Gebe kalamayanlar buraya.....

sarilalim sıkı sıkı teletabiler gibi dobis gobeklerle

Dunyaca işim var mutfak bulasık dolu ele alınacak catal kask ble kalmams camasırlar sepetten tasmıs artık beyazları attm zor bela renklilern hddi hsabı yk hdi yıkattm asck halim yk lavabolar yıkancak duruo ev süpürlck duruo hdi bnlr btti dielm aksm ymk yaplck ah kızlar 3gun hastanede yattm ev nasl dagılmş saolsn dun öasayı ble esm kaldrdı afedrsnz lavaboya ble zor gdiorm

Güneş var ama kar soğuğu da var cam balkonumu yikayanim yok aman dikkat et der icime etmiyor muyum acaba diye kurt düşürürler ama kimse de totomu eriteyim az demez bebek doğunca görür onlar siz gelseniz cam mi yikarim ya ne laklak yapariz beee

Son düzenleme:
Boşver kuzum banarak yiyin yemeginizi annen gelemez mi? Ya diyorum benim kist kendi icinde kaniyordu seninki galiba normal kanama yapıyor yani kanamanin bebekle alakası yok

Hee benimki de düzgün çekmiyor bi el atsana ustam

Boşver kuzum banarak yiyin yemeginizi annen gelemez mi? Ya diyorum benim kist kendi icinde kaniyordu seninki galiba normal kanama yapıyor yani kanamanin bebekle alakası yok
Annem bkledi ztn hastanede ama gelemedi cnkü prsembe gnude kardesm amelyt olck pazartsi gnü tahlillri yaplck annem smdide onun pesnden gtck yani. Kesede sorn yk ztn ck skr ama senin kistn boyutu nydi cnm

Annem bkledi ztn hastanede ama gelemedi cnkü prsembe gnude kardesm amelyt olck pazartsi gnü tahlillri yaplck annem smdide onun pesnden gtck yani. Kesede sorn yk ztn ck skr ama senin kistn boyutu nydi cnm
Seninki 1.8 cm benimki 5.5 cmdi düşün bi patlasaydi direk ameliyat Allah korudu geçmiş olsun kardeşine yavrum simdiden eltin gelse olmaz mi diyecem ama gelir mi ki?

Seninki 1.8 cm benimki 5.5 cmdi düşün bi patlasaydi direk ameliyat Allah korudu geçmiş olsun kardeşine yavrum simdiden eltin gelse olmaz mi diyecem ama gelir mi ki?
Saol canm eltm ztn sbh glsi sobamı fln yakıvrdi salonu süprdü ama laminentn ack yerlerini kilimi süpürmedi ama. Onunda 2tane cocugu vr bitanesi ck yaramz bnmde 18mm×15mm yazıo bu mm ne ztn anlamadm bi trlü cm olark kç oluo cnm

Kızlar eşim için sizce keçiboynuzu kürü mü yapsam daha faydalı yoksa keçiboynuzu pekmezi mi içirsem yoksa çoban çökerten mi? Hangisi daha faydalı?

Ayyy takvimde yapmisss Masssaaalllaaahhh....Allah sana bagislasin yavrunu canim
Aminn.. Canimm insallah beni birakmaz.. Rabbim sonuna kadar nasip eyler.. Sizlerede insalkah bu duyguyu tatdrir.. Takvimi yaptim yaa hee.. Gordukce heycanlaniyorum.. Sabahdan beri ev temizledim. Öldüm. Yorgunluktan..

Bnde beraber yasiyorum diger yazdgnda dedigin gbi bazi seyler yasandikca sorun aliyor. Seninkiler fazlasimiss.. Gercekten dayanilmasi tahammulu olmayan bi nokta
. bnde cok problemler yasamistim. O yuzden simdi icim alaala yuzune bakmak gelmiyo icimden aklima syledikleri geliyo soguttular.. Ayni evde bunu cekmek ayri bi zorluk gulum.. Rabbim ysrdimcin oldun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…