Gebe kalamayanlar buraya.....

aboooooo:))))))nasıl yıkıon asıon bacıların bacısııı:)))

Vala en sevdiğim şeydir perde yıkamak tertemiz oluyo evin havası kokusu değişiyo gece yapıyom bide düşün. Napayım canm mecbur bi şekilde minnak halimle camlara çıkıyom ediyom falan. Zaten ben sevmem işimi başkasına yaptırmayı eşime tak diyodum rica minnet kırk defa tekrarlıyodum anca kalkıyodu bende sinir oldum o gün bügündür kendim takıyom her yerinkini :))

Şu sarılıp uyuma isini hayatta yapamiyorum , sariliyorum 10 15 saniye sonra başlıyorum dönmeye
ahaha bende uykuya dalamıorm :)))) sağa dönp yatmazsam uyuyamıorm kii...bıde eşim yatakta çarpraz yatar başı öbr tarafta ayakları diğer tarafta gece kaç kere uyandrr benı uyuyamam:)))ama uykuya dalmadan bı 5 dakıka sarılırım sonra uyku moduna geçerm..bende sabaha kadar sarılamam öyle:)))

Bugün itibariyle bende yaz temizliğine başladım oyuncak işlerinde bitti . aksam koltukları falan cevirdik

İmrendim sana da oradan aklımda kaldı ben icemiyorum yarim cay bardağı anca, ama kahveyi sütlü içtim

Neye imrendin kız süte mi allah seni e kakaolu çilekli falan olanlardan iç sende benm ondan kalmamış o yüzden normalinden içtim ama çok seviyorum zaten sütü ben :))

Neye imrendin kız süte mi allah seni e kakaolu çilekli falan olanlardan iç sende benm ondan kalmamış o yüzden normalinden içtim ama çok seviyorum zaten sütü ben :))

Ne valla süte imrendim ben sıvı tuketemiyorum midem bulanıyor , cay bile maksimum 1,5 bardak , kola yarim bardak, türk kahvesi içerim arada sıra da o kadar , en kötüsü su .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…