- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.701
Vala benm de böyle senii @zumrutanka ablayıbebeem i @yaren92 i @tm26 yı umutbitmz ii @mutlu umutlu yu daha kim varsa hepinizi kucaklamak geliyo içimden. Sen niye bu kadar tatlısın kız bakma kuzum bende yaşadım ufak tefek şeyler. Herkeste var işte az biraz. Yok kuzum kp eşim 6 yaşındayken vefat etmiş. O konuyu hiç sorma vala eşim çok yaralı anlatamam..
Güneş var ama kar soğuğu da var cam balkonumu yikayanim yokayyy benim cebimde internetim bitti evde tabletin internetinden bağlanırım artık.
umutbitmz herkes söylemiş zaten iyi şeyler düşüneceğiz tamam mı canım benim.Onlar dualarla geldi rabbim korur onları biz dua etmeye devam edeceğiz.
@uslutuba saldım çayıra mevlam kayıra takılıyosun bu sıralar bir bakarsın hamişsin ne güzel olur :)
bebeem nerelerde cam balkonu yıkayan olmadı hala bu kızın gidelim desteğe kızlar :) bu sabah bi kalktım düzce de kar yağdı yazıyordu.sabahın körü dedim okudum dedim bebeemin orayada bi bahar gelmedi he ne karı hala diye :)
@yaren92 senin gecikmen birde geç döllenme çıkarsa ne güzel olur.ha bide rabbim sabırlar versin sana yardımcın olsun hiç kolay değil.şükür ki benim de evim ayrı.
aysima00 Allah bebeğinide senide korusun inşaallah güzel şeyler olacak onun için dua ediyoruz tatlım benim.
@mutlu umutlu kaybolup gitme kız arada ses ver bebeği sildim kafadan bu ay gezdim dolaştım diyosun bizide silme he yanlışlıkla kafadan :)
@pembebasliklikiz ne oldu bulantıların gülüm benim o kadar dua ediyoruz inşaallah düzeliceksin Allahın izniyle.hem üzme kendini kilo verince bebeğine birşey olur diye.onun bu dünyada yiyecek ekmeği varsa rabbim onu senin karnında besler melekleriyle beraber canım benim :) biraz daha paniklerin azaldı sanki eskiye oranla dikkatimi çektide :)
@tm26 nerelerde ki :)
@zeynepsibel özledim kız seni ne burdan ne faceten sesin çıkmıyor senin :)
ben paydos eder kızlar bu akşam doktora gidicem yumurta çatlamışmı ona bakacak.dualarınızı eksik etmeyin.Alla!a emanet olun hepiniz.sizleri seviyorum
Boşver kuzum banarak yiyin yemeginizi annen gelemez mi? Ya diyorum benim kist kendi icinde kaniyordu seninki galiba normal kanama yapıyor yani kanamanin bebekle alakası yokDunyaca işim var mutfak bulasık dolu ele alınacak catal kask ble kalmams camasırlar sepetten tasmıs artık beyazları attm zor bela renklilern hddi hsabı yk hdi yıkattm asck halim yk lavabolar yıkancak duruo ev süpürlck duruo hdi bnlr btti dielm aksm ymk yaplck ah kızlar 3gun hastanede yattm ev nasl dagılmş saolsn dun öasayı ble esm kaldrdı afedrsnz lavaboya ble zor gdiorm
Benimki ikisinin ortasimda oldugundan birşey diyemedi iste bakalım son on gün :)tahmin etmiştir belki kesin olarak inşallah bi sonraki randevuda söyleyeyim dedi
Niye ki?Offfff cok sinirliyim
Hee benimki de düzgün çekmiyor bi el atsana ustamSupurge bozuldu cekmiyo daha dogrusu turbo basligi daha hizliydi az cekiyo...basligi cikarip normal olani da takamiyorum sksmis...resmen catalli usta misali actim tornavidayla...yok yok...zatn bu evde temizlik yapsanda gozukmuyo...tum hevesim kacti yaaaa!....
