Gebe kalamayanlar buraya.....

Bilmiyorum yavrum ya belli değil bişey demedi bende sormadım. Tartıştık çok sinirlendim krizlere girdi gene. Hep aynı şeyi yapıyo facebook u falan sildim dondurdum bi an sinirden!!
bızde çok tartışıyoruz..ama artk tartışmaya gücüm yetmıo..çünkü eşim çok kincii hep ben barıştgm için kavga etmıormmm:)))

Benim beyim düzgün yatar ama ben minnak olduğum için o döndüğü zaman ezilmemek için kenarda yatiyorum

Benim beyim düzgün yatar ama ben minnak olduğum için o döndüğü zaman ezilmemek için kenarda yatiyorum
ayy canm benm fındık kurdusun sende ozaman:)))bazen dıorm enıne 2 metre olan yataklar daha ıcat edılmemış mı çarpraz yatan ewlıler için:)))çıksa ilk ben gdıp alacam:)))

Bilmiyorum yavrum ya belli değil bişey demedi bende sormadım. Tartıştık çok sinirlendim krizlere girdi gene. Hep aynı şeyi yapıyo facebook u falan sildim dondurdum bi an sinirden!!

Arada mesafe olunca duygular daha hırçın oluyor . bi an önce gelir inşallah

ayy canm benm fındık kurdusun sende ozaman:)))bazen dıorm enıne 2 metre olan yataklar daha ıcat edılmemış mı çarpraz yatan ewlıler için:)))çıksa ilk ben gdıp alacam:)))

Bizim genelde yorgan kavggamiz oluyor yatağı paylasabiliyoruz ufak ezilme tehlikeleri dışında

şu komık suratları çok sewıorm sakız çiğneyen surat ve örgü ören surat çok sinir bozucu ama sewıorm

Bizim yatak da kocaman ama eşim diyo nedense biz yatağın bi kenarını kullanmıyoruz napcaz kiraya mo vercez anlamadım ki diyo ben onun dibine girdiğim için benm taraf iptal oluyo haliyle

Bizim yatak da kocaman ama eşim diyo nedense biz yatağın bi kenarını kullanmıyoruz napcaz kiraya mo vercez anlamadım ki diyo ben onun dibine girdiğim için benm taraf iptal oluyo haliyle
kız bıze satın eğer buyukse benm kı çarpazlama yatıo..kız sen çok hoşsun gldrdun benı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…