Gebe kalamayanlar buraya.....

esintem bitanem benim ne olur üzme kendini ağlattın ya kız benide canımsın benim tatlım ne olur dik dur ayakta ol sabır edicez ve olucak inşaallah iyimisin biraz daha bitanem

arkadaşlar bende bebiş istiyorum ama 6 ay korunmadığımız halde olmadı hormon testi yaptırdım prl yüksek çıktı dostinex diye bi ilaca başladım prl seviyesi düşsün diye düşünce çatlatma tedavisine başlanacak...

gecmiş olsun bitanem bizde 6 aydır çocuk diye yandık bittik ama olmadı 7 aylık evliyim senin dedigin prl prolaktin mi oluyo o bende 16.06 çıkmış baktımda aslında benim herseyim normalmiş ama bilmiom hayırlısı olsun napalım canımm

sağol canım teşekkür ederim..evet prl prolaktin oluyo bakalım ilaç bitince sonuçlara bakacak dr ona göre devam edip etmeyeceğime karar verecek daha sonrada çatlatma tedavisine gidecek...

inşallah allah hepimize nasip eder...allah hayırlısını versin hepimiz içinkaydirigubbakcemile3

inşallah allah hepimize nasip eder...allah hayırlısını versin hepimiz içinkaydirigubbakcemile3

öyle diyoz hep biatenm ama biliyorum gün gelicek toplu sekilde sen diceksin o diyecek hep hamiş olucaz allahım hepimizin yüzünü güldürecek yeni yıla bebişimizi kucagımıza verip gezdirecegiz hep beraber inşallah

sağol canım teşekkür ederim..evet prl prolaktin oluyo bakalım ilaç bitince sonuçlara bakacak dr ona göre devam edip etmeyeceğime karar verecek daha sonrada çatlatma tedavisine gidecek...

ne zamnadır evlisin bu catlatma tedavisi ne oluyo ya biz ugrasıyoz ama eslerdede sorun olabilirmi acaba ya ben bi defa düşük yaptım ama kanla gitti kürtaj olmadım allahtan canım bilmiyorumkismile

ne zamnadır evlisin bu catlatma tedavisi ne oluyo ya biz ugrasıyoz ama eslerdede sorun olabilirmi acaba ya ben bi defa düşük yaptım ama kanla gitti kürtaj olmadım allahtan canım bilmiyorumkismile
çatlama olup olmadığını hormon testi ile öğreniliyo adetin 3 günü 14 gün ve 21 gün kan verdim hapsini karşılaştırdı dr ve yumurlama oluyormuş ama yumurta çatlamıyormuş onun için veriliyo bu tedavi bunun için LH VE PROGESTERON hormonuna bakıyor dr ona göre veriyo tedaviyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…