Gebe kalamayanlar buraya.....

Olacak... Olmayacak diye bi umitsizlik mi var icinde.. O gobise minicik bi beden koncak allahin iznile...

Amin inşaallah canm benm. Bilmiyorum bugün leke gibi bişey gelince hevesim uçup gitti Bide geçen ay da reglime bikaç gün kala ateşim 35.8 di bugün de öyle çıktı ve tahmini bat a bikaç gün kaldı. Nasip bakalım ne olacak..

Bak.. Gulumm.. Bu kadar takinti yapma kendine.. Inan ki rabbim biraktigin anda cikariyor karsina. Tutunuyosun ona. Kendimden biliyorum sende biliyosun beni. Icini ferah tut.. Olacak diye odaklanma. Kafan rahat olsun. Stres yapma. Bak gor nasil. Cikaricak rabbim karsina..

benim günlerim bi ara şaştı da artık eskisi gibi 28 de bi oluyorum ondan karıştı biizmkiler sanırım valla benim hiç umudum yokta bakarsın o güzel haber önce senden gelir
canimm.. Biraktim dedigin anda bebisin gelcek sana.. Bata az kalmiss dort gozle haber bekliuorum senden..

Destegin ve bilgilerin cokk saol ablacim hadi insalkah doktor guzel seyler soyler..

Yazanin yuregine saglik.. Cok guzel soylemis..

Kızlar Merhaba. Bende 1 düşükten sonra hamile kalmaya çalışanlardanım. Şuan yumurtlama tedavisi görüyorum. Her ay beklemek ölüm gibi gerçekten. Birde ben ilk hamileliğimde 3.5 haftalıkken öğrenmiştim belirtilerim çok erken başlamıştı. Şimdi her adette hep ilk hamileliğimle kıyaslayıp kendime işkence ediyorum resmen. İlk hamilelikle ikinci hamileliğin belirtileri farklılık gösterebilir mi?

kendini yorma kuzum bol bol dinlen iyi beslen ve sakın üzülme bebeğin seninle ve hep sneinle kalacak
Baslarda cok gergin ve huzursuzdum dis gebelik diye suan icim rahat ve huzurluyum inanmak ve dua etmek herseyin en iyisiken uzulmek de nedir. Dkkat etmeye calisiyorum. Ev temzledim malum kv evide temzledim kendi evimi 2 kat ev yordu uzandim soyle.. Sen nasilsin.. Canim..insallah bu ay sendende guzel haber aliriz

sen yine de mümkün oldukça dinlen canım o daha minnacık ama dualarla senle kalacak
iyiym ben kuzum buay biraz yoruldugumu hissederek ara verdim kendimce çok iyi bişey yaptım Rabbime inancım sonsuz bigün olacak bakalım ne zaman

Seninde canım. Ayni evde olmanın kotu yani iste kavga da olsa kirilsan da bisi değişmiyor yüz yüze bakınca .

En iyisini yapmissin canim.. En yakin zaman da melegin gelir insalkah benim melegimde benimle kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…