- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.721
kız perden güzelmişşş:))))
Ayy inşaallahha çok tatlısın yaakaçırmamam senin oğlunu-kızını
walla eşimde dio eğer kız bana benzerse ewde kalır..erkek olsun dıo:))))
Kız kaç gecedir beraberiz olsun o kadar
aboooooo:))))))nasıl yıkıon asıon bacıların bacısııı:)))Sağol tatlm 5.5 metre olur kendileri :)) canm çıkıyo çıkarıp takana kadar
bende kahve içtim kola içtim uykum kaçtıııı
kız ama ben kocişimin çirkinliğine kurbn olurum onu öle sewıom kız bennn:))))uyy aşkım şimdi wardiyedeeee:)) gelsede sarılıp uyusammm::))O zaman kız sana benzesin erkek de bana diye dua etsin
bende kahve içtim kola içtim uykum kaçtıııı
ayran ı kım yapacak şimdi :))AĞZIMIN TADINI BOZAMAM hafif acımsı bı tat bırakıor kahve onu sewıorm:))Ayran iç hemen gelir
Sen varya seen fenasın vala :)) canm benm ya
aboooooo:))))))nasıl yıkıon asıon bacıların bacısııı:)))
kız ama ben kocişimin çirkinliğine kurbn olurum onu öle sewıom kız bennn:))))uyy aşkım şimdi wardiyedeeee:)) gelsede sarılıp uyusammm::))
kız ama ben kocişimin çirkinliğine kurbn olurum onu öle sewıom kız bennn:))))uyy aşkım şimdi wardiyedeeee:)) gelsede sarılıp uyusammm::))
ahaha bende uykuya dalamıorm :)))) sağa dönp yatmazsam uyuyamıorm kii...bıde eşim yatakta çarpraz yatar başı öbr tarafta ayakları diğer tarafta gece kaç kere uyandrr benı uyuyamam:)))ama uykuya dalmadan bı 5 dakıka sarılırım sonra uyku moduna geçerm..bende sabaha kadar sarılamam öyle:)))Şu sarılıp uyuma isini hayatta yapamiyorum , sariliyorum 10 15 saniye sonra başlıyorum dönmeye
Vala en sevdiğim şeydir perde yıkamak tertemiz oluyo evin havası kokusu değişiyo gece yapıyom bide düşün. Napayım canm mecbur bi şekilde minnak halimle camlara çıkıyom ediyom falan. Zaten ben sevmem işimi başkasına yaptırmayı eşime tak diyodum rica minnet kırk defa tekrarlıyodum anca kalkıyodu bende sinir oldum o gün bügündür kendim takıyom her yerinkini :))
kız adam war yanımda ama yok gibi...gündüz uyuyo gece işte...ona hasretim yok gibi :)Öhö öhööö olan var olmayan var bacım yavaş
İmrendim sana da oradan aklımda kaldı ben icemiyorum yarim cay bardağı anca, ama kahveyi sütlü içtim
Öhö öhööö olan var olmayan var bacım yavaş
kız adam war yanımda ama yok gibi...gündüz uyuyo gece işte...ona hasretim yok gibi :)
Neye imrendin kız süte mi allah senie kakaolu çilekli falan olanlardan iç sende benm ondan kalmamış o yüzden normalinden içtim ama çok seviyorum zaten sütü ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?