Gebe kalamayanlar buraya.....

bende dün adet oldum ama kendimi tutuyordum simdiye kadar. Senin yazini okuyunca ay cooook üzüldüm.Ben 2 gündür yataktan kalkmak istemiyorum.Hayatta yasanacak bir sey zannediyorum. Adet oldugumu görünce kolum kanadim kirildi, kederimin üzüntümün tarifi yok.

Esinte gidipte yaptirmissin ben es son sayfayi actim senin negatif yazini görünce kendimi kaybettim.Belkide benim 2 gündür kabullenemedigim seyi senin yazinda okudugum icin ve sana cok üzüldügüm icin cok agladim hani bazen insan bazi seyleri kabullenmezya biri cikar senin aynan olur bende öyle oldum.Ne diyim her sey hakkindan hayirlisi. Elimden ne kendim icin nede sizler icin DUA dan bsaka hicbirsey gelmiyor canim .ALLAH sabir versin.

canım adetime iki hafta var adet olmadım ama parça şeklinde kanama oldu adetime var daha

Ay zaynepcigim bende gecen ay ve buay adetime 2 hafata kala önca biraz leke geldi 3 4 gün sonrada tam adet oldum. O genelde yumurta kanamasi olurmus yani bebek tutmayinca olurmus.INSALLAH sende benim gibi lmaz: olamazsin hamis olursun. lmaz:

Affffffffffffffffff Affffffffffffffffffffffffff biz ne zaman hamis olucagiz.Benim gözüm o kadar korkmuski asilam olmaktan hatta tüp bebek yaptirmaktan bile korkuyorum.Aslinda hic ümidimi kesmemem lazim ama özellikle adet oldugum zaman birde adetim yaklastigi zaman cok ümitsiz oluyorum öteki günler iyiyim.Sizlerde benim gibimi oluyorsunuz ????kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Ben bu ayda asilama yaptiricam yine olmazsa hastaneye gidiycegiz tüp bebek icin.Henüz aileme hamis olmadigimi söyleyemedim duyarsalar cok üzülücekler yine. Esimde bana cok üzülüyor.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

senağlamaAyyyyyyyyyyyyyy bezilarinin camii avlusuna biraktigi yada kürtaj oldugu sey bizim icin niye bu kadar cok zor.ALLAHIM sen sabir ver DUA larimiza karsilik ver.AMIIN

kızlar hepinize merhabalar. ben 1,5 yıllık evliyim bu ay klomen kullandım ve salı günü çatlatma iğnesi yaptı dr. anlayacağınız ben de hamilelik için uğraşıyorum. bişey sorucam ilişkiden sonra sabaha kadar hiç kalkmamak mı gerek yani öyle dediler bana dr a soramadım çekindim. dr da öle bi hatırlatma yapmadı. ya bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Canim hos geldin ALLAH sana tez zamanda bebi nasip etsin hayirlisiyla.Canim 2 3 saat kalkmazsan yeter. Birde ilk 20 dakika saga sola dönme biraz ayklarini yüksekte tut. Banada böyle dediler.

ya üzüldüm bak şimdi bende bebek vardır falan neyse ya Allah herşeyin en iyisini bilir hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…