Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar bn hastanedym sbh ck kçk ve ck pembe ack lekelnmem oldu dun aksmda vrdı. Ama smdi sbhtn beri yok. Burada alttn ultrasona grdm kist cktı yumurtalgmda c mralm bozk

Kızlar bn hastanedym sbh ck kçk ve ck pembe ack lekelnmem oldu dun aksmda vrdı. Ama smdi sbhtn beri yok. Burada alttn ultrasona grdm kist cktı yumurtalgmda c mralm bozk
Cnm sıkma canını ya. Moralini iyi tut bebek etkilenmesin. Kisti olup da sağlıklı hamilelik geçiren çok kişi var. Hatta doğumdan sonra da kaybolmuştu bi arkadaşınki. Hiç üzme kendini. Hiç sıkıntı etme her şey güzel olacak inşallah

Bebk iyi keseyi gördk mansallah ama korkuorm işte

Hç blmiorm ya dha 2ay öne alttn muayne oldm bse yktu. Doktr önmli del dedi ama blmiorm

E tamam kuzum niye canını sıkıyon o zaman. Yani beni düşün mesela kistim var hamile kalamıyorum ama bi gün kaldığımda da allahın izniyle bi sorun olmicak. Küçük küçük oluşan önemsiz kistlerdendir o bebeem i hatırlasana hem kisti var hem bebişi yapma kuzum bebişi de rahatsız etme kendini de tamam mı

tmm canm saolasn insan kafaya takıo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…