Gebe kalamayanlar buraya.....

çok şükür canım rabbim.. herkese nasip etsin geceden beri dua ediyorum isteyen umut eden herkese kendim için nasıl dedisem sizin içinde öyle dua ediyorum rabbim duyuyo
Ah canim sağolasin Allah razı olsun bna da ediver Allah sağlıkla hayirlisiyla kucagina almayi muruvvetlerini gormeyi nasip etsin canim...

kocişlerinizlede ilgilenın kız yazııkk:)))
Ammaaaan ne ilgilencem o gelir zaten yanimaben burda arkadas bulmusum yalniz olunca uzuluyodu o da ne farkettim biliyomusun buraya uye olmadan once adet oldugumda boynumu bukup lavabodan geliyodum...her ay cokuntu ama artik oyle degil o da mutlu oluyo adet olmama cok uzulmedigim burda kizlarla oldugum icin

hepimizin aynı sorunu var çünkü bacımmmm:))))

Ah canim sağolasin Allah razı olsun bna da ediver Allah sağlıkla hayirlisiyla kucagina almayi muruvvetlerini gormeyi nasip etsin canim...
Aminn canim..rabbim kabul etmeyecegi duaya amin dedirtmezmis. Insallah bekleyen herkesi bu mujdele sevindir..

Aminn canim..rabbim kabul etmeyecegi duaya amin dedirtmezmis. Insallah bekleyen herkesi bu mujdele sevindir..

Arada bak askerciklerine yaziktir
Iyi de kuzum bisey anlamiyorum ki 50 tane secenegi var...giderken gosteriyo sunu yapcan diye he he diyom...bi de altin topla diyo...aksam gelmis niye toplamadin dedi bende dedim orda da vergi tahsilrina rusvet ver dedi...ben harama yanasmam dedim...yuzume bakti gulsun mu kizsin mi:))))

Asilama yaptiran var mi kizlar... bi deyin nerede yaptirdiniz kac para tuttu????

Ahh canim keske anlasa durumu benim annemde diger anneler gibi olsa keske ama yok omur boyu yuzume vurur alay eder kendinden sogutur ben bundan korkuyorm zaten cekindigim icin yalan soyledim simdide caresizim

hm o zaman bilemiycem ama yinede zor durumda kalcan canım söyle gitsin..

Canim bende gercegi soylemek istiyorm yalan soyledgime cok pismanim zaten ama benim annem biraz farkli biri hep yuzume vuracak kucumseyecek ve ben ona soyleyemem bile napacagimi bilmiyorum
Canim skinti yapma araya istersen esin girsin aciklasin bi sekilde...sen su an hassassin...o da anlar zaten...hem su an sadece bebisi ve kendini dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…