- 18 Ekim 2014
- 732
- 484
- 108
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #71.881
inşallah canım inşallah rabbim hayrınla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinallhım tez zamnda kavuştursun hepimizi innşşlhcanm..
Aynı bende öyle canım hep tedirginim ya varsa diye.. Ben mecbur çektirmek zorundayım ama seninki sorun çıkartmazsa kalması daha iyi bencediş benimde canıma okudu ya anlıyorum seni her dişçiye gidişimde ya hamileysem şüphesiyle gittim hala daha kanal tedavili dişim arada iltihap yapıyordu 2.kez yaptı sonra geçti şimdi korkuyorum tüp bebek denemesi yapıcam çektirsem mi diye sonrası daha karışacak çünkü
Canım şimdi üstünü okudum çakşr kökü suyu yazıyo kullanılışı bu şekilde, bir de içinde çoban çökerten olan macun aldık . İnşallah işine yararSeninkinin faydalarıda çoban çökerten otununkine benziyor canım. Şimdi netten baktım. Bunu kullansın eşim olmadı sonrada onu deneriz
Hayrlisi olsun kuzu...ben bu ay kafama takmicam oldugu kadarhaberdar et...
Sağol canım inşallah sizde faydasını görürsünüz bizde.Canım şimdi üstünü okudum çakşr kökü suyu yazıyo kullanılışı bu şekilde, bir de içinde çoban çökerten olan macun aldık . İnşallah işine yarar
Amin hayirlisiyla...ama ne bileyim her ay yorgun hissediyorum kendimi ozllkle son 3 aydir...tabi yasadiklarim cok agir degil ama arada boyle yavasliyorum...Yarin beyim evde dışarda islerimiz var aksama da misafirlige gidecegiz ama testin sonucunu yazarım . taksakta bisi değişmiyor aslında kendi kendimizi yipratiyoruz . bnm ilk 2 gebeligimde beklenmedik ay da oldu. Stresten uzak durmamız laazim kolay olmasa da. İnşallah vakti zamanı geldiğinde hayirlisiyla gelecek yavrularimiz
Amin hayirlisiyla...ama ne bileyim her ay yorgun hissediyorum kendimi ozllkle son 3 aydir...tabi yasadiklarim cok agir degil ama arada boyle yavasliyorum...
Evet...isyan olmasin...Rabbime siginirim ama dilime evlat istiyorum duasi gelmiyo namazlarimdan sonra...su an zemzem suyu var bnde meryem suresi ayetlerini yazip icicektim ama onu da yapmiyorum noldu bana bilmiyorum?sibel ablam olsaydi kizardi bana simdi ama...elimde degil...O kadar iyi anlıyorum ki seni gerçekten bu yorgunluk bi başka. İsyan etmedim ama Yoruldum diye agladigim oldu. Evliligimin 2 senesi gebelik üzerine kurulu ve 2 kotu sonuçlanan gebelik ve tedaviler testler falan derken insan gerçekten görülüyor. Rabbim daha zor imtihanların vermesin , inanıyoruz iman eden kullardaniz şüphesiz ama beklemek yoruyor .
Evet...isyan olmasin...Rabbime siginirim ama dilime evlat istiyorum duasi gelmiyo namazlarimdan sonra...su an zemzem suyu var bnde meryem suresi ayetlerini yazip icicektim ama onu da yapmiyorum noldu bana bilmiyorum?sibel ablam olsaydi kizardi bana simdi ama...elimde degil...
yok canım daha bır ıkı gun vardı bat aCanim değerin çok güzel maşallah adetin gecikmismiydi
ablacım ınsallah ınanaın saat bası aklıma geldıkce dua edıyuorum aklıma geldıkce ısımlerınızı uj ututklarım varsa dıe tum uyelerı tum muslumanları tum canlıları dıyorum Rabbım oyle buyuk lutufkar kı ne zaman verecegını oyle ıyı sayarlıyokı bız ne yapsak boş ablacmAmin canim benim dun aksam çok heyecanlandim senin haberi duyunca.deliler gibi istiyordu Bahira Bahira yazmak istiyordu buraya diye :) hadi bakalim inşaallah bebeklerinizin cinsiyetler ini isimlerini sohbet ederiz burada :)
bebem 31 mart benım kı :))Hamilelik Takvimi
@bebeem-----------------------13 Ocak-10.deneme
@tm26----------------------------3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
@umutbitmz------------------17 Mart-12.deneme
@ulkuu--------------------------18 Mart-6.deneme
@Ada Toprak-----------------20 Mart-7.deneme
@accounter---------------------23 Mart-5.deneme
@melismailim-----------------23 Mart-1.deneme
@winter_is_coming --------27 Mart-12.deneme
yaren92 --------------------- ---30 Mart-8.deneme
ikizlerclub ----------------- ---31 Mart-4.deneme
A amorevole ---------------------------7 Nisan-23.deneme
E essele ---------------------------31 Nisan-13.deneme
A asalet10 ------------------------7 Nisan-11.deneme
@gamzeli es---------------------8 Nisan-14.deneme
@mutlu umutlu---------------9 Nisan-23.deneme
@nuclear-------------------------11 Nisan-11.deneme
@ebrar09-------------------------14 Nisan-11.deneme
nurun_ala_nur --------------------- ---14 Nisan-11.deneme
@zumrutanka------------------15 Nisan-23.deneme
zeynepsibel ---------------- ---16 Nisan-12.deneme
@ekim2013-----------------------16 Nsan-6.deneme
@moryel88-----------------------21 Nisan-10.deneme
@melegggm----------------------23 Nisan-7.deneme
teyzem hasta demiştim pazar günü akşamdan gittik pazarteside ordaydık mecbur dün sabah erkenden geldik iş var yoksa gelmek istemiyodum herkes orda hastanede bekliyo durumu ciddi yanına almıyolardı zorla bi saniye görebildim tanıyamadım kanser bi deri bi kemik kalmış cumadan beri makinaya bağlı uyutuluyo sürekliBugün değil dünden beri farkettim dedim ilaçlar yaramadi doktorami gitti bu kiz.ama artik bugün aaaa dedim yani.kiz sen bide kenara pisip ne zaman beni farkedeceklermi yapiyosun bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?