Gebe kalamayanlar buraya.....

Aynı bende öyle canım hep tedirginim ya varsa diye.. Ben mecbur çektirmek zorundayım ama seninki sorun çıkartmazsa kalması daha iyi bence

Seninkinin faydalarıda çoban çökerten otununkine benziyor canım. Şimdi netten baktım. Bunu kullansın eşim olmadı sonrada onu deneriz
Canım şimdi üstünü okudum çakşr kökü suyu yazıyo kullanılışı bu şekilde, bir de içinde çoban çökerten olan macun aldık . İnşallah işine yarar

Hayrlisi olsun kuzu...ben bu ay kafama takmicam oldugu kadarhaberdar et...

Yarin beyim evde dışarda islerimiz var aksama da misafirlige gidecegiz ama testin sonucunu yazarım . taksakta bisi değişmiyor aslında kendi kendimizi yipratiyoruz . bnm ilk 2 gebeligimde beklenmedik ay da oldu. Stresten uzak durmamız laazim kolay olmasa da. İnşallah vakti zamanı geldiğinde hayirlisiyla gelecek yavrularimiz

Amin hayirlisiyla...ama ne bileyim her ay yorgun hissediyorum kendimi ozllkle son 3 aydir...tabi yasadiklarim cok agir degil ama arada boyle yavasliyorum...

Amin hayirlisiyla...ama ne bileyim her ay yorgun hissediyorum kendimi ozllkle son 3 aydir...tabi yasadiklarim cok agir degil ama arada boyle yavasliyorum...

O kadar iyi anlıyorum ki seni gerçekten bu yorgunluk bi başka. İsyan etmedim ama Yoruldum diye agladigim oldu. Evliligimin 2 senesi gebelik üzerine kurulu ve 2 kotu sonuçlanan gebelik ve tedaviler testler falan derken insan gerçekten görülüyor. Rabbim daha zor imtihanların vermesin , inanıyoruz iman eden kullardaniz şüphesiz ama beklemek yoruyor .

Evet...isyan olmasin...Rabbime siginirim ama dilime evlat istiyorum duasi gelmiyo namazlarimdan sonra...su an zemzem suyu var bnde meryem suresi ayetlerini yazip icicektim ama onu da yapmiyorum noldu bana bilmiyorum?sibel ablam olsaydi kizardi bana simdi ama...elimde degil...

Sabah gelince sayfalari tek tek okur kızar sana merak etme o dediğini bende yapacaktim ama bi turlu yapamadim . canım gerçekten çok iyi anlıyorum seni . ben duaları yanlış etmekten korkarım . ilk gebeligimde sonra bebek için duab edemedim ben korktum ayni şeyler olursa diye. Ama verecek olan o isteyin vereyim diyor. Çok şükür ki bizi bizden iyi bilen rabbimiz var . inşallah bize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

Amin canim benim dun aksam çok heyecanlandim senin haberi duyunca.deliler gibi istiyordu Bahira Bahira yazmak istiyordu buraya diye :) hadi bakalim inşaallah bebeklerinizin cinsiyetler ini isimlerini sohbet ederiz burada :)
ablacım ınsallah ınanaın saat bası aklıma geldıkce dua edıyuorum aklıma geldıkce ısımlerınızı uj ututklarım varsa dıe tum uyelerı tum muslumanları tum canlıları dıyorum Rabbım oyle buyuk lutufkar kı ne zaman verecegını oyle ıyı sayarlıyokı bız ne yapsak boş ablacm

bebem 31 mart benım kı :))

günaydın.Rabbim gönlümüzden geçen her Dua'yı kabul etsin.Sadece dua edin gerisi inan boşmuş Rabbim zanaı gelınce bırseyler yapsanda yapmasanda oyle guzel sekılde verıyomus kı helekı plan yapmak cok kotuymuş.işte şu ay olsa su sekıl suprız yapıp haber etsem falan fılan dıe her ay dusunurdum bu ay ıulk kez duusnmedım ne suprızı ne seyı olsunda saglıkla hayırla tam sekılde olsunda dedım.ve ılk kez bebegı duusnmedım takı bat'a kadar :) lutfen atın aklınızdan ben ınanmadım boyle dıyenlere ama doğruymuş hep dualarımdasınız ve ınanıyorumkı bu nısan sonu herkeslerden ıyı haberı alacaz

Bugün değil dünden beri farkettim dedim ilaçlar yaramadi doktorami gitti bu kiz.ama artik bugün aaaa dedim yani.kiz sen bide kenara pisip ne zaman beni farkedeceklermi yapiyosun bize :)
teyzem hasta demiştim pazar günü akşamdan gittik pazarteside ordaydık mecbur dün sabah erkenden geldik iş var yoksa gelmek istemiyodum herkes orda hastanede bekliyo durumu ciddi yanına almıyolardı zorla bi saniye görebildim tanıyamadım kanser bi deri bi kemik kalmış cumadan beri makinaya bağlı uyutuluyo sürekli

Gunaydinn kizlar dun doktordadim.. Oyle bi doktormus ki gttigim aman aman... Karindan bakti.. Kust dyelim dedi sagda ne gorduse artik. 20ml bilmem kac cm dedi. Endemetrium ne oluyosa 8 kalinligi dedi. Kan istedim israrla onu bile gerek gormuyo. Sonuc 174 cikmis. Doktor dik dik bakiyo bside demiyo. Yani dedim.. Bekledi bekledi.. Dis gebelik mool gebelik bilmem ne olabilir dedi. 2 gun snra tekrar kan ver canim dedi. Bu doktorlar neden gerektigi gbi aciklama yapmaz basindan savar anlamiyorum. Ben inaniyorum bebehim benimle bos bos oturmus o masaya laf yetistriyo millete anca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…