Gebe kalamayanlar buraya.....

Bence gerçeği söyle canım.. krediyle uğraşmayın bebeğinizde geliyor zor olur sizin için.. sonuçta kendi annen seni anlayacaktır
Ahh canim keske anlasa durumu benim annemde diger anneler gibi olsa keske ama yok omur boyu yuzume vurur alay eder kendinden sogutur ben bundan korkuyorm zaten cekindigim icin yalan soyledim simdide caresizim

Canim bende gercegi soylemek istiyorm yalan soyledgime cok pismanim zaten ama benim annem biraz farkli biri hep yuzume vuracak kucumseyecek ve ben ona soyleyemem bile napacagimi bilmiyorum

Canm annen baban için böyle bişey yapmaz mıydı? Hiç zorluk görüp geçirmemiş mi yani sonuçta bu senin hayatın. Şuanda o takılar çekmecede duruyo olsaydı geceleri rahat mı uyucaktı yani? Sen artk onlardan çıktın demi sonuçta bu senin hayatın 'eşinle senin' ben doğru bulmuyorum ailelerin bu denli müdahale veya yorumda bulunmasını. Ben her ne kadar eşimle kötü de olsam ne anne babama nede kayınvalideme eşim için laf ettirmem. Yani bunun için eşin kötü olacaksa bırak olsun hamilesin bebiş doğunca düzelir Bence bunu açıkça konuşman ve doğruyu söylemen gerek...

Ana o niye kız kendi telefonu yok mii .
Var bi takozu benim telefona oyun indirdi ben sayfadan cikiyom yazdiklarmizi okumasin diye o hemen giriyo oyununa...bi aksam bi bakti basladi dudagi buzmeye morali bozuldu yikildi...beyimizin derdi de askerlerini oldurmusler butuuun kale yerle bir olmus allahim ne dert.bi de bana kiziyo gun icinde niye bakip altini toplamadin saldiriya karsilik vermedin diye bah helele helele!...

Benimki de karpuuuuz karpuuuuuz diyordu galiba ay kokuyordu burnuma resmen :)

Ayyy öldüm gülmekten gözümden yaş gelcek nerdeyse tuba öldürdün beni yaaaa sende diyeydin benim savaşım başka benim de askerlerim var kalem var ama yıkılmaz askerlerim pes etmez

Benimki de karpuuuuz karpuuuuuz diyordu galiba ay kokuyordu burnuma resmen :)

Ay hic gulecegim yoktu Allah iyiligini versin :))))

Ayyy öldüm gülmekten gözümden yaş gelcek nerdeyse tuba öldürdün beni yaaaa sende diyeydin benim savaşım başka benim de askerlerim var kalem var ama yıkılmaz askerlerim pes etmez
Hee diyim ona ben beni bana birak benim savasim kendimlegul kiz ben bazen senin yazdiklarina sesli guluyom suratima bakiyo noldu bu hatuna diye???

Ayy allah seni bildiği gibi yapsın krizlere girdim yeminle yaa manyak seni tabiki de tarif veriyoruz sen ne diyon yastık koy bacağı dik ayağa kalkma bunlar tarif değil de ne
Buraya uye oldugumu biliyo bu topige baktigimi da az cok biliyo ama sohbete dalinaca anlamiyo neyi paylasamiyoz diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…