- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.721
Olacak... Olmayacak diye bi umitsizlik mi var icinde.. O gobise minicik bi beden koncak allahin iznile...
Kızlaarrrrr bilgisi olan yok mu?
Bak.. Gulumm.. Bu kadar takinti yapma kendine.. Inan ki rabbim biraktigin anda cikariyor karsina. Tutunuyosun ona. Kendimden biliyorum sende biliyosun beni. Icini ferah tut.. Olacak diye odaklanma. Kafan rahat olsun. Stres yapma. Bak gor nasil. Cikaricak rabbim karsina..Amin inşaallah canm benm. Bilmiyorum bugün leke gibi bişey gelince hevesim uçup gittiBide gen ay da reglime bikaç gün kala ateşim 35.8 di bugün de öyle çıktı ve tahmini bat a bikaç gün kaldı. Nasip bakalım ne olacak..
Tamam canımCanm bebeem e sor istersen ben bilmiyorum erkeklere hangisi daha faydalıbizimki yapsam da İçmez hiçbişey çünkü
canimm.. Biraktim dedigin anda bebisin gelcek sana.. Bata az kalmiss dort gozle haber bekliuorum senden..benim günlerim bi ara şaştı da artık eskisi gibi 28 de bi oluyorum ondan karıştı biizmkiler sanırımvalla benim hiç umudum yokta bakarsın o güzel haber önce senden gelir
Canimm.. Cok gecmis olsun ya.. Bebegini korusun rabbim..Vrdi cnm hmde 200mg gnde 3kere agr gelrmi blmem ki. hastanede 8saat arayla vriolrdı ama sermda devmlı takılydı kolmda dun aksmdn beri yatıorm ck skr yk lekelnmem ama az geznsem oluo
Destegin ve bilgilerin cokk saol ablacim hadi insalkah doktor guzel seyler soyler..ayyy benim cebimde internetim bitti evde tabletin internetinden bağlanırım artık.
umutbitmz herkes söylemiş zaten iyi şeyler düşüneceğiz tamam mı canım benim.Onlar dualarla geldi rabbim korur onları biz dua etmeye devam edeceğiz.
@uslutuba saldım çayıra mevlam kayıra takılıyosun bu sıralar bir bakarsın hamişsin ne güzel olur :)
@bebeem nerelerde cam balkonu yıkayan olmadı hala bu kızın gidelim desteğe kızlar :) bu sabah bi kalktım düzce de kar yağdı yazıyordu.sabahın körü dedim okudum dedim bebeemin orayada bi bahar gelmedi he ne karı hala diye :)
yaren92 senin gecikmen birde geç döllenme çıkarsa ne güzel olur.ha bide rabbim sabırlar versin sana yardımcın olsun hiç kolay değil.şükür ki benim de evim ayrı.
aysima00 Allah bebeğinide senide korusun inşaallah güzel şeyler olacak onun için dua ediyoruz tatlım benim.
mutlu umutlu kaybolup gitme kız arada ses ver bebeği sildim kafadan bu ay gezdim dolaştım diyosun bizide silme he yanlışlıkla kafadan :)
@pembebasliklikiz ne oldu bulantıların gülüm benim o kadar dua ediyoruz inşaallah düzeliceksin Allahın izniyle.hem üzme kendini kilo verince bebeğine birşey olur diye.onun bu dünyada yiyecek ekmeği varsa rabbim onu senin karnında besler melekleriyle beraber canım benim :) biraz daha paniklerin azaldı sanki eskiye oranla dikkatimi çektide :)
@tm26 nerelerde ki :)
@zeynepsibel özledim kız seni ne burdan ne faceten sesin çıkmıyor senin :)
ben paydos eder kızlar bu akşam doktora gidicem yumurta çatlamışmı ona bakacak.dualarınızı eksik etmeyin.Alla!a emanet olun hepiniz.sizleri seviyorum
Yazanin yuregine saglik.. Cok guzel soylemis..Şu 15 günlük dönemde Ayşe, Fatma, Hayriye misali, kadın forum sitelerinde dolandım durdum, Hedefimiz erken gebelik belirtilerini aramak, bulduk mu, tabi ki de bulduk, neyi? Üçün biriniJ)
Rabbim bana ve tüm isteyenlere sağlıklı bir evlat versin, vermesine de ne zor bir süreçmiş o 15 gün tutumu tutmadı mı diye beklemek.
Bu ay fortel ovulasyon testi aldim eczaneden, hani yumurtlama gününü kaçırmayalım diye, bu devirde turfanda meyveyi, sebzeyi bile markette, pazarda bulabilirken insan, ben yoğun seyahatlerinden dolayi kocayı bulamıyorumyanımda malum günlerde.
Neyse test uygunlandı, yumurtlama zamanı yakalandı, aşkın meşk ettiği o gece operasyon tamamlandı, ama artık beklemek ne mümkün, internetten toplanan bilgiler, kadınların neredeyse gün yapacak kıvama geldikleri form siteleri derken,
döllenen yumurta 5-6 günde follop tüplerinde kanal gezisi turuna cıkacak, oradan “ehh kendime bi yuva bulayım artık”deyip rahime yerleşecek bi 5-6 günde orada konaklayacak, nakit ödemelerde adetten bir hafta önce bile beta hcg değeri 5 in üstüne çıkabilirken, kredi kartı ile taksitli ödeme yapmak isterse yavrucak, beta hcg değeri anca regli günü ya da geciken ertesi günler tespit edilebilinecek. Elimde takvim, ihtimal günleri hesaplıyordum.
