- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.321
yusuf burcu hiç uğramıyon
arkadaşlar bende bebiş istiyorum ama 6 ay korunmadığımız halde olmadı hormon testi yaptırdım prl yüksek çıktı dostinex diye bi ilaca başladım prl seviyesi düşsün diye düşünce çatlatma tedavisine başlanacak...
merabalar arkadaşlar ben yeni üye oldum...allah bebiş isteyen herkese nasip etsin..
inşallah allah hepimize nasip eder...allah hayırlısını versin hepimiz içinkaydirigubbakcemile3gecmiş olsun bitanem bizde 6 aydır çocuk diye yandık bittik ama olmadı 7 aylık evliyim senin dedigin prl prolaktin mi oluyo o bende 16.06 çıkmış baktımda aslında benim herseyim normalmiş ama bilmiom hayırlısı olsun napalım canımm
inşallah allah hepimize nasip eder...allah hayırlısını versin hepimiz içinkaydirigubbakcemile3
kızlar naber ben yaprak dökümünü izliom
sağol canım teşekkür ederim..evet prl prolaktin oluyo bakalım ilaç bitince sonuçlara bakacak dr ona göre devam edip etmeyeceğime karar verecek daha sonrada çatlatma tedavisine gidecek...
canım ben pek tv izlemem araara göz atarım sen napıyon canım akşam akşam kızlar yılmak yok yola devam benim koçiş kahve getirdi sıcak sıcak içeyim :içelim:mrb canım hep ölyle su dizilerde olmasa hiç zamanımız gecmeyecek dimi :roflol:
inşallah tatlım...nice mutlu haberlere....allah inşallah hepimize nasip edeceköyle diyoz hep biatenm ama biliyorum gün gelicek toplu sekilde sen diceksin o diyecek hep hamiş olucaz allahım hepimizin yüzünü güldürecek yeni yıla bebişimizi kucagımıza verip gezdirecegiz hep beraber inşallah
çatlama olup olmadığını hormon testi ile öğreniliyo adetin 3 günü 14 gün ve 21 gün kan verdim hapsini karşılaştırdı dr ve yumurlama oluyormuş ama yumurta çatlamıyormuş onun için veriliyo bu tedavi bunun için LH VE PROGESTERON hormonuna bakıyor dr ona göre veriyo tedaviyine zamnadır evlisin bu catlatma tedavisi ne oluyo ya biz ugrasıyoz ama eslerdede sorun olabilirmi acaba ya ben bi defa düşük yaptım ama kanla gitti kürtaj olmadım allahtan canım bilmiyorumkismile
geçmiş olsun cnm benimcanım ben pek tv izlemem araara göz atarım sen napıyon canım akşam akşam kızlar yılmak yok yola devam benim koçiş kahve getirdi sıcak sıcak içeyim :içelim:
cnm melike_ece ye yazıyordum yalnışlıkla sana geçmiş olsun yazmışım kusura bakmacanım ben pek tv izlemem araara göz atarım sen napıyon canım akşam akşam kızlar yılmak yok yola devam benim koçiş kahve getirdi sıcak sıcak içeyim :içelim:
esinte nasılsın şekerciğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?