- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.641
Arada bak askerciklerine yaziktirO da ayri bi tospaaa:))))
Ah canim sağolasin Allah razı olsun bna da ediverçok şükür canım rabbim.. herkese nasip etsin geceden beri dua ediyorum isteyen umut eden herkese kendim için nasıl dedisem sizin içinde öyle dua ediyorum rabbim duyuyo
Benimki de karpuuuuz karpuuuuuz diyordu galibaay kokuyordu burnuma resmen :)
Ammaaaan ne ilgilencem o gelir zaten yanimakocişlerinizlede ilgilenın kız yazııkk:)))
hepimizin aynı sorunu var çünkü bacımmmm:))))Ammaaaan ne ilgilencem o gelir zaten yanimaben burda arkadas bulmusum yalniz olunca uzuluyodu o da ne farkettim biliyomusun buraya uye olmadan once adet oldugumda boynumu bukup lavabodan geliyodum...her ay cokuntu ama artik oyle degil o da mutlu oluyo adet olmama cok uzulmedigim burda kizlarla oldugum icin
Hee diyim ona ben beni bana birak benim savasim kendimlegul kiz ben bazen senin yazdiklarina sesli guluyom suratima bakiyo noldu bu hatuna diye???
Hic unutmam bi girdin topige ben yumurtlama gunumu nasil bulcaaaaam diye o an sesli guldum cok:))))Allah aşkına sende mihani sen neue güldün
Hep bi telasli karasmrsiz bi de coban şeysini almak icin ne ugras verdinAllah aşkına sende mihani sen neue güldün
Aminn canim..rabbim kabul etmeyecegi duaya amin dedirtmezmis. Insallah bekleyen herkesi bu mujdele sevindir..Ah canim sağolasin Allah razı olsun bna da ediverAllah sağlıkla hayirlisiyla kucagina almayi muruvvetlerini gormeyi nasip etsin canim...
Aminn canim..rabbim kabul etmeyecegi duaya amin dedirtmezmis. Insallah bekleyen herkesi bu mujdele sevindir..Ah canim sağolasin Allah razı olsun bna da ediverAllah sağlıkla hayirlisiyla kucagina almayi muruvvetlerini gormeyi nasip etsin canim...
Iyi de kuzum bisey anlamiyorum ki 50 tane secenegi var...giderken gosteriyo sunu yapcan diye he he diyom...bi de altin topla diyo...aksam gelmis niye toplamadin dedi bende dedim orda da vergi tahsilrina rusvet ver dedi...ben harama yanasmam dedim...yuzume bakti gulsun mu kizsin mi:))))Arada bak askerciklerine yaziktir
Hic unutmam bi girdin topige ben yumurtlama gunumu nasil bulcaaaaam diye o an sesli guldum cok:))))
Ben cok iyi hatirliyorum:))))Anaa ben onu hatırlamıyom bak :))
Ben cok iyi hatirliyorum:))))
Ahh canim keske anlasa durumu benim annemde diger anneler gibi olsa keske ama yok omur boyu yuzume vurur alay eder kendinden sogutur ben bundan korkuyorm zaten cekindigim icin yalan soyledim simdide caresizim
aynen bende seviniyorum ve sıra bizde diye umutlanıyorumAmiiiin insallah :)) her hamiste bir daha mutlu oluyorum :)
umut ve dua da olmasa zaten...aynen bende seviniyorum ve sıra bizde diye umutlanıyorum
Belli belli hâlâ gülüyon çünkü
Canim skinti yapma araya istersen esin girsin aciklasin bi sekilde...sen su an hassassin...o da anlar zaten...hem su an sadece bebisi ve kendini dusunCanim bende gercegi soylemek istiyorm yalan soyledgime cok pismanim zaten ama benim annem biraz farkli biri hep yuzume vuracak kucumseyecek ve ben ona soyleyemem bile napacagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?