- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.041
Sen simdiden ozlemisssiiiiiinnnnn!...Evet yaa bende öyleyim diyorum ki eşime ben zaten sen bebeği daha çok seversin diye doğurmuyorumOda diyo benm bebeğim sensin oda ikimizin bebeği :)) yani o şekilde arayı buluyo eşşek
Sen simdiden ozlemisssiiiiiinnnnn!...
Kızlar bn hastanedymsbh ck kçk ve ck pembe ack lekelnmem oldu dun aksmda vrdı. Ama smdi sbhtn beri yok. Burada alttn ultrasona grdm kist cktı yumurtalgmda c mralm bozk
Cnm sıkma canını ya. Moralini iyi tut bebek etkilenmesin. Kisti olup da sağlıklı hamilelik geçiren çok kişi var. Hatta doğumdan sonra da kaybolmuştu bi arkadaşınki. Hiç üzme kendini. Hiç sıkıntı etme her şey güzel olacak inşallahKızlar bn hastanedymsbh ck kçk ve ck pembe ack lekelnmem oldu dun aksmda vrdı. Ama smdi sbhtn beri yok. Burada alttn ultrasona grdm kist cktı yumurtalgmda c mralm bozk
Hç blmiorm ya dha 2ay öne alttn muayne oldm bse yktu. Doktr önmli del dedi ama blmiormAllah allah o nası oluyomuş öyle yayeni mi oluşmuş peki
Bebk iyi keseyi gördk mansallah ama korkuorm işteCnm sıkma canını ya. Moralini iyi tut bebek etkilenmesin. Kisti olup da sağlıklı hamilelik geçiren çok kişi var. Hatta doğumdan sonra da kaybolmuştu bi arkadaşınki. Hiç üzme kendini. Hiç sıkıntı etme her şey güzel olacak inşallah
Yok yok korkma Allahın izniyle her sey güzel olacak. Lütfen sıkma canını hem bebişi hem de kendini üzmeBebk iyi keseyi gördk mansallah ama korkuorm işte
Yarın bi ölç bakalım ona göre değerlendiririzYaa tüh36.8 çıkmıştı keşke doğru olsaydı yaa hiç mi kurtarmıyo kıız
Mralm bozldu işte doktr o sorn deil dedi ama üzldm yats yptlr yatıorm işteYok yok korkma Allahın izniyle her sey güzel olacak. Lütfen sıkma canını hem bebişi hem de kendini üzme
Hastaneye mi yatırdılar cnmMralm bozldu işte doktr o sorn deil dedi ama üzldm yats yptlr yatıorm işte
Hayrdir cano????Kızgınım aslında ona ...
Canim nasil olusmus o?klomen kullanmis miydin?skma canini bebisini dusun...saglikla devam ediceksin insallah...gecmis olsun Rabbim sifa versin melegini korusun....Mralm bozldu işte doktr o sorn deil dedi ama üzldm yats yptlr yatıorm işte
Evt.. kanamam vr die dha dgrusu lekelnme ama sbhtn beri yk ck sukrHastaneye mi yatırdılar cnm
amn saol cnm Kullanmadm canım bse 2ay önce yktu bse smdi çktıCanim nasil olusmus o?klomen kullanmis miydin?skma canini bebisini dusun...saglikla devam ediceksin insallah...gecmis olsun Rabbim sifa versin melegini korusun....
Hç blmiorm ya dha 2ay öne alttn muayne oldm bse yktu. Doktr önmli del dedi ama blmiorm
Yarın bi ölç bakalım ona göre değerlendiririz
tmm canm saolasnE tamam kuzum niye canını sıkıyon o zaman. Yani beni düşün mesela kistim var hamile kalamıyorum ama bi gün kaldığımda da allahın izniyle bi sorun olmicak. Küçük küçük oluşan önemsiz kistlerdendir obebeem i hatırlasana hem kisti var hem bebişi yapma kuzum bebişi de rahatsız etme kendini de tamam mı
Hayrdir cano????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?