- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.621
Vala tam günü belli değil de ben 35 günde bir diye hesapladım 7 si oluyo evet.
Eki Görüntüle 1480489
İste herkeste onlar öyle alismis diyorlar . annem tanidikla konuşurken eşimin ailesi hakkin da o aile de bi tek o var diğerleri bos demişler. Esim bana diyor sen olmasan bizim hiçbir şeyimiz olmazdı diye. Dugunumuz olacağı zaman bile eşimin parasını hep kredi borçlarına harcadılar eşim kızdı baktı bisi alan yok beyaz eşya borcuna girdi kvler simdi zamanimiydi dediler. O yüzden diyorum ya benden bu konu da daha sanslisin .
Benimde belli değil ya kaç dereceyle adet olduğum köye gitmistim olcemedim ama suan yuksek o belli. Seninde düşmez inşallah gelsin ufaklık kız olursa süslü cicili bicili olur gerçi erkek olsa da sen suslersin sekil yaparsın saçları
Ah canm benm vala dertlendim he senin yüzündeenInşaallah en kısa zamanda kurtulur rahata huzura kavuşursun bizde o günleri duyarız senden inşaallah üzülme olurmu yıpratmalarına izin verme seni. Hem zaten sen çok güçlüsün ki bu zamana kadar hâlâ ordasın. Az daha sabret bakalım sabrının sonu selamet demişler
Demi yaa allah seni güldürdün geneinşaallah kuzum yaa inşaallah bekliyorum bakalım heyecanla sana da bana da nasip olsun bu ay. 14ü evlilik yıldönümümüz yaa eşi benzeri olmayan bi hediye olmaz mı sence de koyarım testi kutuya hediye paketi yapar veririm off yaaa keşke...
Alistim canım üzülüyorum falan ama geçecek diyorum esimi çok seviyorum o beni anlıyor. İnşallah yeni gelin gibi evini de duzecegim . aksam aksam içimi disimi döktüm ortalığa ne bulamazlar onlar ben gibi gelin heyyyy hey
Hemde ne hediyeileride bizim veletleri yumurtam diye severiz biz he .
Kesinlikle katılıyorum bulamazlar tabiolsun biraz da olsa rahatlamışsındır Ayy bugün hava çok güzeldi deminamacı sermeye çıktım yağmur atıştırıyo bu İzmir'in havasına hakkaten güvenilmiyo :))) öff şimdi yatakta soğuktur ya amaan
Nisan ayı geldiği belli oluyor günü güneşle açıp akşamı bir anda yağmurla kapatiriyoruz
Kesin kesin
Canımmm iyi geceler güzel sohbetin için ayrıca tesekkur ederimbenim uyku geldi yatmayı teklif ediyor gelmişken kacirmayayim
Bizim burayı görsen gündüz vakti günlük güneşlikti. Şimdide kar yağıyor her yer bembeyaz olmuşNisan ayı geldiği belli oluyor günü güneşle açıp akşamı bir anda yağmurla kapatiriyoruz
Ablacimmm cokk sukurrr rabbime.. Uzulme demk kolaydr evet.. Insan ici hcbi sozu duymaz o aci dusunce yurege. Rabbim kimsenin gonlune bi aci vermesin insalkah.. Ve herkesin bekledigi o mujde hayrlsiyla gelir insallah.. Rabbim kimsenin kucagini bos brakmazz..üzülme demek kolay ama ne olursa olsun hayat hep devam ediyor.inşaallah sen hele bi git gelde kan vermeye.hayırlısıyla rabbim korusun bebeğinide senide.
Ayyy takvimde yapmisss Masssaaalllaaahhh....Allah sana bagislasin yavrunu canimAblacimmm cokk sukurrr rabbime.. Uzulme demk kolaydr evet.. Insan ici hcbi sozu duymaz o aci dusunce yurege. Rabbim kimsenin gonlune bi aci vermesin insalkah.. Ve herkesin bekledigi o mujde hayrlsiyla gelir insallah.. Rabbim kimsenin kucagini bos brakmazz..
Gunaydin ablaciiiimmm...ignenin agrilari varmi su an sende?Gunaydin hanimlar hayirli sabahlarimiz olsun :)
Hayirli sabahlar canlarrrr.. ..bakiyorum gece kaynatmisssiniz ben yokken@mdk35 ayyy kuzum delissiiin ya saati bile yazmis 9da olay oldu diye yarenim Rabbim yardimcin olsun...isin gercekten zor bende dugunde sknti cektim diyodum ama Allahtan evim ayri...senin durumun zor hakikaten...insallah bu sabrin sonunda Rabbim mukafatini verir....rahat huzurlu bi evin olur icinde de bebislerin
Ayyy senin yanaklarini mincirasim grldi yaaa:)deliii...sorma kuzum ya kina gecrsindr bile yaptila yapicaklarini bana...ama sukur diyelim...benmkiler yanimda degil seninde yaninda tatli kv varE koz napiim saati de önemli değil miikıyamam çok üzüldüm ya anlatmam. Küçük bişey olsa mızmızlanıyodum yaren92 in yazdıklarını okuyunca destur dedim kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?