Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayyy senin yanaklarini mincirasim grldi yaaa:)deliii...sorma kuzum ya kina gecrsindr bile yaptila yapicaklarini bana...ama sukur diyelim...benmkiler yanimda degil seninde yaninda tatli kv varkp yasiyomu canim?

Vala benm de böyle senii @zumrutanka ablayı bebeem i yaren92 i tm26 umutbitmz ii mutlu umutlu yu daha kim varsa hepinizi kucaklamak geliyo içimden. Sen niye bu kadar tatlısın kız bakma kuzum bende yaşadım ufak tefek şeyler. Herkeste var işte az biraz. Yok kuzum kp eşim 6 yaşındayken vefat etmiş. O konuyu hiç sorma vala eşim çok yaralı anlatamam..

Gunaydin cano...bi kac hamisimiz daha oldu biliyosundur belki...biz de iyiyiz bekliyoz sen napiyosun?ne asamadasin?
iyiyim canım benim napayım aysonu işler derken giremedim pek. ben bu ay kendimi nadas a aldım ne ateş ölçtüm ne ovülasyona baktım adeti bekliyorum bikaç günüm kaldı ohh bee ne güzelmiş böyle dünya varmış kafam rahatladı bu ay

Ayyy bana dedi:))))Allah rahmet eylesin kuzum...neyse cano misafirin gelcekmis galiba ben mesgul etmiim seni...kolay gele bende birazdan kalkip ev islerini yapcam biraz ozlem gideriiim dedim

Aynen canim bat ne zaman?benim 14 yada 15inde...

Ayyy bana dedi:))))Allah rahmet eylesin kuzum...neyse cano misafirin gelcekmis galiba ben mesgul etmiim seni...kolay gele bende birazdan kalkip ev islerini yapcam biraz ozlem gideriiim dedim

Amin sağol tatlm benm. Hee sana didim vala bende kaldırayım gaari totoyu artk hadi sana da kolay gelsin canm

Bn cektirdim iyi gecti canim...o da cikti aradan...biz seninle beraber olurduk bu ay erkensin...insallah olmazsin...
benim günlerim bi ara şaştı da artık eskisi gibi 28 de bi oluyorum ondan karıştı biizmkiler sanırım valla benim hiç umudum yokta bakarsın o güzel haber önce senden gelir

oyyy kuzum sevgi kelebeği bu yaaa kendi de minnacık zaten

benim günlerim bi ara şaştı da artık eskisi gibi 28 de bi oluyorum ondan karıştı biizmkiler sanırım valla benim hiç umudum yokta bakarsın o güzel haber önce senden gelir
Nerdeeeee???insallah beraber veririz bu haberi...bu ay dinlemicem kendimi her ay nerdeyse tum gebelik belirtisini yasadim...sadece adet gecikmesi haric:)))gerci o belirtiler adetin de habercisi de...o yuzden bakmicam nerem agriyo nerem sisti diye tikadim kulaklarimi

valla kuzum ben bu ay öyle yaptım inan bana okadar güzelmiş ki kafaya takmaktan uykumu bile alamıyodum bu ay yedim içtim gezdim mutlaka yapmak lazım inşallah olmazsın da gerek kalmaz da Rabbim tüm isteyenlere versin buda biizm imtihanımız işte

Bende seni kucaklarm ki bde aglarm öle bi fülerm bi aglarm işte

Evt cnm carsmba gnu hastanye yatrdlr lekelnmem vr die dha dun cktm sag yumurtalgmda kist cktı 18mm gezinrkn kanamam oluo yatarkn bse yk. Doktr gebelk saglklı ilerlio dedi ama blmiorm kesede gözktü ck sükr.
canım benim hiç moralini bozma bak bize en yakın şahit @pembebasliklikiz ipekti çok şükür gayte güzel gidiyor herşey. hem bak herşey yolundaymış üzme canını bazı veletler anneye pek naz yapıyor herşey güzel olur sen içini ferah tut bebeğine güven bisüre pek hareket etme yat dinlen kafanı da kötü düşüncelerle yorma

Baya nazlı teyzesi :) bde babası gbi agr kanlı olck sanırm geznmyi pk sevmio :) esmde öledr. Saol mraln içn canım. Umarm bse olmz yvruma btane kaybttm unu kaybtmem insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…