Gebe kalamayanlar buraya.....

basa da cikamiyorlar bizle naapsinlar :)))

kızlar teyzemi kaybettik

Ayyy of yaa allah rahmet eylesin üzülme canm benm hayırlısı böyleymiş acısını dindirdi Rabbim en azından böyle düşün. Allah sabır versin yaa çok üzüldüm gerçekten. Allahım günahlarını bağışlasın cennetine alsın inşaallah üzülme bol bol dua et oku..

Başınız sağolsun yavrum Allah sabır verst

saolun kızlar eşimde işte gece 1 de geliyo bnd uyuklamıştım koltukta telefona uyandım duyunca bi titreme üşüme tuttu neti açayımda korkumu hissetmeyeyim dedim ama bi yandan yazamıyrm bile ağlamaktan anlatamam

doktoru bi iki güne alırsınız haberi diye diye vefat etti 12 günde
Canim yaa basiniz sagolsun cok uzuldum.. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah... Demek onada bu kadar omur bicilmis, Rabbimin takdiri hepimizin gidecegi yer orasi.. Rabbim arkasinda biraktiklarina sabir ve dayanma gucu versin. ...

Canim yaa basiniz sagolsun cok uzuldum.. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah... Demek onada bu kadar omur bicilmis, Rabbimin takdiri hepimizin gidecegi yer orasi.. Rabbim arkasinda biraktiklarina sabir ve dayanma gucu versin. ...
saol kuzum daha şimdi tam farkında değilim orda değilim ya gece eşim gelince çıkıcaz yola oraya varınca anlarım daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…