Gebe kalamayanlar buraya.....

slm kızlar bende sabah beyaz bi akıntı oldu şimdi ise parçacık şeklinde bi kanamam oldu adetime 2 hafta oldu tedirginim ya

aynen canım benimde moralim bozuk sabah beyaz akıntım vardı biraz öncede parçacık şeklinde kanama oldu korkuyorum

hadi yaa:teselli: eminmisin ya hayırlısı olsun be bitanem sakın bak üzülüp ne yapma bende hep hüngür hüngür aglıyodum hasta olunca ama sanki oldu hani hamişmi oldum zeynepcigim eminol allahım onun vaktini saatini yazdı ve bizim sabrımızı ölçüyo burdan yalvarıyorum bizimde kucagımızı cabucak doldursunda iki kuruşluk insanlara bak bir bebegi bile olmadı dedirtmesin....

canım adetime iki hafta var adet olmadım ama parça şeklinde kanama oldu adetime var daha

canım adetime iki hafta var adet olmadım ama parça şeklinde kanama oldu adetime var daha

canım dikkat et kendine ştmş olmayasınnn.. kuzum bide özel olacak yanlız ilişki anında zorlanma oldu ise oda ufak 1 kan gelmesine neden olurr pembemsi 1 akıntı

eeeeeeeeeeeeee kızlar anlatın benim koçişin arkadaşları geldi onlarla beraber ben yalnızım sizlere takılayım

gün ağırınca boynum bükülr dalarım uzaklara gönlm sıkılır .... ben geldimm siiizz yokssuunnzz burdasınzda sess yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…