Gebe kalamayanlar buraya.....

Bende çok kavga çıkarırım yaa off hiç sevmiyorum aslında kötü yaa

Aynen canım çok kötü, tuzu biberi diyorlar ama abartiyoruz galiba. Esim bana nazaran çok sakin özellikle bana karşı , su zamana kadar olmaz dediği bisi yoktur . ama ben hemen sinirlerim , yerli yersiz triplerim var. Ben bana dayanamazdim şahsen

Hem nasıl anlatamam yaa çok kötüyüm aslında bakma makara yaptığıma böyle

Canım yaa, üzülme , konusun güzelce , asilmicak hic bisi yok. Biz çok şanslıyız gerçekten bizi seven eslerimiz var. Çok şükür ve iyi ki varlar . tribini at ama zaten mesafeler var arada bi de gönül mesafesi olmasın .

olmaz ben yenısını alayım..waz geçtm :)))kız hakkaten morelın bozuk galıba özel bı neden mı belkı anlatsan rahatlarsın özel değilse

Yok tatlm ya öyle tek bi nedeni yok ki sen onu dedin ben bunu dedimlerle başlıyo uzuyo da uzuyo saçma sapan yerlere geliyo sonra iki taraf da kırdığı ve kırıldığıyla kalıyo olan biten bu yani..

Yok tatlm ya öyle tek bi nedeni yok ki sen onu dedin ben bunu dedimlerle başlıyo uzuyo da uzuyo saçma sapan yerlere geliyo sonra iki taraf da kırdığı ve kırıldığıyla kalıyo olan biten bu yani..
amaaaaan boşwer ozaman tüm gün ewdeyiz kafayı yıyoruz saracak bişey buluyoruz ya..hadi ben şırnaktayım sen batıdasın yapacak bişiler bulabılırsın bacım

Hep bu mesafeler yüzünden . biz ayrı sehirlerdeydik o yüzden uzak olmak zor. Hani iki kişi arasına 3. Kişi girer ya mesafelerde öyledir iste. Ama yan yana olunca oylenmi konuşunca sarılınca bitiyor sorunlar

o senı kıskansın şu güzelliğe bak bacım:))

Ay o zaten anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyo merak etme geçen akşam annemler dedemler falan yemeğe geldi dedn ya dışarı çıktık foto falan çektik onu görmüş vay efendim altında tayt var nası yaparsın nası giyersin ben sana bişey demiyom da bilmem ne de. Upuzun hırka vardı üzerimde bide düşün bak annem babam dedem kayınvalidem ablam eniştem kardeşim var yanımda he! Ben bide öyle pek totoyu açıkta bırakacak şeyler giymem kıyameti koparıyo zayıf olduğum halde. Bundan bile kavga çıkarıyo düşünün kızlar gerisini..

:))) dedenden kıskanmış galiba hahahahhaha

Sizin kız olursa benim oglanla gorusturmez senin ki anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…