Gebe kalamayanlar buraya.....

Hee benimki de düzgün çekmiyor bi el atsana ustam
Yok cano benim ustalik vidalari cikarana kadar surdu...icini acamadim ama bazi uygulamalar yaptim ehhh biraz cekti...amaannn aksam gelsin kocacim baksin yarin yine supururum...yoksa gidip baska turbo baslik alicam sende oyle yap kizzz ne ugrasiyoz???

Yumurta buyudugunden abla o...ama akintin vardir...o zaman insallah hersey yolunda...

Evet farklılık gösterebilir canım

Canm bnmde ilk hamilegmde gögslerm sişmşti ama ck fena adetme 2hafta vrkn hmde belm ck agrımştı devmlı kasıgm agrıodu bulantlrm baslamştı bundada hç öle bse olmad gögslrm hamile oldgmu ögrndktn ck snra basladı Agryma yani bu ck baska bnm diernde ck fzla belrtm olmştu

Selam kızlaarrr. Hepsini okumaya fırsatım olmadı ama umarım herkes iyidir :) hamişler iyiler mi. Hamiş adayları çalısmalar ne alemde? Listeye eklenen hamileler var mı :) umutbitmz sen nasıl oldn iyi misin
Suan iyiym canım.. kanamam yk ck sukr ama aykta fzla duramıorm bulasklrmı zor bela yıkadm ama durlayamadm ble agrımya basladı hmn sen nslsn

Iyi bari Allah razı olsun o kadarini yapmis 10 mm 1cm oluyor tatlım ona göre hesapla işte

Yok cano benim ustalik vidalari cikarana kadar surdu...icini acamadim ama bazi uygulamalar yaptim ehhh biraz cekti...amaannn aksam gelsin kocacim baksin yarin yine supururum...yoksa gidip baska turbo baslik alicam sende oyle yap kizzz ne ugrasiyoz???
Icini acmak icin gizli vidayi bulman lazım ben severin tamir işlerini de yorgunum elim gitmiyor gerci tikanik galiba benimki

Kizlar ya kilo alıyorm diye spora basladim bugun ile perşembe ye kadar verimli gunler hemen kendimi zorlayinca kasiklarima fena ağrı girio sizlio persembe gunu yumurtlama gunum simdi yumurtlama olabilir mi

Kizlar ya kilo alıyorm diye spora basladim bugun ile perşembe ye kadar verimli gunler hemen kendimi zorlayinca kasiklarima fena ağrı girio sizlio persembe gunu yumurtlama gunum simdi yumurtlama olabilir mi
Canim benim yumurtlamam gecti bende spor yapiyorum ama bugun egzersiz yapareken bana da oldu hafif batma agri ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…