- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.741
ewet bacımmmm çok zorrr:))) uyku düzenım mahvolduu mesela:))Kıyamam o da zor yaa kötü oluyo tabi
Şafak kaç seker ne zaman gelecek enişte
bızde çok tartışıyoruz..ama artk tartışmaya gücüm yetmıo..çünkü eşim çok kincii hep ben barıştgm için kavga etmıormmm:)))Bilmiyorum yavrum ya belli değil bişey demedi bende sormadım. Tartıştık çok sinirlendim krizlere girdi gene. Hep aynı şeyi yapıyo facebook u falan sildim dondurdum bi an sinirden!!
ahaha bende uykuya dalamıorm :)))) sağa dönp yatmazsam uyuyamıorm kii...bıde eşim yatakta çarpraz yatar başı öbr tarafta ayakları diğer tarafta gece kaç kere uyandrr benı uyuyamam:)))ama uykuya dalmadan bı 5 dakıka sarılırım sonra uyku moduna geçerm..bende sabaha kadar sarılamam öyle:)))
ayy canm benm fındık kurdusun sende ozaman:)))bazen dıorm enıne 2 metre olan yataklar daha ıcat edılmemış mı çarpraz yatan ewlıler için:)))çıksa ilk ben gdıp alacam:)))Benim beyim düzgün yatar ama ben minnak olduğum için o döndüğü zaman ezilmemek için kenarda yatiyorum
Bilmiyorum yavrum ya belli değil bişey demedi bende sormadım. Tartıştık çok sinirlendim krizlere girdi gene. Hep aynı şeyi yapıyo facebook u falan sildim dondurdum bi an sinirden!!
ewet inşallah gelir canmArada mesafe olunca duygular daha hırçın oluyor . bi an önce gelir inşallah
ayy canm benm fındık kurdusun sende ozaman:)))bazen dıorm enıne 2 metre olan yataklar daha ıcat edılmemış mı çarpraz yatan ewlıler için:)))çıksa ilk ben gdıp alacam:)))
aaaa:))) hahahahhahahBizim genelde yorgan kavggamiz oluyoryatağı paylasabiliyoruz ufak ezilme tehlikeleri dışında
Arada mesafe olunca duygular daha hırçın oluyor . bi an önce gelir inşallah
şu komık suratları çok sewıorm sakız çiğneyen surat ve örgü ören surat çok sinir bozucu ama sewıorm
hahahahhah ne kusması kızzz ...ahahaha işte buna çok gülerim..allah ıyılığini wersın ahahahhahahBen onu kusuyo diye biliyodum
bızde çok tartışıyoruz..ama artk tartışmaya gücüm yetmıo..çünkü eşim çok kincii hep ben barıştgm için kavga etmıormmm:)))
bende kavga ederım bana diokı sen özr dılıyene kadar barşmam..karı kılıklı:)))Bizde kavga eden taraf benim iyi sabrediyor bana
ayy canm benm fındık kurdusun sende ozaman:)))bazen dıorm enıne 2 metre olan yataklar daha ıcat edılmemış mı çarpraz yatan ewlıler için:)))çıksa ilk ben gdıp alacam:)))
kız bıze satın eğer buyukse benm kı çarpazlama yatıo..kız sen çok hoşsun gldrdun benı:))Bizim yatak da kocaman ama eşim diyo nedense biz yatağın bi kenarını kullanmıyoruz napcaz kiraya mo vercez anlamadım ki diyoben onun dibine girdiğim için benm taraf iptal oluyo haliyle
Evet en büyük etken ve sorun da o zaten. Kırgınım çok. Konuşmayı da düşünmüyorum gelene kadar..
bende kavga ederım bana diokı sen özr dılıyene kadar barşmam..karı kılıklı:)))
Bizde kavga eden taraf benim iyi sabrediyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?