Gebe kalamayanlar buraya.....

Ya iste her ay bekliyoruz bi umutla ama ilk kez bu ay ilk gebeligimde ki belirtileri yaşadım. Önceden en ufak belirti olmazdı o yüzden sadece beklerdim ama bu sefer umutlandim ondan üzüldüm . hayırlısı olsun. Varsa nasbimizde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim . burada paylaşmak nasip olur inşallah .

KIZLAAAR BEN YARIN MEMLEKETE DR A GİDECEĞİM DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN OLUR MU PEK GİRMEYEBİLİRİM DUA EDİN BOL BOL
İnsallah hayırlı haberler ile dönersin ttlm. Ama aklnda bulunsun ben medicenterda sezgin bey var. Ona gidiom. Ona tedaviye gidip bebek sahibi olan benim tanıdığm 2 kişi var. Bi de erzurumda bi doktor daha var adını unuttum ona da gidebilirsin. Her seferinde memlekete gidip gelmek hem zor olur hem de masraflı

Cnm en azından bi idrar testi yap evde. Ne olur ne olmaz

hayırlı olsun canım bu ay bereketli çıktı valla :)

Rabbim yardimcisi olsun şifa bekleyen bütün kullarina şifalar versin insaallah

O kadar çok tutunamayan diş gebelik olan vakalar varki bide senin doktor saglamci galiba biraz ama yinede aciklasaydi keşke.onlar için 2000 e doğru şekilde gelmeyen HCG ler diş gebelik veya anomali yani normal olmayan gebelik sayiliyor.benim düzenli katlamamisti mesela diş gebelikmis ama Gerzek Doktorum anlamamisti.sen sikma canini zaten doğal olarak 2 günde kan vermeye devam edilen nasilsa.o dik baksa ne olur bakmasa ne olur.çokta tinnn bebis tutunup gelissinde olmadi değiştirsin doktoru canim benim

canım sen başka doktora git öyle bişey olamaz dış gebelik olsa ağrın olurdu kimyasal olsa kanaman olurdu

Hani sen gece kalkmiyodun yaaaa iste öyle kaldirirlar adami :)) benim hepten sapitti ölçümler 13.7 mm yumuryam kayip bugün yumurtlama günüm yumurta nerdeeee :))))

Arkadaşlar ben internette yumurtlama zamanı hesaplıyorum hepsi farklı diyor anlamadım bana yardım edin ne olur. Ben 25Mart ta regl oldum 30 günde bir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…