Gebe kalamayanlar buraya.....

Canm çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allahım şifalar versin acılarını dindirsin çoluğuna çocuğuna sizlere bağışlasın inşaallah üzülme hayırlısı neyse Rabbim onu nasip eder..
saol canom bzd bekleyişteyiz işte doktora kalsa hafta sonu vefat ederdi artık yapılacak bişey yok diyip uyutuyolar daha kaç gün böyle sürecek bilmiyoruz tubben yapacak bişey kalmamış

saol canom bzd bekleyişteyiz işte doktora kalsa hafta sonu vefat ederdi artık yapılacak bişey yok diyip uyutuyolar daha kaç gün böyle sürecek bilmiyoruz tubben yapacak bişey kalmamış

Allah sabır versin canm allahtan ümit kesilmez onlar derler öyle artk olağan yani bu şekilde davranışları bizim vardı bi akraba da pat diye adamın yüzüne söyleyivermiş kansersin diye düşünmüyolar ki

gerçekten bazı doktorlar dediğin gibi boş boş oturuyor.. bende karşılaştım öyle soruyorsun cevap vermiyor doğru dürüst birşey anlatmıyor.. sen onun dediklerini kafaya takma.. inşallah bebeğin seninle.. güzel şeyler düşün

canım aşılaman iyi kötü gerçekleşmiş.. inşallah tutunur seninle kalır.. canını sıkma iyi şeyler düşün..

aynı bzmkilerede çocuklarının yanında direk demişler donmuş kalmışlar normal kontrole gitmişti kaç defa ameliyat oldu zaten aylardır hastanede kalıyodu cuma gün kalbi durmuş yoğun bakıma almışlar acil ameliyat olması lazm yapmıyolar masada kalır diyolar ameliyat olsada yaşamaz olmasada yaşamaz diyolar zaten en başta ya 1 yıl ya 6 ay ömür biçmişlerdi

kızlar slm
uzun zamandır girmiyordum. ne çok hamile kalan olmuş maşallah çok sevindim umarım devamı gelir :) size bi sorum olacak. dün regl olmam gerekiyordu olmadım. 17 mart da yumurtam çatladı. bu sabah gebelik testi yaptım ama sonuç negatif. biraz önce de ovulasyon testi yaptım silik bi çizgi çıktı. 1 haftadır adet olacakmışım gibi ağrılarım var ama tık yok. onun dışında başka hiçbir belirtim de yok. bugün boynumdaki fıtık nedeniyle fizik tedaviye başlıcam. bazı yerlerde eğer hamilelik varsa fizik tedavinin zararlı olacağı yazıyor. ne yapacağımı şaşırdım. gebelik testinde sonuç negatif ovulasyonda silik 2. çizgi. sizce ovulasyon testi doğru olabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_1863[1].webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 55
Oyle yapmaya calisiyorum hersey rabbimden.. Umutsuzluk yok hicbir zaman

Canimm cok gecmis olsun kacirdim ben neyi vardi.. Rabbim ya safi ismi hurmetine sifa nasip etsin insallah
. rabbimden umut kesilmez..

Aminn insallah canim rabbim saglikla bugunleri gecrmemizi nasip etsin benegimse insallah simsiki tutunur bana...

Canimm cok gecmis olsun kacirdim ben neyi vardi.. Rabbim ya safi ismi hurmetine sifa nasip etsin insallah
. rabbimden umut kesilmez..
saol cano teyzem 8 aydır kanserdi cuma günü kalbi durmuş acil ameliyat olması lazım ama masada kalır diye yapmıyolar böylede sürekli uyutuluyor makinaya bağlı böylede kaç gün yaşar belirsiz tıbben yapacak bişey kalmamış

Bence bi git kan testi yaptır ne olur ne olmaz

Canm benm yaa kıyamam hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme inşaallah rabbim size evlatlarına bağışlar

Amin hayirlisiyla...ama ne bileyim her ay yorgun hissediyorum kendimi ozllkle son 3 aydir...tabi yasadiklarim cok agir degil ama arada boyle yavasliyorum...

Ve o yorgunluğu anlamakla beraber yaşıyorum . ilk kez kaç aydır bu kadar heveslenmistim 3 gündür belirtiler o kadar barizdi ki . ve elimizde kalan 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…