Annem bkledi ztn hastanede ama gelemedi cnkü prsembe gnude kardesm amelyt olck pazartsi gnü tahlillri yaplck annem smdide onun pesnden gtck yani. Kesede sorn yk ztn ck skr ama senin kistn boyutu nydi cnmBoşver kuzum banarak yiyin yemeginizi annen gelemez mi? Ya diyorum benim kist kendi icinde kaniyordu seninki galiba normal kanama yapıyor yani kanamanin bebekle alakası yok
Seninki 1.8 cm benimki 5.5 cmdi düşün bi patlasaydi direk ameliyat Allah koruduAnnem bkledi ztn hastanede ama gelemedi cnkü prsembe gnude kardesm amelyt olck pazartsi gnü tahlillri yaplck annem smdide onun pesnden gtck yani. Kesede sorn yk ztn ck skr ama senin kistn boyutu nydi cnm
Saol canm eltm ztn sbh glsi sobamı fln yakıvrdi salonu süprdü ama laminentn ack yerlerini kilimi süpürmedi ama. Onunda 2tane cocugu vr bitanesi ck yaramz bnmde 18mm×15mm yazıo bu mm ne ztn anlamadm bi trlü cm olark kç oluo cnmSeninki 1.8 cm benimki 5.5 cmdi düşün bi patlasaydi direk ameliyat Allah korudugeçmiş olsun kardeşine yavrum simdiden eltin gelse olmaz mi diyecem ama gelir mi ki?
Eskişehir bacım burası günde 4 mevsim yaşanır bizdeOrası neresi olegerçi biz boludaykende öyleydi. Nisanda sabah kar öğlen günlük güneşlik
Aminn.. Canimm insallah beni birakmaz.. Rabbim sonuna kadar nasip eyler.. Sizlerede insalkah bu duyguyu tatdrir.. Takvimi yaptim yaa hee.. Gordukce heycanlaniyorum.. Sabahdan beri ev temizledim. Öldüm. Yorgunluktan..Ayyy takvimde yapmisss Masssaaalllaaahhh....Allah sana bagislasin yavrunu canim
Aminn.. Canimm insallah beni birakmaz.. Rabbim sonuna kadar nasip eyler.. Sizlerede insalkah bu duyguyu tatdrir.. Takvimi yaptim yaa hee.. Gordukce heycanlaniyorum.. Sabahdan beri ev temizledim. Öldüm. Yorgunluktan..
Napcann ogluna mi alcenn...Kız aysima00 fotodaki sen misin :))
Napcann ogluna mi alcenn...
Olacak... Olmayacak diye bi umitsizlik mi var icinde.. O gobise minicik bi beden koncak allahin iznile...Olsaydı alırdım niye almiim
Hala hamile kalamadınmıcanım bende 2. bebiş için uğrasıorum ,salı günü catlatma iğnem yapıldı oğlumda birde bir tutmustu bakalım bu sefer tutcakmıı beklemedeyim:))
Bnde beraber yasiyorum diger yazdgnda dedigin gbi bazi seyler yasandikca sorun aliyor. Seninkiler fazlasimiss.. Gercekten dayanilmasi tahammulu olmayan bi noktaHep ayni be cnm bak biz ev aldık babamla eşim kredi çekti 1 kuruş paraları geçmedi hatta almayın borçlar bitsin dediler. Kaynim yanımızda kalıyor ama onların borcunu ödüyor . kaynim da 3 5 para verir diyoruz 1 2 geçsin bi borçlar bitsin diyorlar. Ben düğün zamanı 3 bilezik 5 bilezik pazarlığı oldu utanç verici bi durum kaynanam hep kızım derdi bana eğer ben senin kızından kızını nasıl evden cikartacaksan beni de öyle al dedim sen kısımla kendini bir tutma dedi. Eşimi sevmesem gelin gelinecek bi aile değil . sizdre mi beraber yaşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?