- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.341
geçmiş olsun cnm benim.Ben 14 aylık evliyim...kürtaj olsaydın dr en az 3 ay korunmanı söylüyo...olmazsa benim çalıştığım yerdeki k.doğum uzmanı ile bi görüşeyim senin için eşininde görünmesi gerekiyorsa sana yazarım olurmune zamnadır evlisin bu catlatma tedavisi ne oluyo ya biz ugrasıyoz ama eslerdede sorun olabilirmi acaba ya ben bi defa düşük yaptım ama kanla gitti kürtaj olmadım allahtan canım bilmiyorumkismile
geçmiş olsun cnm benim.Ben 14 aylık evliyim...kürtaj olsaydın dr en az 3 ay korunmanı söylüyo...olmazsa benim çalıştığım yerdeki k.doğum uzmanı ile bi görüşeyim senin için eşininde görünmesi gerekiyorsa sana yazarım olurmu
inşallah cnm inşallah aşılamaya gitmeden kendiliğinden olur...ya kızlar bu ay hamile olmam gerekiyor, yoksa ben mahvoldum. aşılamaya geçeceğiz doktor benden biraz kilo vermemi istedi, pek üstüne düşmedim açıkcası işin. ayrıca bu muayenelerden sıkıldım, hep bu tür sorunlar yaşadım. ılk 2 ay vajinusmus, sonra gebe kalamama ooof offf
canım ben pek tv izlemem araara göz atarım sen napıyon canım akşam akşam kızlar yılmak yok yola devam benim koçiş kahve getirdi sıcak sıcak içeyim :içelim:
tamam o zaman yarın soracağım senin için inşallah sorunlarımızı çözeriz hepimiz hamiş oluruz...olur bitanem ya çok saol canım :teytey:
tamam o zaman yarın soracağım senin için inşallah sorunlarımızı çözeriz hepimiz hamiş oluruz...
şimdi ben işteyim nöbet tutuyorum ama senin için yarın dr soracağıma.s
tabi tatlım sorarıminsallah bi tanem dr.bana suanda cyclo progynova diye bi hap verdi onu kullanıyom yarısı beyaz yarısı kırmızı 21 günlük bi hap bide o hamiş olmayı kolaylastırırmıymış canım onuda sorarmsıın şimdiden çok saol bitanem:sm_cool:
melike-ece için soru soracağım ama senin tam olarak problemin ne senin içinde sormam gereken bişey versa sorayım tabi kiIııımmmmm bana mı dedin canım, başkasına mı?boshayallersmile
insallah bi tanem dr.bana suanda cyclo progynova diye bi hap verdi onu kullanıyom yarısı beyaz yarısı kırmızı 21 günlük bi hap bide o hamiş olmayı kolaylastırırmıymış canım onuda sorarmsıın şimdiden çok saol bitanem:sm_cool:
tabi tatlım sorarım
melike-ece için soru soracağım ama senin tam olarak problemin ne senin içinde sormam gereken bişey versa sorayım tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?