- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.741
Salata?hmmm bayilirim...turlu turlu salatalari ogrenmeye de bayilirim heleki icinde misir varsaAynen benmde öyle mutfağı en son yapcam birazdan da banyoyu sonra salata falan. Sağolsun kv yemeği yapıyo :))
Yok cano benim ustalik vidalari cikarana kadar surdu...icini acamadim ama bazi uygulamalar yaptim ehhh biraz cekti...amaannn aksam gelsin kocacim baksin yarin yine supururum...yoksa gidip baska turbo baslik alicam sende oyle yap kizzz ne ugrasiyoz???Hee benimki de düzgün çekmiyor bi el atsana ustam
Aslinda cok sey degisiyorda icimizde.. Disa vuramiyoruz
Yumurta buyudugunden abla o...ama akintin vardir...o zaman insallah hersey yolunda...ya bnde birşey yok geçen ayda olmadı.doktor 48 saat içinde ağrın olucak o zaman ilişki hemen dedi.hocam dedim benim ağrım olmuyor.ağrın olur dedi illaki :) ama normal hafifcecik nokta gibi batma oluyor oda zaten klomen kullandığımdan beri oluyor 2 aydır :)
Evet farklılık gösterebilir canımKızlar Merhaba. Bende 1 düşükten sonra hamile kalmaya çalışanlardanım. Şuan yumurtlama tedavisi görüyorum. Her ay beklemek ölüm gibi gerçekten. Birde ben ilk hamileliğimde 3.5 haftalıkken öğrenmiştim belirtilerim çok erken başlamıştı. Şimdi her adette hep ilk hamileliğimle kıyaslayıp kendime işkence ediyorum resmen.İlk hamilelikle ikinci hamileliğin belirtileri farklılık gösterebilir mi?
Canm bnmde ilk hamilegmde gögslerm sişmşti ama ck fena adetme 2hafta vrkn hmde belm ck agrımştı devmlı kasıgm agrıodu bulantlrm baslamştı bundada hç öle bse olmad gögslrm hamile oldgmu ögrndktn ck snra basladı Agryma yani bu ck baska bnm diernde ck fzla belrtm olmştuKızlar Merhaba. Bende 1 düşükten sonra hamile kalmaya çalışanlardanım. Şuan yumurtlama tedavisi görüyorum. Her ay beklemek ölüm gibi gerçekten. Birde ben ilk hamileliğimde 3.5 haftalıkken öğrenmiştim belirtilerim çok erken başlamıştı. Şimdi her adette hep ilk hamileliğimle kıyaslayıp kendime işkence ediyorum resmen.İlk hamilelikle ikinci hamileliğin belirtileri farklılık gösterebilir mi?
Suan iyiym canım.. kanamam yk ck sukr ama aykta fzla duramıormSelam kızlaarrr. Hepsini okumaya fırsatım olmadı ama umarım herkes iyidir :) hamişler iyiler mi. Hamiş adayları çalısmalar ne alemde? Listeye eklenen hamileler var mı :)umutbitmz sen nasıl oldn iyi misin
Biz iyiyz sekerim sen napiyosun calismaya basladin mi barisip?Selam kızlaarrr. Hepsini okumaya fırsatım olmadı ama umarım herkes iyidir :) hamişler iyiler mi. Hamiş adayları çalısmalar ne alemde? Listeye eklenen hamileler var mı :)umutbitmz sen nasıl oldn iyi misin
Tatlim yatsana seeeeeen!...Suan iyiym canım.. kanamam yk ck sukr ama aykta fzla duramıormbulasklrmı zor bela yıkadm ama durlayamadm ble agrımya basladı hmn sen nslsn
Kizlar napionuZ iyi misiniz atesle yumurtlama yi nasil anliolar yardimci olur musunuz
Canım her sabah ayni saatte olcuyoruz yataktan kalkmadan. 3 saat kesintisiz uyku olmaliymis .ateş düşmeye başladığı an yumurta evresine girmiş oluyoruz.
Iyi bari Allah razı olsun o kadarini yapmis 10 mm 1cm oluyor tatlım ona göre hesapla işteSaol canm eltm ztn sbh glsi sobamı fln yakıvrdi salonu süprdü ama laminentn ack yerlerini kilimi süpürmedi ama. Onunda 2tane cocugu vr bitanesi ck yaramz bnmde 18mm×15mm yazıo bu mm ne ztn anlamadm bi trlü cm olark kç oluo cnm
Kür iki haftada farkettirdi bizde tavsiye ederim bak :)Kızlar eşim için sizce keçiboynuzu kürü mü yapsam daha faydalı yoksa keçiboynuzu pekmezi mi içirsem yoksa çoban çökerten mi? Hangisi daha faydalı?
Icini acmak icin gizli vidayi bulman lazımYok cano benim ustalik vidalari cikarana kadar surdu...icini acamadim ama bazi uygulamalar yaptim ehhh biraz cekti...amaannn aksam gelsin kocacim baksin yarin yine supururum...yoksa gidip baska turbo baslik alicam sende oyle yap kizzz ne ugrasiyoz???
Gizli acik 2 vida vardi actim...ama kapagi acamadim...neyseki esim halletti aksam...yarin denicem artik...Icini acmak icin gizli vidayi bulman lazımben severin tamir işlerini de yorgunum elim gitmiyor gerci tikanik galiba benimki
Canim benim yumurtlamam gecti bende spor yapiyorum ama bugun egzersiz yapareken bana da oldu hafif batma agri ...Kizlar ya kilo alıyorm diye spora basladim bugun ile perşembe ye kadar verimli gunler hemen kendimi zorlayinca kasiklarima fena ağrı girio sizlio persembe gunu yumurtlama gunum simdi yumurtlama olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?