Gebe kalamayanlar buraya.....

yok canım hamdolsun aynı şehirde bile değiliz ama gidip geldikçe halleri tavırları bu şekil yani bende kaynımla 1 sene yaşadım seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin tez zamanda kurtulursun inşallah

Bartın canım. Esim bisi dese de onların evinde kaldığımız için pek bisi değişmiyor. Bizim gorumcemle aramızda bi laf oldu KV resmen kapıyı gösterdi. Hakkini yiyemem eşim hep beni korudu ailesine karşı. Ama ayrı eve çıkma şansımız yoktu evlenmeseydik borçlar hic bitmiyordu . zaten 4 sene nişanlı kaldık. Esim kaynima evde atletle gezme der KV ne var onda gezsin der. Gerçekten sorumsuzlar bugün varsa yeriz yarin yoksa bakarız ama havamizdan geçilmez tarzdalar . bize idare edin diyorlar ama her ay elbise alışverişi yapılıyor . daha neler neler .

geçen bir haftalığına yanlarına gittik kafayı yedirdiler resmen bana etkisinden çıkamadım hala rüyalarımda bile onlarla uğraşıyorum eşim tayini memleketine aldırmaya çalışıyor içten içe dua ediyorum inşallah olmaz diye çünkü eşim ailesine aşırı düşkün öl deseler ölür eğer gidersek bu evlilik yürümez adım kadar eminim yani

:)) Deli :)) tamam ama belki sabah çatladı ertesi sabah da etkisi geçmişse nolcak malum eşim akşam geldi yani 9 gibi falan oldu olay

Belki aksam catladi seker bilemeyiz yumurtanin insafina kalmis bisi benim grafiğe gore ateş o gün düşmus sonra çıkmış. O zaman benim yumu catladi e bebek olmadıysa böldü ona e hani 14 gün sonra bat oluyordu. İhtimaller zinciri iste belki senin yum bekledi çatlayan yumurtadan ümit kesilmez

Kotu olur canım ya . iyi olsalar olur da yakin olmak zor. Benim eşimin imkânı olsa o istemiyor yakin olmak. Çünkü kendisi görüyor olmadığı illa bi sorun oluyor iyi de olunsa. Senin esin ne diyor arada ki soruna

Kotu olur canım ya . iyi olsalar olur da yakin olmak zor. Benim eşimin imkânı olsa o istemiyor yakin olmak. Çünkü kendisi görüyor olmadığı illa bi sorun oluyor iyi de olunsa. Senin esin ne diyor arada ki soruna
ben abartıyormuşum onlar bizim iyiliğimizi istedikleri için öyle yapıyorlarmış aslında beni kızları gibi görüyorlarmış falan filan hepsi hikaye işte ona öyle görünüyorlar

ben abartıyormuşum onlar bizim iyiliğimizi istedikleri için öyle yapıyorlarmış aslında beni kızları gibi görüyorlarmış falan filan hepsi hikaye işte ona öyle görünüyorlar

Sen uzakta olduğun için sanslisin bende eşim boyle dusunmedigi için .. Senin içinde zor. Aslında kimse bizim iyiligimiz sözde iyiligimizi dusunmese daha iyi olacak . ne diyeyim inşallah olmaz tayin isi huzurunuzdan daha önemli değil. Elbette esimizin aileleri ama sonuçta bizde bir aileyiz .

Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın canım ya inan kaç senedir doğu hizmeti diye köy köy geziyoruz susuzlukta gördük elektriksizlikte istanbulda doğdum büyüdüm soba nedir bilmezdim hepsini tattım varlıktan yokluğa geldim şimdide tam doğu hizmeti bitecek rahat nefes alacağım derken onlar bana ağır gelir kaldıramam yani rahat etmek bizimde hakkımız

Benmde öyle olmuş cumartesi 35.6 pazar günü pazar 36.2 olmuş 36.1 sonra yükselmiş devam ediyo bakalım inşaallah düşmez ama bilmiyorum işte

Of yaa orta yerimden çatlicam yemin ederim çook üzüldüm ve çok sinirlendim yaa hepsini sıra dayağına çekesim geldi kıyamam ben sana yaa nereye düşmüşsün böylee peki ailen biliyo mu bu durumları onlar ne diyo

Anlıyorum canım eşinden anlar inşallah gitseniz bile yuvaniza karıştırmaz inşallah . anamizin babamızın evinde görmediğimiz yasamadigimiz neleri yaşıyoruz. İnşallah çektikleri ne değerde rahat edersiniz canım. Bazen agirda gelse yaşananlar çok şükür diye biliyorum esimden yana .

Annemler gelip gördükleri için biliyorlar. O yüzden ev almamızı çok istiyorlardı. Babam kredi çekti eksiğimiz vardı kvler almayın dediler babamlar kotu gün parasını gönderdiler bi evimiz olsun diye . kvler önem vermez kayınpeder biz babamizdan bisi görmedik der durur önem vermez. Bu evi almışlar ama 16 senedir mutfak dolabı yok. Ne durumları olmasa amenna ama hep boşa giden paralar ve borçlar. Evlendim evleneli boyle. Gecen KV kredi bitince rahatlicaz dedi anne öyle deme sen ne zaman öyle desen bu borçlar hic bitmiyor dedim bitecek inşallah rahat edeceğiz diyor ama rahat eden ben olmuyorum ki

Ben sana diyim yavrum sende peygamber sabrı var! Allah yardımcın olsun dicek kelime bulamıyorum. Mutfak dolabı yok 16 senedir para olmadığından değil hemde tamamen keyfi he pesss!

Ben sana diyim yavrum sende peygamber sabrı var! Allah yardımcın olsun dicek kelime bulamıyorum. Mutfak dolabı yok 16 senedir para olmadığından değil hemde tamamen keyfi he pesss!

İste herkeste onlar öyle alismis diyorlar . annem tanidikla konuşurken eşimin ailesi hakkin da o aile de bi tek o var diğerleri bos demişler. Esim bana diyor sen olmasan bizim hiçbir şeyimiz olmazdı diye. Dugunumuz olacağı zaman bile eşimin parasını hep kredi borçlarına harcadılar eşim kızdı baktı bisi alan yok beyaz eşya borcuna girdi kvler simdi zamanimiydi dediler. O yüzden diyorum ya benden bu konu da daha sanslisin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…