- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.021
yakışmış tatlımmm:)))Vala en son kasımda boyatmıştım canm çok açıktı onun üstüne çikolata kahve yaptım galiba o zamandan beri de boyamıyorum :)) dipleri çıksın istedim ombre istiyodum zaten oldu kendi kendine :))
Canim net cekmiyor pek burada nedensebazi seylere bakamıyorumcanm sana yazmıştım sabah atladın mı
Bak heleeee!...ayni benim gibi bizimki kediyi seviyo ama oyle icten oyle guluyo ki onu bile kiskaniyombi de diyorum bebis verince sen beni gormezsin diyorum o da asil sen yuzume bakmazsin diyo...aman olsun da ben kendimi hatirlatirim
Inşallah canim bakalim seninki de uykucu cikacak mi :)Kizlar yarinda benim ikili test var sabah bakalm insallah saglicakla görürüm yine bebisimi
14ünde inşallah :) ikili teste bir hafta gec gitsem belli olurdu aslında ama olsun napalım son 13 gün :)belli olmaz tabi :) ne zaman randevun? cinsiyet belli olur senin bu sefer
kız ben kürtaj oldum ama halaaa adet olamadım 1 ay olduSağol kuzum eminim sana da yakışır
bende çikolata kahve yapacam:))))kıskandımkız ben kürtaj oldum ama halaaa adet olamadım 1 ay oldu(kürtaj olalı ama adet olamadım ya
bende çikolata kahve yapacam:))))kıskandımkız ben kürtaj oldum ama halaaa adet olamadım 1 ay oldu(kürtaj olalı ama adet olamadım ya
Canim net cekmiyor pek burada nedensebazi seylere bakamıyorum
kız ben kürtaj oldum ama halaaa adet olamadım 1 ay oldu(kürtaj olalı ama adet olamadım ya
Cikss :) bugünden gitti artık :)He anladım canm o zamn tekrar kopyaladım
Canm günaydın bişey sorcam ben ateş ölçümü yapıyorum ya bu gece çok sıkıştım wc ye kalkmamak için çok direndim ama yapamadımsaat 5.30 du o zaman ölçmedim akıllı gibi en azından karşılaştırırdım. Uyudum 1 saat sonra kalkıp ölçtüm 6.30 dagüvenibilir miyim bugün çıkan sonuca
bende çikolata kahve yapacam:))))kıskandım
kız bende çikolata kahve yapacam kıskandım..kuaföre mı boyattınNormal olması lazım anca toparlar vücudun kendini sıkıntı yapma canm
Cikss :) bugünden gitti artık :)
kız bende çikolata kahve yapacam kıskandım..kuaföre mı boyattın
aaa ciddi misin ne güzell:))))peki markası ne hatırlıo musun kaç numara bende alacammm:=)))Yoo eşim boyadı :))
aaa ciddi misin ne güzell:))))peki markası ne hatırlıo musun kaç numara bende alacammm:=)))
Ben dorelik olmasın içinde dedim koleston aldım sanırım diğerlerinde Dore var canm bakayım birazdan yazayım numarasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?