Ayşe bir hafta önce kan testinde öğrenmiş, ben de niye çıkmasın hoba kan testi yaptırmaya, çıkmayınca tesellisi de “ ehh her kadının bünyesi aynı değil tabi ki, bekleyelim”
Fatma adetten 4 gün önce idrar testinde öğrenmiş benim neyim eksik hahayytt “sen de yap kız niye çıkmasın” tek çizgi, “ehh her kadının bünyesi aynı değil tabi ki, yine bekleyelim”
Hayriye’nin 3-5 gün önce yerleşme kanaması olmuş, sürekli kontrol etmeler.
Gebelik belirtisi göz bebeklerinde büyüme, aynayla kankalığın dozunu arttırıp gözleri pörtletip bakmalar,
Sanki süpermenin kripton taşını ben yalamışım, Ağızda bir metal tat hissetmeler, bol su içip sonra çok sık idrara çıkıyorum demeler.
Velasıl artık bugün kırmızılar geldi ve ilk denemede tutmayabileceği gerçeği ile yüzleşildi.
Hadi biz güldük eğlendik, önümüzdeki maçlara bakalım dedik, ama şunları da gördüm ki, yıllardır bebek bekleyen ve artık gebelik testlerine verdiği paranın haddi hesabı olmayan kadınlar, kendi kendilerine değişik metotlar buluyorlar.
Kimisi der ki, “komşu teyze idrarını kaynatırsan köpürürse gebesin” , bir zengin kalkışı, formdaki kadınlar da bir telaş, herkes idrar kaynatmaya gitmiş.
Yok efendim karbonatın üstüne işeyince köpürürse gebesin, akşama kocalara da denetmeler “yok onda da köpürdü bu ihtimal tutmadı” kargaşası,
İdrara limon sıkınca çöküyor mu çökmüyor mu hipotezi, limonu olmayan “bunun patlıcanla yapılanı yok mu evde limon kalmamış” derzenişleri…
İçlerinden birinin hamilelik haberini duyunca amaaannn bir düğün, bayram havası, artık ona lazım olmayacak diye evde stokladığı gebelik testlerini kargo ile birbirlerine yollamalar…
canım benim Allah razı olsun kısmet artık napalım inşallah en kısa zamanda gelircanimm.. Biraktim dedigin anda bebisin gelcek sana.. Bata az kalmiss dort gozle haber bekliuorum senden..
Insallah.. Canim.. Ben yorgun.. Bebis ne alemde bilmem.. Kadin doguma gorunmedik henuz. Erteledik 2 hafta sonrasina.canım benim Allah razı olsun kısmet artık napalım inşallah en kısa zamanda gelir
sen nasılsın bebiş iyi demi
kendini yorma kuzum bol bol dinlen iyi beslen ve sakın üzülme bebeğin seninle ve hep sneinle kalacakInsallah.. Canim.. Ben yorgun.. Bebis ne alemde bilmem.. Kadin doguma gorunmedik henuz. Erteledik 2 hafta sonrasina.
Baslarda cok gergin ve huzursuzdum dis gebelik diye suan icim rahat ve huzurluyum inanmak ve dua etmek herseyin en iyisiken uzulmek de nedir. Dkkat etmeye calisiyorum. Ev temzledim malum kv evide temzledim kendi evimi 2 kat ev yordu uzandim soyle.. Sen nasilsin.. Canim..insallah bu ay sendende guzel haber alirizkendini yorma kuzum bol bol dinlen iyi beslen ve sakın üzülme bebeğin seninle ve hep sneinle kalacak
Baslarda cok gergin ve huzursuzdum dis gebelik diye suan icim rahat ve huzurluyum inanmak ve dua etmek herseyin en iyisiken uzulmek de nedir. Dkkat etmeye calisiyorum. Ev temzledim malum kv evide temzledim kendi evimi 2 kat ev yordu uzandim soyle.. Sen nasilsin.. Canim..insallah bu ay sendende guzel haber aliriz
Bnde beraber yasiyorum diger yazdgnda dedigin gbi bazi seyler yasandikca sorun aliyor. Seninkiler fazlasimiss.. Gercekten dayanilmasi tahammulu olmayan bi nokta
. bnde cok problemler yasamistim. O yuzden simdi icim alaala yuzune bakmak gelmiyo icimden aklima syledikleri geliyo soguttular.. Ayni evde bunu cekmek ayri bi zorluk gulum.. Rabbim ysrdimcin oldun..
Saol cnm rabbim hepimzn yavrularına ömür saglk versnCanimm.. Cok gecmis olsun ya.. Bebegini korusun rabbim..
En iyisini yapmissin canim.. En yakin zaman da melegin gelir insalkah benim melegimde benimle kalirsen yine de mümkün oldukça dinlen canım o daha minnacık ama dualarla senle kalacak
iyiym ben kuzum buay biraz yoruldugumu hissederek ara verdim kendimce çok iyi bişey yaptım Rabbime inancım sonsuz bigün olacak bakalım ne zaman
Aslinda cok sey degisiyorda icimizde.. Disa vuramiyoruzSeninde canım. Ayni evde olmanın kotu yani iste kavga da olsa kirilsan da bisi değişmiyor yüz yüze bakınca .
Aminnn rabbim korusunnSaol cnm rabbim hepimzn yavrularına ömür saglk versn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?