Gebe kalamayanlar buraya.....

Baya nazlı teyzesi :) bde babası gbi agr kanlı olck sanırm geznmyi pk sevmio :) esmde öledr. Saol mraln içn canım. Umarm bse olmz yvruma btane kaybttm unu kaybtmem insallh
olmıcak annesi Allahın izniyle hem yavrum öteki kaybın talihsiz bir kazaydı ne olur kötü şeyler düşünüp bebişini de kendini de üzme yakında herşey düzelecek inan bana

olmıcak annesi Allahın izniyle hem yavrum öteki kaybın talihsiz bir kazaydı ne olur kötü şeyler düşünüp bebişini de kendini de üzme yakında herşey düzelecek inan bana
İnsallah canım saol verdigin moral için Allah razı olsun rabbim insallah en kısa zanda senide sevindirir

Vrdi cnm hmde 200mg gnde 3kere agr gelrmi blmem ki. hastanede 8saat arayla vriolrdı ama sermda devmlı takılydı kolmda dun aksmdn beri yatıorm ck skr yk lekelnmem ama az geznsem oluo

Yat dinlen canım kalkma bisi olmicak inşallah . yolunu bekledin ya nazlı ufaklık.

Gunaydin ablaciiiimmm...ignenin agrilari varmi su an sende?
ya bnde birşey yok geçen ayda olmadı.doktor 48 saat içinde ağrın olucak o zaman ilişki hemen dedi.hocam dedim benim ağrım olmuyor.ağrın olur dedi illaki :) ama normal hafifcecik nokta gibi batma oluyor oda zaten klomen kullandığımdan beri oluyor 2 aydır :)

Erkencisin seker ben zar zor ayrıldım yataktan . maşallah bak ateş yükseliyor. Benimde bugün 36.6 sabit gidiyi

İnşallah canım . eskisine gore rahatim bizimde zaten düğün zamanı başladı devamı da geldi. Güzel günler göreceğiz inşallah bizi uyku tutmayinca Daldık derinlere gece gece

ayyy benim cebimde internetim bitti evde tabletin internetinden bağlanırım artık.
umutbitmz herkes söylemiş zaten iyi şeyler düşüneceğiz tamam mı canım benim.Onlar dualarla geldi rabbim korur onları biz dua etmeye devam edeceğiz.
@uslutuba saldım çayıra mevlam kayıra takılıyosun bu sıralar bir bakarsın hamişsin ne güzel olur :)
bebeem nerelerde cam balkonu yıkayan olmadı hala bu kızın gidelim desteğe kızlar :) bu sabah bi kalktım düzce de kar yağdı yazıyordu.sabahın körü dedim okudum dedim bebeemin orayada bi bahar gelmedi he ne karı hala diye :)
yaren92 senin gecikmen birde geç döllenme çıkarsa ne güzel olur.ha bide rabbim sabırlar versin sana yardımcın olsun hiç kolay değil.şükür ki benim de evim ayrı.
aysima00 Allah bebeğinide senide korusun inşaallah güzel şeyler olacak onun için dua ediyoruz tatlım benim.
mutlu umutlu kaybolup gitme kız arada ses ver bebeği sildim kafadan bu ay gezdim dolaştım diyosun bizide silme he yanlışlıkla kafadan :)
@pembebasliklikiz ne oldu bulantıların gülüm benim o kadar dua ediyoruz inşaallah düzeliceksin Allahın izniyle.hem üzme kendini kilo verince bebeğine birşey olur diye.onun bu dünyada yiyecek ekmeği varsa rabbim onu senin karnında besler melekleriyle beraber canım benim :) biraz daha paniklerin azaldı sanki eskiye oranla dikkatimi çektide :)
tm26 nerelerde ki :)
zeynepsibel özledim kız seni ne burdan ne faceten sesin çıkmıyor senin :)

ben paydos eder kızlar bu akşam doktora gidicem yumurta çatlamışmı ona bakacak.dualarınızı eksik etmeyin.Alla!a emanet olun hepiniz.sizleri seviyorum

Valla ablacik maşallah sana tek tek sayfaları okuyup genel analiz yapıp tek tek cevap veriyorsun senin kayıp yumurta bebek olmuştur inşallah benim kinin noldugu daha belli değil

Vaay herkese yazmışsın ben yokum öyle olsun..

Kızlaaaar ya az önce wc ye girdim böyle açık kahverengi akıntım olduğunu gördüm kesin regl olcam tüh yaa ateşim de bugün 36.8 e yükseldi diye sevinmiştim yani neden böyle diyorum çünkü geçen ay da reglime 4 gün kala bu şekilde 36.8 di sonra düştü 36.1 le de regl oldum. Sanırım yine öyle olcak eyvahlar olsun yaa

üzülme canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlık yerinde olsunda bebişte gelir zamanı geldiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…