- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.761
şaka beee :)) o bnm aslan parçammmmmKız kocaya öyle denmez
kıskanç mısın ben kıskancm mesela???Bende çok kavga çıkarırım yaa off hiç sevmiyorum aslında kötü yaa
kız bıze satın eğer buyukse benm kı çarpazlama yatıo..kız sen çok hoşsun gldrdun benı:))
Sende hoşsun ayol :)) niye satayım al aynısından deli kız
Oo sen baya kırılmışsin kiyamam ben sana
sana kusarım bakkk satacaksın:))))
Bende çok kavga çıkarırım yaa off hiç sevmiyorum aslında kötü yaa
olmaz ben yenısını alayım..waz geçtm :)))kız hakkaten morelın bozuk galıba özel bı neden mı belkı anlatsan rahatlarsın özel değilseDeli yaaaman tamam verirsin parasını ben yenisini alırım daha iyi olur
hımmmmm......kavgaların nedenı anlaşıldııııı:)))))Felaket hemde
o senı kıskansın şu güzelliğe bak bacım:))hımmmmm......kavgaların nedenı anlaşıldııııı:)))))
Hem nasıl anlatamam yaa çok kötüyüm aslında bakma makara yaptığıma böyle
olmaz ben yenısını alayım..waz geçtm :)))kız hakkaten morelın bozuk galıba özel bı neden mı belkı anlatsan rahatlarsın özel değilse
amaaaaan boşwer ozaman tüm gün ewdeyiz kafayı yıyoruz saracak bişey buluyoruz ya..hadi ben şırnaktayım sen batıdasın yapacak bişiler bulabılırsın bacımYok tatlm ya öyle tek bi nedeni yok ki sen onu dedin ben bunu dedimlerle başlıyo uzuyo da uzuyo saçma sapan yerlere geliyo sonra iki taraf da kırdığı ve kırıldığıyla kalıyo olan biten bu yani..
Yok tatlm ya öyle tek bi nedeni yok ki sen onu dedin ben bunu dedimlerle başlıyo uzuyo da uzuyo saçma sapan yerlere geliyo sonra iki taraf da kırdığı ve kırıldığıyla kalıyo olan biten bu yani..
o senı kıskansın şu güzelliğe bak bacım:))
yawas yawas gözler kayıyoo uyku bastrdı gbı haa:=)
:))) dedenden kıskanmış galiba hahahahhahaAy o zaten anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyo merak etmegeçen akşam annemler dedemler falan yemeğe geldi dedn ya dışarı çıktık foto falan çektik onu görmüş vay efendim altında tayt var nası yaparsın nası giyersin ben sana bişey demiyom da bilmem ne de. Upuzun hırka vardı üzerimde bide düşün bak annem babam dedem kayınvalidem ablam eniştem kardeşim var yanımda he! Ben bide öyle pek totoyu açıkta bırakacak şeyler giymem kıyameti koparıyo zayıf olduğum halde. Bundan bile kavga çıkarıyo düşünün kızlar gerisini..
Ay o zaten anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyo merak etmegeçen akşam annemler dedemler falan yemeğe geldi dedn ya dışarı çıktık foto falan çektik onu görmüş vay efendim altında tayt var nası yaparsın nası giyersin ben sana bişey demiyom da bilmem ne de. Upuzun hırka vardı üzerimde bide düşün bak annem babam dedem kayınvalidem ablam eniştem kardeşim var yanımda he! Ben bide öyle pek totoyu açıkta bırakacak şeyler giymem kıyameti koparıyo zayıf olduğum halde. Bundan bile kavga çıkarıyo düşünün kızlar gerisini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?