Gebe kalamayanlar buraya.....

İnşallah tatlı ve süslü bir kız verir Allah sana. Ne yaptın tatlım nasıl gidiyor bu miniş kız çalışmaları

Ayy kız içimi bi hoş ettin inşallah hepimize de nasip olur miniş miniŞ kızlar vala çalışma oluyo da reglimi bekliyorum işte. Eşim de gitti bugün gene artk bitirir de gelir heralde. Gelsin de doktora gidelim

Hani sen gece kalkmiyodun yaaaa iste öyle kaldirirlar adami :)) benim hepten sapitti ölçümler 13.7 mm yumuryam kayip bugün yumurtlama günüm yumurta nerdeeee :))))

Ayy vala yeminle sen geldin aklıma aha dedim allah böyle yapar adamı vala abla çook sıkıştım yaa hatta bayağı direndim ama baktım olcak gibi değil dedim artk kalk kalk kalk olmicak böyle yatağa işemek daha iyi mi

Dur sen bak görcen ben ona yumuk elli tatlı mı tatlı süslü kız bebiş vereyim de gözü beni görmez heralde ondan sonra :))) ama bu seferde üzülürüm heralde acaba beni sevmiyo mu diye :))
Bak heleeee!...ayni benim gibi bizimki kediyi seviyo ama oyle icten oyle guluyo ki onu bile kiskaniyombi de diyorum bebis verince sen beni gormezsin diyorum o da asil sen yuzume bakmazsin diyo...aman olsun da ben kendimi hatirlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…