- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.301
teşekkürederim umutlubirben . hayırlısı olur inşallah
ya üzüldüm bak şimdi bende bebek vardır falan neyse ya Allah herşeyin en iyisini bilir hayırlısı neyse o olsun
esinte kiz senin icin cikmadim yemek yapmam gerek ama seni bekledim tekrar acarsin diye durumu nasil ? simdi daha mi iyisin ?''merak ettim seni canim.
Yok üzülme belki sen farkli olursun hic ümidini kaybetme.benim bebisim oladi INSALLAH senin bebisin olur.hemde 3 tane AMIN
canım toparladım kendimi çünkü pes etmiycem içimi bi güzel boşalttım bu ay adet olursam aşılama yada 2 ay sonra tüp bebek canım iyiki varsınız ben pek giremiom bu akşam eşim evde zaten beni öyle görünçe dünyası yıkıldı onun için ayaktayım
canım toparladım kendimi çünkü pes etmiycem içimi bi güzel boşalttım bu ay adet olursam aşılama yada 2 ay sonra tüp bebek canım iyiki varsınız ben pek giremiom bu akşam eşim evde zaten beni öyle görünçe dünyası yıkıldı onun için ayaktayım
umutlu birben neyi anlanlere diyecen canım kusura bakma kafam bugün bozuk
kızlar 12 ci gün negatif morelim cok bozuk senağlama
canım ben aşılama yapıldığı günden beri prensesler gibi bakıyolar iş yapmıyom yemek yapmıyodum herşeyi eşim annem yapıyolardı yine olmadı ya bence olacağı varsa olur bunları kafaya takmayın
Ben cikiyorum kendinize iyi bakin. yarin daha güzel heberler aliriz INSALLAH. hayirli aksamlar. iyiki varsiniz.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ZEYNEPCİGİM sen nasılsın iyiymisin...
Merhabalar, ne var ne yok bakalıma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?