- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #71.901
ayy saol canom senden kaçmadı memleketteydim teyzemin durumu ciddiBen fark ettim dün ama sebeke gitti nete giremedim neredesin kiz?
boşver stres yapma ki bebeğin senle kalsın canoGunaydinn kizlar dun doktordadim.. Oyle bi doktormus ki gttigim aman aman... Karindan bakti.. Kust dyelim dedi sagda ne gorduse artik. 20ml bilmem kac cm dedi. Endemetrium ne oluyosa 8 kalinligi dedi. Kan istedim israrla onu bile gerek gormuyo. Sonuc 174 cikmis. Doktor dik dik bakiyo bside demiyo. Yani dedim.. Bekledi bekledi.. Dis gebelik mool gebelik bilmem ne olabilir dedi. 2 gun snra tekrar kan ver canim dedi. Bu doktorlar neden gerektigi gbi aciklama yapmaz basindan savar anlamiyorum. Ben inaniyorum bebehim benimle bos bos oturmus o masaya laf yetistriyo millete anca..
Bu doktorlar fazlasyla can skci oluyolarboşver stres yapma ki bebeğin senle kalsın cano
Gecmis olsun cano Rabbim sifa versin...hakkinda hayirlisi olsun insallah...sen guclu ol ki ailene destk olasin...dularimiz seninle teyzenle cano...teyzem hasta demiştim pazar günü akşamdan gittik pazarteside ordaydık mecbur dün sabah erkenden geldik iş var yoksa gelmek istemiyodum herkes orda hastanede bekliyo durumu ciddi yanına almıyolardı zorla bi saniye görebildim tanıyamadım kanser bi deri bi kemik kalmış cumadan beri makinaya bağlı uyutuluyo sürekli
Amaaaan kuzum ne takiyosun yaaa?sen moralini yuksek tut...bak pembebasliklikiza neler dediler dis gebelik kimyasal...hepsini soylediler kanamasi olunca dusuk olucak dediler kiz sevinemedi bile bebisine...sen duani et yuregini ferah tut...seni kaale almayan doktoruda kafana takma...ancak bebegin boyle tutunu sana!...Gunaydinn kizlar dun doktordadim.. Oyle bi doktormus ki gttigim aman aman... Karindan bakti.. Kust dyelim dedi sagda ne gorduse artik. 20ml bilmem kac cm dedi. Endemetrium ne oluyosa 8 kalinligi dedi. Kan istedim israrla onu bile gerek gormuyo. Sonuc 174 cikmis. Doktor dik dik bakiyo bside demiyo. Yani dedim.. Bekledi bekledi.. Dis gebelik mool gebelik bilmem ne olabilir dedi. 2 gun snra tekrar kan ver canim dedi. Bu doktorlar neden gerektigi gbi aciklama yapmaz basindan savar anlamiyorum. Ben inaniyorum bebehim benimle bos bos oturmus o masaya laf yetistriyo millete anca..
Kendi doktoruna git istersen ttlm. Kan değerin maşallah çok iyi. İnşallah hayırlı haberler alırız :)Gunaydinn kizlar dun doktordadim.. Oyle bi doktormus ki gttigim aman aman... Karindan bakti.. Kust dyelim dedi sagda ne gorduse artik. 20ml bilmem kac cm dedi. Endemetrium ne oluyosa 8 kalinligi dedi. Kan istedim israrla onu bile gerek gormuyo. Sonuc 174 cikmis. Doktor dik dik bakiyo bside demiyo. Yani dedim.. Bekledi bekledi.. Dis gebelik mool gebelik bilmem ne olabilir dedi. 2 gun snra tekrar kan ver canim dedi. Bu doktorlar neden gerektigi gbi aciklama yapmaz basindan savar anlamiyorum. Ben inaniyorum bebehim benimle bos bos oturmus o masaya laf yetistriyo millete anca..
Allah şifasını versin insallahteyzem hasta demiştim pazar günü akşamdan gittik pazarteside ordaydık mecbur dün sabah erkenden geldik iş var yoksa gelmek istemiyodum herkes orda hastanede bekliyo durumu ciddi yanına almıyolardı zorla bi saniye görebildim tanıyamadım kanser bi deri bi kemik kalmış cumadan beri makinaya bağlı uyutuluyo sürekli
Allah hayırlısını versin allahtan ümit kesilmez cnm ya. Zor da olsa gerçeklesen bi işlemin var. Kesme ümidini.Aşilamami dün oldum. Cok kotuyum. Esimden cok az sperm alindi. 1000 falan. Asilama esnasinda enjektörü rahme sokamadılar ve demir bir aletle rahmi cektiler. Çok fena sanci ve yogun bir kanama. Ben kani gorunce dustum. Yari baygin gibiydim.kan tuttu. Doktor sakın umutlama dedi. Gozum cok korktu. Bir daha asilama yaptiracagimi sanmiyorum. Hayallerim cope gitti. Ben ne şanssız bahtsız bir insanım. Bütün türkiyede elektrikler kesildiği an benim aşılamam yapılıyordu ve birden elektrik gitti monitör kapantı. Jeneratörün devreye girmesini bekledik falan. Eşim hazirana kadar ara verelim ve haziranda tüp bebek yapalım diyor.
Canım buralarda misin
Hamilelik Takvimi
@bebeem-----------------------13 Ocak-10.deneme
@tm26----------------------------3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
@umutbitmz------------------17 Mart-12.deneme
@ulkuu--------------------------18 Mart-6.deneme
@Ada Toprak-----------------20 Mart-7.deneme
@accounter---------------------23 Mart-5.deneme
@melismailim-----------------23 Mart-1.deneme
@winter_is_coming --------27 Mart-12.deneme
@yaren92------------------------30 Mart-8.deneme
@ikizlerclub--------------------31 Mart-4.deneme
A amorevole ---------------------------7 Nisan-23.deneme
@emikra---------------------------31 Nisan-13.deneme
@siyahnci------------------------7 Nisan-11.deneme
@gamzeli es---------------------8 Nisan-14.deneme
@mutlu umutlu---------------9 Nisan-23.deneme
@nuclear-------------------------11 Nisan-11.deneme
@ebrar09-------------------------14 Nisan-11.deneme
nurun_ala_nur --------------------- ---14 Nisan-11.deneme
@zumrutanka------------------15 Nisan-23.deneme
zeynepsibel ---------------- ---16 Nisan-12.deneme
@ekim2013-----------------------16 Nsan-6.deneme
ftsch --------------------------- ---17 Nisan-13.deneme
@moryel88-----------------------21 Nisan-10.deneme
@melegggm----------------------23 Nisan-7.deneme
Gunaydin kizlarr
saol canom herkes çok etkilendi bide daha ailede cenaze olayı olmamıştı böyle büyük hastalıkta olmamıştı bu ilk inşallah iyi olur çıkmadık candan ümit kesilmezGecmis olsun cano Rabbim sifa versin...hakkinda hayirlisi olsun insallah...sen guclu ol ki ailene destk olasin...dularimiz seninle teyzenle cano...
Napiyon canimGünaydın canm
saol canom herkes çok etkilendi bide daha ailede cenaze olayı olmamıştı böyle büyük hastalıkta olmamıştı bu ilk inşallah iyi olur çıkmadık candan ümit kesilmez
Napiyon canim
Ayy dünden sonra daha iyiyim ama bu sefrde eşim gitti yarım saat önce((
Sağ salim gitsin de beklicem artk yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?