Gebe kalamayanlar buraya.....

Allah en kısa zamanda bebişine kavuştursun bir yazı yüklemeye çalıştım be eremedim. İki tüp bebek denemesi arası annenin fizyolojik olarak yıpranmaması için 2- 3 ay ara verilmesi gerektiği annenin psikolojik olarak da kendini toplaması gerektiği yazıyor. Doktor bülent traş. Canım doktorlar artık para için tedavi bile etmeden direk tüp bebek diyor. Ayrıca yaşın çok genç , ben 34 yaşındayım, probleminizi bilemiyorum ama aşılama düşünüyorum. Yani tüp bebek en son aşama. İnşallah bu bekleme sürecinde stres yapmazsın da kendiliğinden olur.

Kızlar ya doktorun verdiği ağrı kesicide şu yazıyor; Eğer hamile kalmayı planlıyorsanız bu ilacı kullanmak sizin için doğru olmayabilir. Zaten ağrım oldukça içecektim ama bu yazıyı görünce tırstım ne yapsam kullansam mı?

Hiç bir sey yapmamanın yorgunluğu içindeyim. O süpürge kac defa gitti geldi bilmiyom :) sen bitirmişsin masallah cnm
:)))aynen yaa...ama hala bazi isler kaldi artik onuda yarin yaparim...bosver isler bi sekilde oluyo bunaltmamak lazim...

Nedense onunla ilgili net bir bilgi öğrenemedim canım ne aktarda ne internette. Aktardaki 21 gün dedi. Sende 21 gün içsen adet zamanına denk gelmez
Canım biz de kullanıyoruz, sabah aç karnına ve gece yatarken. Çay bardağına 1/4 çakşir suyu, 3/4 normal su. Yani sulandırarak içiliyo. Umarım işine yarar

Hımm anladım canım bende iyiyim hamd olsun rahim filmi çekildin ??
Evet canim bu ay adet olunca 9.gun cekidim bi problem cikmadi elh.doktor da esin de sende de sorun yok dedi 3 ay bekle dedi...bnde bu ay insulini kontrol icin diyet yapiyorum ilac kullaniyorum saldim oyle yani...sen neler yaptin?

Evet canim bu ay adet olunca 9.gun cekidim bi problem cikmadi elh.doktor da esin de sende de sorun yok dedi 3 ay bekle dedi...bnde bu ay insulini kontrol icin diyet yapiyorum ilac kullaniyorum saldim oyle yani...sen neler yaptin?

Hımm sevindim senin adına tatlım peki doktorun mu çekilmeni istedi yoksa sen mi istedin? ?Benim doktorda sen çekildin mi dedi yok diyince erken şimdi zaten demişti. Valla bendede durumlar aynı canım bu ayda adet olursam doktora gidecem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Bu ay pek beklentim yok zaten yumurtla günlerimi kaçırdım çünkü bal çörek otu tarçın macunu yemiştim de işte o günlerde eşimle aramız bozuktu neyse herşeyde bi hayır vardır. .

canım çok teşekkür ederim duyarlılığın için benim dr da 2. Reglinde başlayalım dedi sorunum polikistik over

hangi ağrı kesici o canım

Amin canim...evet bi hayir vardir ben istemedim aylardan beri 2 farklibdoktor istiyodu cekinmemi bende korkudan cektiremiyodum..en sonunda burda kizlar bana cesaret verdi cektirdim...cok sukur atlattim onuda...

Canım biz de kullanıyoruz, sabah aç karnına ve gece yatarken. Çay bardağına 1/4 çakşir suyu, 3/4 normal su. Yani sulandırarak içiliyo. Umarım işine yarar
Seninkinin faydalarıda çoban çökerten otununkine benziyor canım. Şimdi netten baktım. Bunu kullansın eşim olmadı sonrada onu deneriz

ayyyyyy canımmmm nerde bende o günler keşke olsada her sayfaya pat diye dalsam hamileyim yazsam biliyosun benim hamile kalınca yapacak çok işim varr
Yaaabende hamis smileyi koyunca haamile olarak dondu sandim...o gunler de geleecek insallah...napiyosun yoktun uzun zamandir?

Yaaabende hamis smileyi koyunca haamile olarak dondu sandim...o gunler de geleecek insallah...napiyosun yoktun uzun zamandir?
ya canım sorma o işaretleri beni tam olarak anlatan işaret bulamadım hayalimi koyayım dedim
uzun zamandır yoktum canım bende herşey aynıda sen maşallh çektrmişsin hsg ni hadi geçmiş olsun zoru atladın rabbim dahada zorlaştırmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…