- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #71.921
amin saol cnmAllah şifasını versin insallah
saol canom bzd bekleyişteyiz işte doktora kalsa hafta sonu vefat ederdi artık yapılacak bişey yok diyip uyutuyolar daha kaç gün böyle sürecek bilmiyoruz tubben yapacak bişey kalmamışCanm çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allahım şifalar versin acılarını dindirsin çoluğuna çocuğuna sizlere bağışlasın inşaallah üzülme hayırlısı neyse Rabbim onu nasip eder..
Hayirdir nere gitti
saol canom bzd bekleyişteyiz işte doktora kalsa hafta sonu vefat ederdi artık yapılacak bişey yok diyip uyutuyolar daha kaç gün böyle sürecek bilmiyoruz tubben yapacak bişey kalmamış
gerçekten bazı doktorlar dediğin gibi boş boş oturuyor.. bende karşılaştım öyle soruyorsun cevap vermiyor doğru dürüst birşey anlatmıyor.. sen onun dediklerini kafaya takma.. inşallah bebeğin seninle.. güzel şeyler düşünGunaydinn kizlar dun doktordadim.. Oyle bi doktormus ki gttigim aman aman... Karindan bakti.. Kust dyelim dedi sagda ne gorduse artik. 20ml bilmem kac cm dedi. Endemetrium ne oluyosa 8 kalinligi dedi. Kan istedim israrla onu bile gerek gormuyo. Sonuc 174 cikmis. Doktor dik dik bakiyo bside demiyo. Yani dedim.. Bekledi bekledi.. Dis gebelik mool gebelik bilmem ne olabilir dedi. 2 gun snra tekrar kan ver canim dedi. Bu doktorlar neden gerektigi gbi aciklama yapmaz basindan savar anlamiyorum. Ben inaniyorum bebehim benimle bos bos oturmus o masaya laf yetistriyo millete anca..
canım aşılaman iyi kötü gerçekleşmiş.. inşallah tutunur seninle kalır.. canını sıkma iyi şeyler düşün..Aşilamami dün oldum. Cok kotuyum. Esimden cok az sperm alindi. 1000 falan. Asilama esnasinda enjektörü rahme sokamadılar ve demir bir aletle rahmi cektiler. Çok fena sanci ve yogun bir kanama. Ben kani gorunce dustum. Yari baygin gibiydim.kan tuttu. Doktor sakın umutlama dedi. Gozum cok korktu. Bir daha asilama yaptiracagimi sanmiyorum. Hayallerim cope gitti. Ben ne şanssız bahtsız bir insanım. Bütün türkiyede elektrikler kesildiği an benim aşılamam yapılıyordu ve birden elektrik gitti monitör kapantı. Jeneratörün devreye girmesini bekledik falan. Eşim hazirana kadar ara verelim ve haziranda tüp bebek yapalım diyor.
aynı bzmkilerede çocuklarının yanında direk demişler donmuş kalmışlar normal kontrole gitmişti kaç defa ameliyat oldu zaten aylardır hastanede kalıyodu cuma gün kalbi durmuş yoğun bakıma almışlar acil ameliyat olması lazm yapmıyolar masada kalır diyolar ameliyat olsada yaşamaz olmasada yaşamaz diyolar zaten en başta ya 1 yıl ya 6 ay ömür biçmişlerdiAllah sabır versin canm allahtan ümit kesilmez onlar derler öyle artk olağan yani bu şekilde davranışları bizim vardı bi akraba da pat diye adamın yüzüne söyleyivermiş kansersin diye düşünmüyolar ki
Oyle yapmaya calisiyorum hersey rabbimden.. Umutsuzluk yok hicbir zamanAmaaaan kuzum ne takiyosun yaaa?sen moralini yuksek tut...bak pembebasliklikiza neler dediler dis gebelik kimyasal...hepsini soylediler kanamasi olunca dusuk olucak dediler kiz sevinemedi bile bebisine...sen duani et yuregini ferah tut...seni kaale almayan doktoruda kafana takma...ancak bebegin boyle tutunu sana!...
