Gebe kalamayanlar buraya.....

Inşaallah canm benm. Çok üstüne düşmüyorum ama düşünmeden de edemiyorum ki napim rabbim neylerse güzel eyler bekliyorum bakalım ne zamn alcam hayırlı haberi. Sağol tatlm

Salata?hmmm bayilirim...turlu turlu salatalari ogrenmeye de bayilirim heleki icinde misir varsa

Ayyy bende hastayım o mısıra eşim de hiç sevmez kestaneyi bile yemez sen delisin diyorum bende ona kestane mısır yenmez mi yaa hakkaten deli :))) sen gel benm kv yanına gör salata çeşitlerini nasıl oluyomuş

Ayyy bende hastayım o mısıra eşim de hiç sevmez kestaneyi bile yemez sen delisin diyorum bende ona kestane mısır yenmez mi yaa hakkaten deli :))) sen gel benm kv yanına gör salata çeşitlerini nasıl oluyomuş
Grlirim bakkk...amcam orda zati...calarim kapiyi!...valla salata turlerinden olurmu bilmem kalori aldirdigi kesinde yogurtlu olanlari da seviyorum boyle tavuklu misirli yogurtlu salata offf canim istedi ama diyettteeyyyiiim beeen((

Grlirim bakkk...amcam orda zati...calarim kapiyi!...valla salata turlerinden olurmu bilmem kalori aldirdigi kesinde yogurtlu olanlari da seviyorum boyle tavuklu misirli yogurtlu salata offf canim istedi ama diyettteeyyyiiim beeen((

Gel canm her zaman beklerim bende tavuk salatasına bayılıyorum yaa off :))

Canim benim yumurtlamam gecti bende spor yapiyorum ama bugun egzersiz yapareken bana da oldu hafif batma agri ...

Eliptik bisikletim var ayakta ona biniyorum bi yandanda korkuyorum zarari olurmu die farketmeden hamile kalirsam zarar i olurmu die cok kararsız kaldım canim ya

Nasildi davetin cano?yoruldunmu??

Ayy yoruldum vala kuzum uykum da var sanki :)) babam dedem kardeşim ablamla eniştemi evlerine bırakmaya gittiler annemle ananem de burdalar gelip onları da alıp evlerine gitcekler işte. Ananemle dedem tatvan da oturuyolar çarşamba günü de gidiyolar işte o yüzden davet ettim bş daha kimbilir ne zaman görüşürüz :))

M Misafirler gidince hrmen uyu dinlen bence canim

Eliptik bisikletim var ayakta ona biniyorum bi yandanda korkuyorum zarari olurmu die farketmeden hamile kalirsam zarar i olurmu die cok kararsız kaldım canim ya
Sen yine dikkat et cok atlayip ziplama...ben olmamistir diye hic takmiyom kosuyom atliyomm...bh zamana kadar dikkat ettim hatta yurumedim bile ama bu ay kararliyim verecem kilo hemde 3 ay boyunca...

Allah kavustursun canim...uyu bencede...benimde uykum var ya...bugun 2 saat uyudum gun ortasinda...yine de geldi...uyku yetmiyo

Degildir ins.belli olmaz kuzu...
İnşallah ya. Olmasazsa da kısmet ne edelim. Bu aralar fena halde puzzle a sarmış durumdayım valla. Şu anda bile kafa orda. Kafayı cidden dağıtıyo kızlar hepinize tavsiye ederim. Sürekli çocuk düşünüyorum diye aldım. En azından onla oyalanırken başka bi şey aklıma gelmiyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…