Gebe kalamayanlar buraya.....

esinte kiz senin icin cikmadim yemek yapmam gerek ama seni bekledim tekrar acarsin diye durumu nasil ? simdi daha mi iyisin ?''merak ettim seni canim.

canım toparladım kendimi çünkü pes etmiycem içimi bi güzel boşalttım bu ay adet olursam aşılama yada 2 ay sonra tüp bebek canım iyiki varsınız ben pek giremiom bu akşam eşim evde zaten beni öyle görünçe dünyası yıkıldı onun için ayaktayım

Iyi yaptin ayaklanmakla iyi olduguna sevindim bende sayende 2 gündür biriktirdiklerimi iyice bosalttim.Daha sonra aileme diyicem.Cünkü onlari teslli etmekte bana düsüyor.

canım benim üzülmek yok tamam mı hepimiz göreceksin en kısa zamanda hamile olacağız birbirimize destek olarak sen yeter ki kendine dikkat et

Ailama yada tüp bebek yaptirip hamis olmak isteyen anne adaylarina duyurulur. Asilsma dan ve ya tüp bebek yaptirdiktan sonra en az 3 gün cok iyi dinlenin. sürekli uzanin, sonrasindada kendinize dikkat edin merdiven inip cikmamaya gayret edin. sonra benim gibi kafaniza vurmayi.klava:klava:klava:klava:klava:

canım ben aşılama yapıldığı günden beri prensesler gibi bakıyolar iş yapmıyom yemek yapmıyodum herşeyi eşim annem yapıyolardı yine olmadı ya bence olacağı varsa olur bunları kafaya takmayın

umutlu birben neyi anlanlere diyecen canım kusura bakma kafam bugün bozuk

Canim seni cok iyi anliyorum kafan cok karisik. Hani sen ben esim icin aykalandim cok üzülüyor dedinya, bende benim ailame sonra diyicem bebis olmadigini benim üzüntüm gecsin sonra, cünkü ailemi teslli etmekte bana düsüyor demek istedim canim.

Aynen bende sana katiliyorum olucagi varsa olur. Ama eger kendine dikkat etmezsen sonra insan cok vijdan azabi cekiyor acaba daha dikkatli olsaydim hamile kalirmiydim cünkü vijdan azabi acabalar insani yiyip bitiriyor.yoksa YARADAN ol dedikten sonra kim engel olabilirki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…