Ne bileyim cok gereksiz doktor atiyo bu devlet yaa isini bilmeyen cpk kisi oturuyo o masada insallaah sonuna kadar saglikla karnimda tasimayi nasip eder mevlam.Kendi doktoruna git istersen ttlm. Kan değerin maşallah çok iyi. İnşallah hayırlı haberler alırız :)
Canimm cok gecmis olsun kacirdim ben neyi vardi.. Rabbim ya safi ismi hurmetine sifa nasip etsin insallahsaol canom bzd bekleyişteyiz işte doktora kalsa hafta sonu vefat ederdi artık yapılacak bişey yok diyip uyutuyolar daha kaç gün böyle sürecek bilmiyoruz tubben yapacak bişey kalmamış
Aminn insallah canim rabbim saglikla bugunleri gecrmemizi nasip etsin benegimse insallah simsiki tutunur bana...gerçekten bazı doktorlar dediğin gibi boş boş oturuyor.. bende karşılaştım öyle soruyorsun cevap vermiyor doğru dürüst birşey anlatmıyor.. sen onun dediklerini kafaya takma.. inşallah bebeğin seninle.. güzel şeyler düşün
saol cano teyzem 8 aydır kanserdi cuma günü kalbi durmuş acil ameliyat olması lazım ama masada kalır diye yapmıyolar böylede sürekli uyutuluyor makinaya bağlı böylede kaç gün yaşar belirsiz tıbben yapacak bişey kalmamışCanimm cok gecmis olsun kacirdim ben neyi vardi.. Rabbim ya safi ismi hurmetine sifa nasip etsin insallah
. rabbimden umut kesilmez..
Bence bi git kan testi yaptır ne olur ne olmazkızlar slm
uzun zamandır girmiyordum. ne çok hamile kalan olmuş maşallah çok sevindim umarım devamı gelir :) size bi sorum olacak. dün regl olmam gerekiyordu olmadım. 17 mart da yumurtam çatladı. bu sabah gebelik testi yaptım ama sonuç negatif. biraz önce de ovulasyon testi yaptım silik bi çizgi çıktı. 1 haftadır adet olacakmışım gibi ağrılarım var ama tık yok. onun dışında başka hiçbir belirtim de yok. bugün boynumdaki fıtık nedeniyle fizik tedaviye başlıcam. bazı yerlerde eğer hamilelik varsa fizik tedavinin zararlı olacağı yazıyor. ne yapacağımı şaşırdım. gebelik testinde sonuç negatif ovulasyonda silik 2. çizgi. sizce ovulasyon testi doğru olabilir mi ?
aynı bzmkilerede çocuklarının yanında direk demişler donmuş kalmışlar normal kontrole gitmişti kaç defa ameliyat oldu zaten aylardır hastanede kalıyodu cuma gün kalbi durmuş yoğun bakıma almışlar acil ameliyat olması lazm yapmıyolar masada kalır diyolar ameliyat olsada yaşamaz olmasada yaşamaz diyolar zaten en başta ya 1 yıl ya 6 ay ömür biçmişlerdi
saol kuzum amin İNŞALLAH cıkmadık candan ümit kesilmezmişCanm benm yaa kıyamam hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme inşaallah rabbim size evlatlarına bağışlar
Amin hayirlisiyla...ama ne bileyim her ay yorgun hissediyorum kendimi ozllkle son 3 aydir...tabi yasadiklarim cok agir degil ama arada boyle yavasliyorum...
Cek guzelim burda daha farkli cikmissin...guzelsin guzel...insallah sana benzeyen tatli mi tatli saglikli bi kizin olur...Ayy kuzum beniim sağol allah razı olsun öyle çekiyorum işte habire çook seviyorum foto çekmeyi napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?