Gebe kalamayanlar buraya.....

Ve o yorgunluğu anlamakla beraber yaşıyorum . ilk kez kaç aydır bu kadar heveslenmistim 3 gündür belirtiler o kadar barizdi ki . ve elimizde kalan 0
Kan testi yaptinmi canim...kendime soyliyemiyorum ama baskalarina soyleyebiliyorum umudunu kaybetme!...pes etme!...

çok geçmiş olsun canım rabbimden umut kesilmez inşallah çok zor bi durum.. rabbim yardımcınız olsun.

Cek guzelim burda daha farkli cikmissin...guzelsin guzel...insallah sana benzeyen tatli mi tatli saglikli bi kizin olur...

Ay allahııııımmm içimi okudun yaaa inşaallah canm benm en çok istediğim şey bu. Böyle ana kız ikiz gibi giyinelim istiyoruum güzel güzel saçlarına şekiller yapayım istiyoruum kokoş kokoş elbiseler alayım istiyoruum aah ahhh ne hayallerim varda daha ortada bişey yok malesef..

Yaptım canım negatif. olsaydı çıkardı zaten 10 gün geçti ilişki üzerinden adetimde hala gelmedi. Ama kaç aydır ilk kez bu kadar heveslendim .
Cnm üzülme. Ben de bu ay çok inanıyordum olacak diye. 9 sene cocugu olmayan bi arkadaşımın haline çok üzülmuştüm bir gün. Ve Allahım ben de cok istiyorum ama sıramı ona veriyorum once onun olsun dedim. Şu anda 20 günlük bi kızı var masallah. Dedim bana geldi sıra bu sefer diye. Umutla beklerken kırmızılar erken geldi bi de üstelik. O evrede sayfaya dahil oldum. Gördüm ki yalnız değlmişim. Allah büyük umudu kesmek yok. Her türlü tedaviye basvurcaz. Biz önce gerekeni yapalım sonra da tevekkül edelim. İnşallah biz de hayırlısı ile anne olacaz. Birbirimizden duayı eksik etmeyelim. Müminin mümine duası daha makbul. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin.

30 mart canım . olmadım hala normalde gecikme olmaz tam tersi 1 2 gün önce ya da günümde olurdum genelde

Eee testte yaptın çıkmadı öyle mi
yazmışsın canm üstte şimdi gördüm. Kan testinde sıfır çıktı he allah allah vardır belki biraz daha bekle bakalım

Beklememek en iyisi galiba bütün testler normal sorun yok ama vakti var iste. Bekleyip hayal kırıklığı sonrası . 8 aydır ilk kez bu ay bu kadar heveslendim o da belirtiler başlayınca yoksa kirmizilari bekliyordum ben

Eee testte yaptın çıkmadı öyle mi
yazmışsın canm üstte şimdi gördüm. Kan testinde sıfır çıktı he allah allah vardır belki biraz daha bekle bakalım

Çıkmadı canım . bakalım inofolic alacağım yarin 3 ay öncede geciktirdi onu kullandım geldiydi adetim . ama o zamanda kafa karışıklığı ydi . adetin 3 gün geçince 0 çıkmıştı gecikmenin 10. Günü 5 çıkmıştı ve lekelenmem basladiydi. 13. Günü de 0 çıktı ve kırmızılar gelmişti. Doktor 5i gebelik yok sayiyoruz demişti

Kızlarr 6 aydır bebek düşünüyoruz ama her ay hüsrana uğruyorum. öyle ki tam 2 ay regl olmadım.doktor hiç bi sorun yok stresten olmuş dedi ve ben ilaçla regl oldum.yumurtlama günümü bile bilmiyorum şimdi 36.gündeyim ve cesaret edip test yapamadım sizce yapsam belli olur mu

Ne alaka ya 5 ve üzeri diye biliyorum ben saçmalamış sanki acaba kimyasal mı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…