- 26 Kasım 2014
- 761
- 481
- 78
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.761
Aslında benim ilaçlar bitmedi dişim salı günü çekilecek ama yinede bu ayı boşa geçirmek istemiyorum. Keçiboynuzu kürüne ne zaman başlamak gerekir farketmez değil mi?Kür iki haftada farkettirdi bizde tavsiye ederim bak :)
Bak.. Gulumm.. Bu kadar takinti yapma kendine.. Inan ki rabbim biraktigin anda cikariyor karsina. Tutunuyosun ona. Kendimden biliyorum sende biliyosun beni. Icini ferah tut.. Olacak diye odaklanma. Kafan rahat olsun. Stres yapma. Bak gor nasil. Cikaricak rabbim karsina..
Salata?hmmm bayilirim...turlu turlu salatalari ogrenmeye de bayilirim heleki icinde misir varsa
Grlirim bakkk...amcam orda zati...calarim kapiyi!...valla salata turlerinden olurmu bilmem kalori aldirdigi kesinde yogurtlu olanlari da seviyorum boyle tavuklu misirli yogurtlu salata offf canim istedi ama diyettteeyyyiiim beeenAyyy bende hastayım o mısıra eşim de hiç sevmez kestaneyi bile yemez sen delisin diyorum bende ona kestane mısır yenmez mi yaa hakkaten deli :))) sen gel benm kv yanına gör salata çeşitlerini nasıl oluyomuş
Grlirim bakkk...amcam orda zati...calarim kapiyi!...valla salata turlerinden olurmu bilmem kalori aldirdigi kesinde yogurtlu olanlari da seviyorum boyle tavuklu misirli yogurtlu salata offf canim istedi ama diyettteeyyyiiim beeen((
Nasildi davetin cano?yoruldunmu??Gel canm her zaman beklerimbende tavuk salatasına bayılıyorum yaa off :))
Ayrica sagol tatlim nasip olur insallah...Gel canm her zaman beklerimbende tavuk salatasına bayılıyorum yaa off :))
Canim benim yumurtlamam gecti bende spor yapiyorum ama bugun egzersiz yapareken bana da oldu hafif batma agri ...
Çok sağol kuzum ates artincami yumurtlama oluyo peki
Bi yerde artinca diodu sanki ben yanlis anlamisda olabilirim[/QUOTE]]Çok sağol kuzum ates artincami yumurtlama oluyo peki
Nasildi davetin cano?yoruldunmu??
Misafirler gidince hrmen uyu dinlen bence canimAyy yoruldum vala kuzum uykum da var sanki :)) babam dedem kardeşim ablamla eniştemi evlerine bırakmaya gittiler annemle ananem de burdalar gelip onları da alıp evlerine gitcekler işte. Ananemle dedem tatvan da oturuyolar çarşamba günü de gidiyolar işte o yüzden davet ettim bş daha kimbilir ne zaman görüşürüz :))
EbetBiz iyiyz sekerim sen napiyosun calismaya basladin mi barisip?
Sen yine dikkat et cok atlayip ziplama...ben olmamistir diye hic takmiyom kosuyom atliyomm...bh zamana kadar dikkat ettim hatta yurumedim bile ama bu ay kararliyim verecem kilo hemde 3 ay boyunca...Eliptik bisikletim var ayakta ona biniyorum bi yandanda korkuyorum zarari olurmu die farketmeden hamile kalirsam zarar i olurmu die cok kararsız kaldım canim ya
Degildir ins.belli olmaz kuzu...Ebetumarım çok geç değildir
Allah kavustursun canim...uyu bencede...benimde uykum var ya...bugun 2 saat uyudum gun ortasinda...yine de geldi...uyku yetmiyoAyy yoruldum vala kuzum uykum da var sanki :)) babam dedem kardeşim ablamla eniştemi evlerine bırakmaya gittiler annemle ananem de burdalar gelip onları da alıp evlerine gitcekler işte. Ananemle dedem tatvan da oturuyolar çarşamba günü de gidiyolar işte o yüzden davet ettim bş daha kimbilir ne zaman görüşürüz :))
M
Misafirler gidince hrmen uyu dinlen bence canim
İnşallah ya. Olmasazsa da kısmet ne edelim. Bu aralar fena halde puzzle a sarmış durumdayım valla. Şu anda bile kafa orda. Kafayı cidden dağıtıyo kızlar hepinize tavsiye ederim. Sürekli çocuk düşünüyorum diye aldım. En azından onla oyalanırken başka bi şey aklıma gelmiyor. :)Degildir ins.belli olmaz kuzu...
Bence once saglik canim sen kendine dikkat etcenki burayada neseli olarak girebilesinAma o zamanda sizden ayrı kalıyoruuum
Allah kavustursun canim...uyu bencede...benimde uykum var ya...bugun 2 saat uyudum gun ortasinda...yine de geldi...uyku yetmiyo
Bence once saglik canim sen kendine dikkat etcenki burayada neseli olarak girebilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?