- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.621
Ahh canim keske anlasa durumu benim annemde diger anneler gibi olsa keske ama yok omur boyu yuzume vurur alay eder kendinden sogutur ben bundan korkuyorm zaten cekindigim icin yalan soyledim simdide caresizimBence gerçeği söyle canım.. krediyle uğraşmayın bebeğinizde geliyor zor olur sizin için.. sonuçta kendi annen seni anlayacaktır
Yok kuzum aklini karistirma!...akisina birak artik...bunaltma kendini...
Ayyy deli yaaaaynen brnde mutfakta pilav yapiyodum aklima geldi kizlar ne kaynatiyo diye
Amiiiin insallah :)) her hamiste bir daha mutlu oluyorum :)B Benbirlaydiibebeem bebeklerinizi özlemişsiniz ne güzel duygu inşallah bizlerde en kısa zamanda yaşarız bunları..
benimde çıktı teyzesi yaaa minnak böyle :))))
Canim bende gercegi soylemek istiyorm yalan soyledgime cok pismanim zaten ama benim annem biraz farkli biri hep yuzume vuracak kucumseyecek ve ben ona soyleyemem bile napacagimi bilmiyorum
Yok kiz yemek yedik...boyle aralarda kaybolursam bil ki benimki telefonumu almistirDemi yaa öyle oluyo insana hep aklı burda kalıyogeldim ben sen nerdesin pilav tenceresine mi düştün yoksa
Yok kiz yemek yedik...boyle aralarda kaybolursam bil ki benimki telefonumu almistir
Var bi takozu benim telefona oyun indirdi ben sayfadan cikiyom yazdiklarmizi okumasin diye o hemen giriyo oyununa...bi aksam bi bakti basladi dudagi buzmeye morali bozuldu yikildi...beyimizin derdi de askerlerini oldurmusler butuuun kale yerle bir olmus allahim ne dert.bi de bana kiziyo gun icinde niye bakip altini toplamadin saldiriya karsilik vermedin diye bah helele helele!...Ana o niye kız kendi telefonu yok mii.
Benimki de karpuuuuz karpuuuuuz diyordu galibayicem bende birazdan aklıma sarelle reklamı geliyor iki çocuk vardı ya anne karnında böyle sarelle sarelle deyip totem yapıyorlardı ayyy allahım ya o aklıma geldi :))))))))))))) benimkide dondurma dondurma diyo içimde sanki :))))
Var bi takozu benim telefona oyun indirdi ben sayfadan cikiyom yazdiklarmizi okumasin diye o hemen giriyo oyununa...bi aksam bi bakti basladi dudagi buzmeye morali bozuldu yikildi...beyimizin derdi de askerlerini oldurmusler butuuun kale yerle bir olmus allahim ne dert.bi de bana kiziyo gun icinde niye bakip altini toplamadin saldiriya karsilik vermedin diye bah helele helele!...
Benimki de karpuuuuz karpuuuuuz diyordu galibayicem bende birazdan aklıma sarelle reklamı geliyor iki çocuk vardı ya anne karnında böyle sarelle sarelle deyip totem yapıyorlardı ayyy allahım ya o aklıma geldi :))))))))))))) benimkide dondurma dondurma diyo içimde sanki :))))
Ay hic gulecegim yoktu Allah iyiligini versin :))))Var bi takozu benim telefona oyun indirdi ben sayfadan cikiyom yazdiklarmizi okumasin diye o hemen giriyo oyununa...bi aksam bi bakti basladi dudagi buzmeye morali bozuldu yikildi...beyimizin derdi de askerlerini oldurmusler butuuun kale yerle bir olmus allahim ne dert.bi de bana kiziyo gun icinde niye bakip altini toplamadin saldiriya karsilik vermedin diye bah helele helele!...
Hee diyim ona ben beni bana birak benim savasim kendimleAyyy öldüm gülmekten gözümden yaş gelcek nerdeyse tuba öldürdün beni yaaaasende diyeydin benim savaşım başka benim de askerlerim var kalem var ama yıkılmaz askerlerim pes etmez
Diyoki sen ne konusuyon kizlarla...bende diyorum dantel isi tarif veriyoz
O da ayri bi tospaaa:))))Ay hic gulecegim yoktu Allah iyiligini versin :))))
kocişlerinizlede ilgilenın kız yazııkk:)))Hee diyim ona ben beni bana birak benim savasim kendimlegul kiz ben bazen senin yazdiklarina sesli guluyom suratima bakiyo noldu bu hatuna diye???
Buraya uye oldugumu biliyo bu topige baktigimi da az cok biliyo ama sohbete dalinaca anlamiyo neyi paylasamiyoz diye?Ayy allah seni bildiği gibi yapsın krizlere girdim yeminle yaa manyak senitabiki de tarif veriyoruz sen ne diyon yastık koy bacağı dik ayağa kalkma bunlar tarif değil de ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?