- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.661
Arkadasim kendi kadar karpuz yedi ve sadece karpuza aserdi ve kiz belli olmaz :)Vala karpuz yiyosan yiyosan erkektir kuzum benm kayınvalidem eşime hamileyken koCca bi tabak yiyomuş sürekli hemde :)))
Iyi de kuzum bisey anlamiyorum ki 50 tane secenegi var...giderken gosteriyo sunu yapcan diye he he diyom...bi de altin topla diyo...aksam gelmis niye toplamadin dedi bende dedim orda da vergi tahsilrina rusvet ver dedi...ben harama yanasmam dedim...yuzume bakti gulsun mu kizsin mi:))))
zeynom çok zor olsada metanetli olman lazım canım benim.Rabbim yardımcısı olsun inşaallah ağrılarını dindirsin.Dualarımızda teyzenle
kızlar teyzemi kaybettikAllah sifasini versin yardımci olsun kuzum
Ayyy başınz sağolsunkızlar teyzemi kaybettik
Canim benim inşallah Rabbim sana da en yakin zamanda nasip eder. Rabbim tum dileyen isyeyen herkese tattirsin inşallah bu duyguyu...B Benbirlaydiibebeem bebeklerinizi özlemişsiniz ne güzel duygu inşallah bizlerde en kısa zamanda yaşarız bunları..
evet canım hep umut ve duayla yaşamıyor muyuz zaten..umut ve dua da olmasa zaten...
Başınız sağolsun yavrum Allah sabır verstkızlar teyzemi kaybettik
kızlar teyzemi kaybettik
Başınız sağolsun yavrum Allah sabır verst
saolun kızlar eşimde işte gece 1 de geliyo bnd uyuklamıştım koltukta telefona uyandım duyunca bi titreme üşüme tuttu neti açayımda korkumu hissetmeyeyim dedim ama bi yandan yazamıyrm bile ağlamaktan anlatamamAyyy of yaa allah rahmet eylesin üzülme canm benm hayırlısı böyleymiş acısını dindirdi Rabbim en azından böyle düşün. Allah sabır versin yaa çok üzüldüm gerçekten. Allahım günahlarını bağışlasın cennetine alsın inşaallah üzülme bol bol dua et oku..
Canim yaa basiniz sagolsun cok uzuldum.. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah... Demek onada bu kadar omur bicilmis, Rabbimin takdiri hepimizin gidecegi yer orasi.. Rabbim arkasinda biraktiklarina sabir ve dayanma gucu versin. ...doktoru bi iki güne alırsınız haberi diye diye vefat etti 12 günde
saol kuzum daha şimdi tam farkında değilim orda değilim ya gece eşim gelince çıkıcaz yola oraya varınca anlarım daha çokCanim yaa basiniz sagolsun cok uzuldum.. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah... Demek onada bu kadar omur bicilmis, Rabbimin takdiri hepimizin gidecegi yer orasi.. Rabbim arkasinda biraktiklarina sabir ve dayanma gucu versin. ...
Oyle napalim başka güvencemiz yok ki... doktorlar ilaclar hepsi vesile...evet canım hep umut ve duayla yaşamıyor muyuz zaten..
Basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun Allah'in taktirikızlar teyzemi kaybettik
Guzel dualarinida aldik hadi bakalim insallah canimCanim benim inşallah Rabbim sana da en yakin zamanda nasip eder. Rabbim tum dileyen isyeyen herkese tattirsin inşallah bu duyguyu...
öyle cnm takdiri ilahi saolBasiniz sagolsun canim mekani cennet olsun Allah'in taktiri
Insallah tatlimmGuzel dualarinida aldik hadi bakalim insallah canimburda umutla bekleyen ben ve herkese Allah'im nasip eder insallah
Evet canim hayirlisi demekten baska elimizden bisey gelmiyor.Oyle napalim başka güvencemiz yok ki... doktorlar ilaclar hepsi vesile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?