Gebe kalamayanlar buraya.....

ne zamnadır evlisin bu catlatma tedavisi ne oluyo ya biz ugrasıyoz ama eslerdede sorun olabilirmi acaba ya ben bi defa düşük yaptım ama kanla gitti kürtaj olmadım allahtan canım bilmiyorumkismile
geçmiş olsun cnm benim.Ben 14 aylık evliyim...kürtaj olsaydın dr en az 3 ay korunmanı söylüyo...olmazsa benim çalıştığım yerdeki k.doğum uzmanı ile bi görüşeyim senin için eşininde görünmesi gerekiyorsa sana yazarım olurmu

ya kızlar bu ay hamile olmam gerekiyor, yoksa ben mahvoldum. aşılamaya geçeceğiz doktor benden biraz kilo vermemi istedi, pek üstüne düşmedim açıkcası işin. ayrıca bu muayenelerden sıkıldım, hep bu tür sorunlar yaşadım. ılk 2 ay vajinusmus, sonra gebe kalamama ooof offf

olur bitanem ya çok saol canım :teytey:

inşallah cnm inşallah aşılamaya gitmeden kendiliğinden olur...

canım ben pek tv izlemem araara göz atarım sen napıyon canım akşam akşam kızlar yılmak yok yola devam benim koçiş kahve getirdi sıcak sıcak içeyim :içelim:

walla bende ama napalım esim kalk pc nin basından deyip duruyo sorma yaa evet yılmak yok canım yola devam güzel bi slogan yaw ama tanıdık bi yerdennnn:roflol:

tamam o zaman yarın soracağım senin için inşallah sorunlarımızı çözeriz hepimiz hamiş oluruz...

insallah bi tanem dr.bana suanda cyclo progynova diye bi hap verdi onu kullanıyom yarısı beyaz yarısı kırmızı 21 günlük bi hap bide o hamiş olmayı kolaylastırırmıymış canım onuda sorarmsıın şimdiden çok saol bitanem:sm_cool:

melike_ece, ben şimdiden söyleyeyim sana canım, bu kullandığın ilaçtan bende kullanmıştım. Evet gebe kalmanı kolaylaştırıyor, neden;
bu ilaç adet görmeni sağlayan hormonların dengesini ayarlıyor. Dolayısıyla ilaca vücudun cevap verdiği takdirde (cevap vermeme olasılığı var mı bilmiyorum gerçi, klomen vb. ilaçlara bazen vücut yanıt vermiyor, ve ilacın herhangibir etkisi olmuyor) yumurtlama sağlanacaktır. Ancak normal bir kadının bile gebe kalma şansının % 25 olduğunu unutma. Yani tamamen sağlıklı bir kadının bile %100 gibi bir şansı yokkkk.

kızlar ben kacar bu gün cok stresliydi uykuya ihtiyacım var iygeceler elma şekerlerim YILMAK YOK YOLA DEVAM guclubacismile:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…