- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.681
Kizlar ben size bisey danismak istiyorm lutfen bana bir akil verin cok zor durumdayim kac gundur. Simdi ben takilarimi esime verdim hepsini esimin cok borcu vardi borclari kapatmasi icin hepsini kendi istegimle ona verdim yaklasik 30 milyara yakin takilari verdim heshepsini ne benim ne de esimin ailesinin haberi yok. Simdi benim annemler yeni ev almis cok acilen 6 milyara ihtiyaclari varmis dun annem aradi iste bana bi 7 milyar lazim iki bilezigini gonderirimisin dedi. BizDe esimle kkayinbabam dahil herkese altinlarim kuyumcuda demistik annemede altinlqrim yanimda yok dedim kuyumcuda dedim iste kuyumcudan diyo bana. Simdi ben napayim kizlar esim diyoki kredi cekeyim 10 milyarlik ama bende istemiyorm zaten kiraciyiz bebek dogarsa her ay maasindan kesilecek yapabilir miyiz, annemede soyleyemem bi kez soyledim eger gercegi soylersem yanlis anlayacak vermek istemedigimi dusunecek belkide. Siz olsaydiniz napardiniz? Lutfen fikir verin
Kizlar ben size bisey danismak istiyorm lutfen bana bir akil verin cok zor durumdayim kac gundur. Simdi ben takilarimi esime verdim hepsini esimin cok borcu vardi borclari kapatmasi icin hepsini kendi istegimle ona verdim yaklasik 30 milyara yakin takilari verdim heshepsini ne benim ne de esimin ailesinin haberi yok. Simdi benim annemler yeni ev almis cok acilen 6 milyara ihtiyaclari varmis dun annem aradi iste bana bi 7 milyar lazim iki bilezigini gonderirimisin dedi. BizDe esimle kkayinbabam dahil herkese altinlarim kuyumcuda demistik annemede altinlqrim yanimda yok dedim kuyumcuda dedim iste kuyumcudan diyo bana. Simdi ben napayim kizlar esim diyoki kredi cekeyim 10 milyarlik ama bende istemiyorm zaten kiraciyiz bebek dogarsa her ay maasindan kesilecek yapabilir miyiz, annemede soyleyemem bi kez soyledim eger gercegi soylersem yanlis anlayacak vermek istemedigimi dusunecek belkide. Siz olsaydiniz napardiniz? Lutfen fikir verin
bencede canım doğruyu söyle annen seni anlar yalan yalanı getirir hemde kendinizi zor duruma sokmayınCanım bence gercegi soyle kredi cekmeyin bizim bebek yokken zorlanioruz cok kredi oduyrz evde kira. Annene acikla guzelce eger bozdurmasaydik verirdim de anlat o da anlayisla karşılar inşallah
kızlar teyzemi kaybettik
Uyumamissin beni mi bekledin
Hee gözlerim seni aradı kii :))
Bende bi goruneyim dedim günlerde carsamba eşim izinli giremicem şimdiden göruneyim dedim
Aaa tüh ya iyiydik ama olsun oda eşin sonuçta hep biz çalmış olmayalım seni oda görsün az hasret gidersin karısıyla
Dun gece başının etini yedim benimle ilgilenmiyorsun uyuyosun hep diye simdi o kadar üste çıkmışken o varken nete girersem geri teper tepkim haftanın bi günü de onun oluversin zaten 6 günü + geceler size ait
Evet canm baskın ol geri yutma lafını şimdi o kadar saydırmışsın1 güncük sabrederiz gaarii :))
Fazla yazismayin emii kolay olmuyor biriken sayfaları okumak
Ayy evet yaa o kötü oluyo gerçektenbakarız duruma göre :)) bütün söyliceklerimi biriktireyim de sen gelince toptan yazarım
Artik arada lavaboya diye gider mesajları okurum
kız daha uyumadınız mıAy deli yas allah iyiliğini versin emigittin mi burda mısın daha
Ay deli yas allah iyiliğini versin emigittin mi burda mısın daha
kız daha uyumadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?