisan-11.deneme
@ebrar09-------------------------14 Nisan-11.deneme
nurun_ala_nur ------------------------14 Nisan-11.deneme
@zumrutanka------------------15 Nisan-23.deneme
zeynepsibel -------------------16 Nisan-12.deneme
ekim2013 -----------------------16 Nsan-6.deneme
ftsch ------------------------------17 Nisan-13.deneme
moryel88 -----------------------21 Nisan-10.deneme
M melegggm ----------------------23 Nisan-7.deneme

inş.canım görünürde problem yoksa bu hsg de sonra hamile kalan çok kişi oluyor durmak yok yola çalışmalara devam inş.olacaktır hayırdır sağlığında ne var
Evet bende duydum cok kisi hsg sonrasi hamile kalan...benim aclik sekerim yuksek cikti...onu duzenlemeye kilo vermeye calisiyorum canim...

Kullansam mı ki korkuyorum bir taraftan
gebelik ihtimalin varsa kullanma fakat bu hap genelde iltihap olan durumlarda verilir yani sadece ağrı kesmek amaçlı olsa minoset yada parol muydü neydi hamileykn kullanmaya izin veriliyor ama iltihap varsa er yada geç iltihap için hap içmen şart olacak o yüzden gebelik için ihtimalin varsa kullanma dokturuna sor gebe kalmak istiyosanda ondan çekiniyorsan kalmadan önce iltihabını kurut derim nacizane fikrim bu

Evet bende duydum cok kisi hsg sonrasi hamile kalan...benim aclik sekerim yuksek cikti...onu duzenlemeye kilo vermeye calisiyorum canim...
ayyy canım sorma onu ya bende 1 1,5 yıl önce vardı o dert çok şükür hap falan kullandım zayıfladım da geçti sonra troit çıktı başıma tekrar kilo aldım üşeniyorum zayıflamaya ne yapcaz ya biz valla durumlar vahim....

Bununla birlikte antibiyotikte kullanmaya başladım canım

Iste pko var o zaman yuleme yaptilar yuksek cikti...ama ekim ayinda oldu...aeada kaaac ay gecti...baktirmadim tekrar bu surede kilo verdim geri aldim yine basladim...yapcak bisey yok her yolu denedim hepsi normal anormal olan bu kilo ve seker problemi...sen kac kilosun?

benide ekleyin bakımmm 10 mart 34.deneme

canım benim boyum 1,62 kilom 62-65 arası şimdi ama zayıfla dedikleri zaman 70 kiloydum 57 kilo ile evlendim doğum kontrol hapı beni maşallah güzel şişirdi sonra hapı bıraktığımda 70 kiloydum spor diyet tekrar 57 58i gördüm ve tüp bebek denedim ya ben ilaçlar saolsun şişirdi tekrar tabi boğazımda durmadı derken hooop tekrar çıktım 64 65 e....ama beni gören 60 falan bile demez göstermiyorum ama tartı inanmıyor

anladım canım senin iltihabın var doğru olan zaten iltihabın geçtikten sonra gebe kalman öteki türlü riskli çünkü
Haklısın canım tek bir kanal yüzünden olmadı dişim. Ne zamandır diş için hastaneye gidiyorum olmadı bir türlü. En sonunda ilaçları kullan gel çekelim dedi doktorum

Offf brn 70im bi 60a inseeeeeem((

offf allh yardımcın olsun. Allh sabır verio demi
valla canım sabır dediğin olsada olmasada rabbimin dediği oluyor o yüzden ben en başında sıkıntıyı yaşadım şimdi anladım ki benim gücüm kuvvetim bu işi çözmeye yetmez o yüzden sadece rabbimin hayrınla evladımı vereceği günü bekliyorum

allhım tez zamnda kavuştursun hepimizi innşşlhcanm..

Haklısın canım tek bir kanal yüzünden olmadı dişim. Ne zamandır diş için hastaneye gidiyorum olmadı bir türlü. En sonunda ilaçları kullan gel çekelim dedi doktorum
diş benimde canıma okudu ya anlıyorum seni her dişçiye gidişimde ya hamileysem şüphesiyle gittim hala daha kanal tedavili dişim arada iltihap yapıyordu 2.kez yaptı sonra geçti şimdi korkuyorum tüp bebek denemesi yapıcam çektirsem mi diye sonrası daha karışacak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…