Gebe kalamayanlar buraya.....

boşver stres yapma ki bebeğin senle kalsın cano

Gecmis olsun cano Rabbim sifa versin...hakkinda hayirlisi olsun insallah...sen guclu ol ki ailene destk olasin...dularimiz seninle teyzenle cano...

Amaaaan kuzum ne takiyosun yaaa?sen moralini yuksek tut...bak pembebasliklikiza neler dediler dis gebelik kimyasal...hepsini soylediler kanamasi olunca dusuk olucak dediler kiz sevinemedi bile bebisine...sen duani et yuregini ferah tut...seni kaale almayan doktoruda kafana takma...ancak bebegin boyle tutunu sana!...

Kendi doktoruna git istersen ttlm. Kan değerin maşallah çok iyi. İnşallah hayırlı haberler alırız :)

Allah şifasını versin insallah

Aşilamami dün oldum. Cok kotuyum. Esimden cok az sperm alindi. 1000 falan. Asilama esnasinda enjektörü rahme sokamadılar ve demir bir aletle rahmi cektiler. Çok fena sanci ve yogun bir kanama. Ben kani gorunce dustum. Yari baygin gibiydim.kan tuttu. Doktor sakın umutlama dedi. Gozum cok korktu. Bir daha asilama yaptiracagimi sanmiyorum. Hayallerim cope gitti. Ben ne şanssız bahtsız bir insanım. Bütün türkiyede elektrikler kesildiği an benim aşılamam yapılıyordu ve birden elektrik gitti monitör kapantı. Jeneratörün devreye girmesini bekledik falan. Eşim hazirana kadar ara verelim ve haziranda tüp bebek yapalım diyor.

Allah hayırlısını versin allahtan ümit kesilmez cnm ya. Zor da olsa gerçeklesen bi işlemin var. Kesme ümidini.

Canm günaydın bişey sorcam ben ateş ölçümü yapıyorum ya bu gece çok sıkıştım wc ye kalkmamak için çok direndim ama yapamadım saat 5.30 du o zaman ölçmedim akıllı gibi en azından karşılaştırırdım. Uyudum 1 saat sonra kalkıp ölçtüm 6.30 da güvenibilir miyim bugün çıkan sonuca

Gecmis olsun cano Rabbim sifa versin...hakkinda hayirlisi olsun insallah...sen guclu ol ki ailene destk olasin...dularimiz seninle teyzenle cano...
saol canom herkes çok etkilendi bide daha ailede cenaze olayı olmamıştı böyle büyük hastalıkta olmamıştı bu ilk inşallah iyi olur çıkmadık candan ümit kesilmez

saol canom herkes çok etkilendi bide daha ailede cenaze olayı olmamıştı böyle büyük hastalıkta olmamıştı bu ilk inşallah iyi olur çıkmadık candan ümit kesilmez

Canm çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allahım şifalar versin acılarını dindirsin çoluğuna çocuğuna sizlere bağışlasın inşaallah üzülme hayırlısı neyse Rabbim onu nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…