Gebe kalamayanlar buraya.....

Canım bence gercegi soyle kredi cekmeyin bizim bebek yokken zorlanioruz cok kredi oduyrz evde kira. Annene acikla guzelce eger bozdurmasaydik verirdim de anlat o da anlayisla karşılar inşallah

Canım bence gercegi soyle kredi cekmeyin bizim bebek yokken zorlanioruz cok kredi oduyrz evde kira. Annene acikla guzelce eger bozdurmasaydik verirdim de anlat o da anlayisla karşılar inşallah
bencede canım doğruyu söyle annen seni anlar yalan yalanı getirir hemde kendinizi zor duruma sokmayın

Aaa tüh ya iyiydik ama olsun oda eşin sonuçta hep biz çalmış olmayalım seni oda görsün az hasret gidersin karısıyla

Dun gece başının etini yedim benimle ilgilenmiyorsun uyuyosun hep diye simdi o kadar üste çıkmışken o varken nete girersem geri teper tepkim haftanın bi günü de onun oluversin zaten 6 günü + geceler size ait

Dun gece başının etini yedim benimle ilgilenmiyorsun uyuyosun hep diye simdi o kadar üste çıkmışken o varken nete girersem geri teper tepkim haftanın bi günü de onun oluversin zaten 6 günü + geceler size ait

Evet canm baskın ol geri yutma lafını şimdi o kadar saydırmışsın 1 güncük sabrederiz gaarii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…