- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #71.941
Günaydın canm baktım kimse yok uyudum bende
Kan testi yaptinmi canim...kendime soyliyemiyorum ama baskalarina soyleyebiliyorum umudunu kaybetme!...pes etme!...Ve o yorgunluğu anlamakla beraber yaşıyorum . ilk kez kaç aydır bu kadar heveslenmistim 3 gündür belirtiler o kadar barizdi ki . ve elimizde kalan 0
çok geçmiş olsun canım rabbimden umut kesilmez inşallah çok zor bi durum.. rabbim yardımcınız olsun.saol cano teyzem 8 aydır kanserdi cuma günü kalbi durmuş acil ameliyat olması lazım ama masada kalır diye yapmıyolar böylede sürekli uyutuluyor makinaya bağlı böylede kaç gün yaşar belirsiz tıbben yapacak bişey kalmamış
Kan testi yaptinmi canim...kendime soyliyemiyorum ama baskalarina soyleyebiliyorum umudunu kaybetme!...pes etme!...
Oyle dusunme belki gec dollenmedir?adet gelmeden umutsuzluk olmasin...Yaptım canım negatif. olsaydı çıkardı zaten 10 gün geçti ilişki üzerinden adetimde hala gelmedi. Ama kaç aydır ilk kez bu kadar heveslendim .
Cek guzelim burda daha farkli cikmissin...guzelsin guzel...insallah sana benzeyen tatli mi tatli saglikli bi kizin olur...
Cnm üzülme. Ben de bu ay çok inanıyordum olacak diye. 9 sene cocugu olmayan bi arkadaşımın haline çok üzülmuştüm bir gün. Ve Allahım ben de cok istiyorum ama sıramı ona veriyorum once onun olsun dedim. Şu anda 20 günlük bi kızı var masallah. Dedim bana geldi sıra bu sefer diye. Umutla beklerken kırmızılar erken geldi bi de üstelik. O evrede sayfaya dahil oldum. Gördüm ki yalnız değlmişim. Allah büyük umudu kesmek yok. Her türlü tedaviye basvurcaz. Biz önce gerekeni yapalım sonra da tevekkül edelim. İnşallah biz de hayırlısı ile anne olacaz. Birbirimizden duayı eksik etmeyelim. Müminin mümine duası daha makbul. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin.Yaptım canım negatif. olsaydı çıkardı zaten 10 gün geçti ilişki üzerinden adetimde hala gelmedi. Ama kaç aydır ilk kez bu kadar heveslendim .
saol cano aynen çıkmadık candan ümit kesilmezmişçok geçmiş olsun canım rabbimden umut kesilmez inşallah çok zor bi durum.. rabbim yardımcınız olsun.
Yaptım canım negatif. olsaydı çıkardı zaten 10 gün geçti ilişki üzerinden adetimde hala gelmedi. Ama kaç aydır ilk kez bu kadar heveslendim .
Beni de uyku tutmadıydi dolaştım sitede ole
Oyle dusunme belki gec dollenmedir?adet gelmeden umutsuzluk olmasin...
Regl olmadın mı ne zamandı bat canm
30 mart canım . olmadım hala normalde gecikme olmaz tam tersi 1 2 gün önce ya da günümde olurdum genelde
Cnm üzülme. Ben de bu ay çok inanıyordum olacak diye. 9 sene cocugu olmayan bi arkadaşımın haline çok üzülmuştüm bir gün. Ve Allahım ben de cok istiyorum ama sıramı ona veriyorum once onun olsun dedim. Şu anda 20 günlük bi kızı var masallah. Dedim bana geldi sıra bu sefer diye. Umutla beklerken kırmızılar erken geldi bi de üstelik. O evrede sayfaya dahil oldum. Gördüm ki yalnız değlmişim. Allah büyük umudu kesmek yok. Her türlü tedaviye basvurcaz. Biz önce gerekeni yapalım sonra da tevekkül edelim. İnşallah biz de hayırlısı ile anne olacaz. Birbirimizden duayı eksik etmeyelim. Müminin mümine duası daha makbul. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin.
Eee testte yaptın çıkmadı öyle mi
yazmışsın canm üstte şimdi gördüm. Kan testinde sıfır çıktı he allah allah vardır belki biraz daha bekle bakalım
.He bende bişey söylicen sandım öyle yazınca :))
Bende çook beğendim maşallahAyy kuzum beniim sağol allah razı olsun öyle çekiyorum işte habire çook seviyorum foto çekmeyi napim
Çıkmadı canım . bakalım inofolic alacağım yarin 3 ay öncede geciktirdi onu kullandım geldiydi adetim . ama o zamanda kafa karışıklığı ydi . adetin 3 gün geçince 0 çıkmıştı gecikmenin 10. Günü 5 çıkmıştı ve lekelenmem basladiydi. 13. Günü de 0 çıktı ve kırmızılar gelmişti. Doktor 5i gebelik yok sayiyoruz demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?