- 22 Şubat 2015
- 131
- 123
- 103
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.601
yok canım hamdolsun aynı şehirde bile değiliz ama gidip geldikçe halleri tavırları bu şekil yani bende kaynımla 1 sene yaşadım seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin tez zamanda kurtulursun inşallahHep ayni be cnm bak biz ev aldık babamla eşim kredi çekti 1 kuruş paraları geçmedi hatta almayın borçlar bitsin dediler. Kaynim yanımızda kalıyor ama onların borcunu ödüyor . kaynim da 3 5 para verir diyoruz 1 2 geçsin bi borçlar bitsin diyorlar. Ben düğün zamanı 3 bilezik 5 bilezik pazarlığı oldu utanç verici bi durum kaynanam hep kızım derdi bana eğer ben senin kızından kızını nasıl evden cikartacaksan beni de öyle al dedim sen kısımla kendini bir tutma dedi. Eşimi sevmesem gelin gelinecek bi aile değil . sizdre mi beraber yaşıyorsunuz
Aaaaaaaaaa terbiyesiz ahlaksız edepsizler inanamıyorum yaren yaa inanamıyorum böyle bişey olamaz töbeler olsun allahım kınamıyorum tamamya nası senin yatağında yatarlar kızım nerde görülmüş buu!!! Kız ben bigün anneme gittim de kayınvalidem beni aradı kızım odandan süpürgeyi alabilir miyim diye allah kahretmesin bu nası yetiştirme tarzı böyle yazık yaa anası öyle yetiştirmiş diye aklı yok mu bunların. Eşin bişey demiyo mu bu olanlara canm çok afedersin nereli eşin??
yok canım hamdolsun aynı şehirde bile değiliz ama gidip geldikçe halleri tavırları bu şekil yani bende kaynımla 1 sene yaşadım seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin tez zamanda kurtulursun inşallah
geçen bir haftalığına yanlarına gittik kafayı yedirdiler resmen bana etkisinden çıkamadım hala rüyalarımda bile onlarla uğraşıyorum eşim tayini memleketine aldırmaya çalışıyor içten içe dua ediyorum inşallah olmaz diye çünkü eşim ailesine aşırı düşkün öl deseler ölür eğer gidersek bu evlilik yürümez adım kadar eminim yaniHep ayni be cnm bak biz ev aldık babamla eşim kredi çekti 1 kuruş paraları geçmedi hatta almayın borçlar bitsin dediler. Kaynim yanımızda kalıyor ama onların borcunu ödüyor . kaynim da 3 5 para verir diyoruz 1 2 geçsin bi borçlar bitsin diyorlar. Ben düğün zamanı 3 bilezik 5 bilezik pazarlığı oldu utanç verici bi durum kaynanam hep kızım derdi bana eğer ben senin kızından kızını nasıl evden cikartacaksan beni de öyle al dedim sen kısımla kendini bir tutma dedi. Eşimi sevmesem gelin gelinecek bi aile değil . sizdre mi beraber yaşıyorsunuz
:)) Deli :)) tamam ama belki sabah çatladı ertesi sabah da etkisi geçmişse nolcakmalum eşim akşam geldi yani 9 gibi falan oldu olay
geçen bir haftalığına yanlarına gittik kafayı yedirdiler resmen bana etkisinden çıkamadım hala rüyalarımda bile onlarla uğraşıyorum eşim tayini memleketine aldırmaya çalışıyor içten içe dua ediyorum inşallah olmaz diye çünkü eşim ailesine aşırı düşkün öl deseler ölür eğer gidersek bu evlilik yürümez adım kadar eminim yani
ben abartıyormuşum onlar bizim iyiliğimizi istedikleri için öyle yapıyorlarmış aslında beni kızları gibi görüyorlarmış falan filan hepsi hikaye işte ona öyle görünüyorlarKotu olur canım ya . iyi olsalar olur da yakin olmak zor. Benim eşimin imkânı olsa o istemiyor yakin olmak. Çünkü kendisi görüyor olmadığı illa bi sorun oluyor iyi de olunsa. Senin esin ne diyor arada ki soruna
ben abartıyormuşum onlar bizim iyiliğimizi istedikleri için öyle yapıyorlarmış aslında beni kızları gibi görüyorlarmış falan filan hepsi hikaye işte ona öyle görünüyorlar
Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın canım ya inan kaç senedir doğu hizmeti diye köy köy geziyoruz susuzlukta gördük elektriksizlikte istanbulda doğdum büyüdüm soba nedir bilmezdim hepsini tattım varlıktan yokluğa geldim şimdide tam doğu hizmeti bitecek rahat nefes alacağım derken onlar bana ağır gelir kaldıramam yani rahat etmek bizimde hakkımızKotu olur canım ya . iyi olsalar olur da yakin olmak zor. Benim eşimin imkânı olsa o istemiyor yakin olmak. Çünkü kendisi görüyor olmadığı illa bi sorun oluyor iyi de olunsa. Senin esin ne diyor arada ki soruna
Belki aksam catladi seker bilemeyiz yumurtanin insafina kalmis bisibenim grafiğe gore ateş o gün düşmus sonra çıkmış. O zaman benim yumu catladi e bebek olmadıysa böldü ona e hani 14 gün sonra bat oluyordu. İhtimaller zinciri iste belki senin yum bekledi çatlayan yumurtadan ümit kesilmez
Bartın canım. Esim bisi dese de onların evinde kaldığımız için pek bisi değişmiyor. Bizim gorumcemle aramızda bi laf oldu KV resmen kapıyı gösterdi. Hakkini yiyemem eşim hep beni korudu ailesine karşı. Ama ayrı eve çıkma şansımız yoktu evlenmeseydik borçlar hic bitmiyordu . zaten 4 sene nişanlı kaldık. Esim kaynima evde atletle gezme der KV ne var onda gezsin der. Gerçekten sorumsuzlar bugün varsa yeriz yarin yoksa bakarız ama havamizdan geçilmez tarzdalar . bize idare edin diyorlar ama her ay elbise alışverişi yapılıyor . daha neler neler .
Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın canım ya inan kaç senedir doğu hizmeti diye köy köy geziyoruz susuzlukta gördük elektriksizlikte istanbulda doğdum büyüdüm soba nedir bilmezdim hepsini tattım varlıktan yokluğa geldim şimdide tam doğu hizmeti bitecek rahat nefes alacağım derken onlar bana ağır gelir kaldıramam yani rahat etmek bizimde hakkımız
cümleten hayırlı geceler hanımlar
Of yaa orta yerimden çatlicam yemin ederim çook üzüldüm ve çok sinirlendim yaa hepsini sıra dayağına çekesim geldikıyamam ben sana yaa nereye düşmüşsün böylee peki ailen biliyo mu bu durumları onlar ne diyo
Benmde öyle olmuş cumartesi 35.6 pazar günü pazar 36.2 olmuş 36.1 sonra yükselmiş devam ediyo bakalım inşaallah düşmez ama bilmiyorum işte
cümleten hayırlı geceler hanımlar
Annemler gelip gördükleri için biliyorlar. O yüzden ev almamızı çok istiyorlardı. Babam kredi çekti eksiğimiz vardı kvler almayın dediler babamlar kotu gün parasını gönderdiler bi evimiz olsun diye . kvler önem vermez kayınpeder biz babamizdan bisi görmedik der durur önem vermez. Bu evi almışlar ama 16 senedir mutfak dolabı yok. Ne durumları olmasa amenna ama hep boşa giden paralar ve borçlar. Evlendim evleneli boyle. Gecen KV kredi bitince rahatlicaz dedi anne öyle deme sen ne zaman öyle desen bu borçlar hic bitmiyor dedim bitecek inşallah rahat edeceğiz diyor ama rahat eden ben olmuyorum ki
7si dimi bat bisi de kalmadı. Gecen adetin kaç dereceyken geldi
Ben sana diyim yavrum sende peygamber sabrı var! Allah yardımcın olsun dicek kelime bulamıyorum. Mutfak dolabı yok 16 senedir para olmadığından değil hemde tamamen keyfi he pesss!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?